Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 128
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Много интересна работа, още едни излязоха от същото пране. По същия начин обезцветени, само по ластиците конецът се вижда и памучното триъгълниче свети, друг цвет нема newsm78. Не помня на какъв градус прах ooooh!

# 691
  • In transit
PPP, в дрогерия Лили видях новото Омо.  Peace

# 692
  • Бургас
То не е много за смях, ама вземи да се заредиш с още чифтове от различните видове, че с тия резултати ще подновиш направо бельото, полека - лека и тайно - тайно.  Simple Smile
Поне помниш ли какъв прах сложи?

# 693
То не е много за смях, ама вземи да се заредиш с още чифтове от различните видове, че с тия резултати ще подновиш направо бельото, полека - лека и тайно - тайно.  Simple Smile
ДМ бяло, попаднали са с чаршафите ooooh! Иначе за цветно ползвам други.

# 694
ДМ бяло, попаднали са с чаршафите ooooh! Иначе за цветно ползвам други.
Явно не е качествена материята. Thinking От едно изпиране ли се промениха?

# 695
  • София
В интерес на истината, дори на памучните бикини, които преобладаващо ползвам и купувам  указаната температура е 30 градуса. Производителите се презастраховат.
Но аз съм на принципа "което оцелее, оцелее, другото не си струва".

PPP, в дрогерия Лили видях новото Омо.  Peace

Благодаря, Mikkey! Странно, вчера минах през кварталното Лили, но Омото си беше старото. Ще проверя в някое друго. Но определено ще си чакам промоция. Имам за още няколко пранета от старото.

# 696
В интерес на истината, дори на памучните бикини, които преобладаващо ползвам и купувам  указаната температура е 30 градуса. Производителите се презастраховат.

Е, 30 градуса за памучно бельо е абсолютно недостатъчно. Пера поне на 40 градуса в повечето случаи.

# 697

И аз за ежедневните съм на този принцип, купувани осносвно от Лидл и оцеляващи на 60 градуса с прах за бяло по няколко месеца, но имам и такива, за които съм давала многократно по-висока сума и тях не бих ги рискувала. Не мога да ги прежаля и това е.

За да не съм съвсем извън темата - Ариел гел за цветно само този за тъмни и черни дрехи ли е? Ходих до два магазина Билла и има само за бяло и за черно, среден вариант - не. Да, запозната съм, че нямат избелители течните, но ме изненада, че няма color в асортимента.

# 698
В различните магазини има различен асортимент на Ариел. В едни е за тъмни и черно, в други съм виждала нов, за цветно.

# 699
Благодаря, Гес, явно няма да взема от промоцията в Билла.

# 700
  • оттам, откъдето започва България
Течният Ариел за тъмни и черни дрехи си е добър, но аз по принцип към настоящия момент приключих с Ариела във всичките му видове.  Peace

# 701
  • София
Да се оплача от новия омекотитл на Лидл doussy. Една капачка - нищо не се усеща. Две капачки - твърде силен мирис и по прането се усеща. Отива ма дъното нс шкафа!

# 702
Слагай капачка и половина.

# 703
  • София
Там е работата, че и миризмата не ми харесва. Ще го мъча някак, но ще си купя и друг.

# 704
  • София
Преди време от Лили получих талонче за 30% намаление на Персил и понеже изтича след два дни, реших днес да го оползотворя. Исках да взема Перси за бяло - от всичките им видове прахове само този не съм пробвала, а тук доста го хвалихте. Е, нямаше, затова талончето използвах за Сензитив. Ама забърсах и един "планински" Ариел  Mr. Green за 7 и нещо. Не съм капо хич  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт