Ринопластика

• 156 649
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
И аз съм се ориентирала към Кулов ,цената му и е перфектна и нямам големи очаквания не искам малък или изпише. 👃 да си свърши работата откъм УНГ частта ,пък другото е бонус.

# 676
За специалистите в Турция - само на онлайн консултации ли разчитате с тях? И по какъв начин става това?

Някои турски хилирурзи идват периодично в България, а за други ще трябва да се разходите до Истанбул.Това с виртуалната кънсултация много хора го правят, но за мен не е нормално.Винаги държа да се срещна лично, да видя и усетя какъв човек ще ми реже лицето.

# 677
Аз правих виртуална консултация, по Вайбър, с представител на Естетика. Искам корекция само на върха и по-точно на топче над ноздрите, увиснала колумела и скъсяване на ноздри, но не ви хареса компютърната симулация, на която носа ми беше прекалено вирнат и ноздрите не бяха бутани. Също така, акцентираха, че не било сигурно дали ще се харесам. Вероятно на всички го казват, но мен, лично ме разубедиха. Знам, че в Турция са добри, понеже са опитни и работят само носове, но ме спира това, че е далеч, държава извън ЕС, при нужда от допълнителна консултация, няма да мога пак да отида. Но, признавам си в България, не ми допадна никой лекар. Единствено, се бях насочила към доц Илиев от Варна, но и за него в групата във Фейсбук, пишеше много притеснителни неща.

# 678
Прочетете в Инстаграм страницата на д-р Алев много подробно е обяснено за фотошопа и защо не бива да му се има вяра. Ще опитам да го намеря всъщност      В случая фотошопът е ужасен,а реалният резултат страхотен

# 679
  • В.Търново
Интересно ми е сега колко взема д-р Кулов?

# 680
  • София
Интересно ми е сега колко взема д-р Кулов?
Между 3000 лв и 3500 лв

# 681
  • В.Търново
Преди две години и половина беше 1000лв.

# 682
Фотошопът е необходим, за да се види дали разбиранията на хирурга и на пациента се припокриват. За един човек един нос е прав, за друг напълно различен.
Това е единствения начин, по който пациента може да обясни какъв нос иска, колко да е вирнат, остър, с каква колумела, ноздри и т.н.
Всичко може да се коригира, въпросът е до колко опитен и можещ е хирурга.

Алев с тези акъли и обяснения очевидно не може да изпълни обещанията си.
Най-много обичам консултациите на Дилбер, на които обяснява "Ще ти направим хубав нос". Когато питаш за детайли, ти се повтаря пак същото.
Аз и той обаче може да имаме различна представа за хубавото и това му отношение просто показва колко неспособен е да направи каквото поиска пациента, а изисква да му се доверят, за да направи каквото може.
#sorrynotsorry

За мен лекари, които идват на крака да си търсят пациенти, съвсем не са търсени и добри.

# 683
Не е ли достатъчно да се види,че реалният резултат е перфектен? Наистина все пак хирургът е хирург,не фотошоп факир. Пък и каква е гаранцията,че реалният резултат ще е същият с перфектния да кажем фотошоп?  Не знам, всеки си преценява по какво да съди за кадърността на даден лекар,аз лично никога не съм мислела,че фотошопът сам по себе си е критерий за краен резултат и възможности на хирурга. Сега да питам друго тези са минали по пътя на риното Grinning  кажете ми,моля ви, как са се променили (ако изобщо са) ноздрите ви от началото след операцията до една година да речем? Извивката също.. понеже сега аз страшно харесвам и двете,но ми е чудно как и дали биха се променили.. отоци нямам, носът е перфектен размер,а всеки казва,че спада... Аз съм още с лепенки, в петък ми махнаха  лонгетата

# 684
. Сега да питам друго тези са минали по пътя на риното Grinning  кажете ми,моля ви, как са се променили (ако изобщо са) ноздрите ви от началото след операцията до една година да речем? Извивката също.. понеже сега аз страшно харесвам и двете,но ми е чудно как и дали биха се променили.. отоци нямам, носът е перфектен размер,а всеки казва,че спада... Аз съм още с лепенки, в петък ми махнаха  лонгетата
Аз също бих искала да знам въпреки,че тепърва ми предстои .Това също е едно от притесненията ми. Виждала съм снимки на жени с изключително несиметрични ноздри след Рино-то. Абсолютно равната колумела при 99% от случаите също ми е малко странна, но предполагам, че това е искане на самия пациент.

# 685
Кулов взима 3900 вече. Днес говорих с него и се отказах от него.

# 686
  • В.Търново
Кулов взима 3900 вече. Днес говорих с него и се отказах от него.
Едва ли ще намерите по-евтино. А, ако има няма да е качествено.

# 687
Смятам, че е по-добре да дам още 2-3к и да отида в Турция било то при по-неизвестен хирург.

# 688
  • София
Аз не знам при кой да отида...
Тъкмо се бях наканила на Мирза но прочетох ужасни ревюта за него в английската група за ринопластика.
Дилбер на мен ми отказа операция, защото имам дебела кожа, така че отпада.
На Алев не ми харесват носовете, много съжалявам просто е лично възприятие, знам че тук има много момичета които са били при него.
За Нихат Кая не намирам достатъчно информация, а Илхан е много скъп.

# 689
На Алев нослетата ми харесват много! Каква е цената на ринопластиката при него?

Общи условия

Активация на акаунт