Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 269
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Ние тук сме малко чувствителни на тема избор защото десетилетия наред нямахме почти никакъв. Това се отчита от някои вносители. По отношение на перилните препарати (за разлика от други сфери на пазара) сме наистина добре.

# 616
Колкото повече, толкова по-добре. Като гледам, никой не се оттегля. Дори и Юниливър пак се върнаха в България след няколко години отсъствие. Ние сме рай. Всички се натискат да ни продават стоката си. Сега остава да забогатеем повсеместно и от чешмите ще потече мед и масло.

# 617
Въпрос към TAED:

Какво мислиш за плакнене на хавлиени кърпи с малко лимонена киселина във водата, стават меки като нови?

И изобщо има ли ефект и смисъл?

# 618
Колкото повече, толкова по-добре. Като гледам, никой не се оттегля. Дори и Юниливър пак се върнаха в България след няколко години отсъствие. Ние сме рай. Всички се натискат да ни продават стоката си. Сега остава да забогатеем повсеместно и от чешмите ще потече мед и масло.

По отношение на перилни препарати, вероятно е така, но общо взето българският пазар е трагичен и това е логично.

SNUFFX,

Не знам какво се случва при такъв вид третиране, никога не съм го практикувал и не знам защо се прави, но ако при теб има ефект и не те мързи..., лошо няма. При всички случаи обаче е препоръчително да се изплакне обилно с чиста вода накрая.

# 619
  • Ловеч
Ще се снабдя и с прах за цветно. Преди ползвах Ариел за цветно и бях доволна. В момента има намаление на Персил в Т маркет - 70 пранета за 16,50, но е течен 🤔 Доволни ли сте от него?
Праховете Сензитив също ли са за бяло пране?

# 620

Праховете Сензитив също ли са за бяло пране?

Да.  Peace

# 621
  • Испания
Здравейте.Не съм писала скоро в темата,но редовно ви чета и съм благодарна за всичко ,което научавам от споделеното.
Но сега имам въпрос и се надявам да ми дадете съвет. Скоро ще ставам баба-синът и снахата очакват бебче. Купила съм доста дрешки и искам да ги изпера ,но се чудя с какъв прах.Още повече,че има и цвят по тях-бели с червено,розово ,и ме е страх да не ги забоядисам newsm78 Пера с Ариел и Персил ,но май е по добре някой  сензитив,и май без омекотител. И на колко градуса  Rolling Eyes

# 622
Не знам какво се случва при такъв вид третиране, никога не съм го практикувал и не знам защо се прави, но ако при теб има ефект и не те мързи..., лошо няма. При всички случаи обаче е препоръчително да се изплакне обилно с чиста вода накрая.

По кърпите се натрупват остатъци от перилен препарат, минерали, варовик и неизпрани мазнини.

Лимонената киселина отстранява остатъците от прахта, разтваря варовика и премахва мазнините.

Супер мека хавлия се получава но наистина поне 2 пъти след това плакна с чиста вода така че отнема време.

На какъв градус се перат хавлиени кърпи?

# 623
  • Ловеч
Здравейте.Не съм писала скоро в темата,но редовно ви чета и съм благодарна за всичко ,което научавам от споделеното.
Но сега имам въпрос и се надявам да ми дадете съвет. Скоро ще ставам баба-синът и снахата очакват бебче. Купила съм доста дрешки и искам да ги изпера ,но се чудя с какъв прах.Още повече,че има и цвят по тях-бели с червено,розово ,и ме е страх да не ги забоядисам newsm78 Пера с Ариел и Персил ,но май е по добре някой  сензитив,и май без омекотител. И на колко градуса  Rolling Eyes
Ползвам Тео бебе и с двете деца-момиче и момче. Пера на 40 градуса без омекотител и нямам захабени или боядисани дрехи.
Ако имам съмнения за някоя нова дрешка, слагам цветоулавяща кърпичка.

# 624
Купила съм доста дрешки и искам да ги изпера ,но се чудя с какъв прах.Още повече,че има и цвят по тях-бели с червено,розово ,и ме е страх да не ги забоядисам newsm78
Скрит текст:
Температурата е според етикета на самата дреха, а пък после ще прецените на каква температура да ги перете според замърсяванията. Бебетата растат с часове, така че едва ли ще се захабят докато му омалеят.

# 625
  • Испания
Благодаря ви много. bouquet Дрешките са чисто нови,просто искам да ги препера ,преди да ги занеса и ме достраша да не ги разваля .Ще погледна етикетите,но смятам ,на 30-40 да е.Ще пробвам с ДМ- ския. А младите живеят в Германия,така че оттам ще се купува занапред.

# 626
  • Русе
На етикета им не пише ли?
Аз пера хавлиени кърпи на 60 градуса.

# 627
И аз на 60.

# 628
На повечето пише 40С.

# 629

По кърпите се натрупват остатъци от перилен препарат, минерали, варовик и неизпрани мазнини.

Лимонената киселина отстранява остатъците от прахта, разтваря варовика и премахва мазнините.

Супер мека хавлия се получава но наистина поне 2 пъти след това плакна с чиста вода така че отнема време.

Лимонената киселина отстранява варовика. Как премахва маднините, като за тях трябва алкален препарат, като обезмаслител, Мелио примерно newsm78 На 60 гр перем кърпи и чаршафи, но си стават меки от сушилнята. Тия омекотители са голяма лиготия.

Общи условия

Активация на акаунт