Ринопластика

• 156 788
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
Много, много благодаря! Четох,че до голяма степен крайният резултат зависи от постоперативните грижи,които пациентът полага вкъщи и просто ме е страх да не забравя/пропусна/объркам нещо. Питам и асистентките,но не искам да им досаждам непрекъснато,не ми е удобно, знам,че съм си в правото,де, но все пак.. а за вдигането на тежко,кофти,малкото ми дете е бебе и е около 10 кг.. и още нещо. След махането на лонгетата тези неспирни течове от носа продължават ли или ще им се види края най-сетне?

# 661
Много, много благодаря! Четох,че до голяма степен крайният резултат зависи от постоперативните грижи,които пациентът полага вкъщи и просто ме е страх да не забравя/пропусна/объркам нещо. Питам и асистентките,но не искам да им досаждам непрекъснато,не ми е удобно, знам,че съм си в правото,де, но все пак.. а за вдигането на тежко,кофти,малкото ми дете е бебе и е около 10 кг.. и още нещо. След махането на лонгетата тези неспирни течове от носа продължават ли или ще им се види края най-сетне?

Задавайте си всичките въпроси на доктора, защото всеки случай е различен и си има особености и различни препоръки.Няма такова нещо като прекалено много въпроси към асистентите.Те затова са там и им се плаща.На мен ми бяха казали да не се навеждам и да не вдигам нищо тежко до 2 седмици.Може да се получи кървене.Внимавайте детето да ни Ви удари без да иска в носа.Аз имам много голямо куче, веднъж беше легнало по гръб да го погаля и когато се разсеях са секунда ме изрита точно в носа на втората седмица.Звезди видях посред бял ден като по анимационните филмчета.Слава Богу нищо не стана, но можеше и да е голяма беля.Ще Ви изчезне това чувство все едно е възпален носът, когато махнат лонгетите, но може и да продължи да тече за известно време.Недейте да го духате в никакъв случай.На мен ми бяха забранили клечки за уши, но аз така си почиствах носа много внимателно, защото много течеше и ме дразнеше ужасно.

# 662
  • София
Здравейте, обмислям ринопластика но се чудя на кой доктор да се спра.
Чух добри отзиви за Сафет Кулов (Пловдив)? Някой може ли да каже мнение?
А доктор Хая?
Другият ми вариант е др Мирза Фират, но цената там е двойна.
Носа ми е голям, с гърбица увиснало връхче и дебела кожа

# 663
И аз събирам мнения за Кулов.

# 664
А доктор Хая?

Следите ли групата РИНОПЛАСТИКА във Facebook?Там има хиляди снимки и отзиви от цитираните от Вас хирурзи и много други.Какъв Ви е бюджетът и в България ли държите да се оперирате?

# 665
При Кулов недей...някои са уж доволни в началото,пък после плащат двойно за ревизия.

# 666
  • София
А доктор Хая?

Следите ли групата РИНОПЛАСТИКА във Facebook?Там има хиляди снимки и отзиви от цитираните от Вас хирурзи и много други.Какъв Ви е бюджетът и в България ли държите да се оперирате?

Нямам бюджет, искам да стане хубаво и не държа да е в България.
Ако мога да дам 2500 вместо 5000€ за едно и също нещо предпочитам да дам 2500€.
Бедата е че не знам към кой да се насоча, гледах снимки във инстаграм но не попаднах на нос подобен на моя, повечето корекции са минимални, най-вече гърбици.
Ходила съм на консултация при Дилбер който ме отряза, каза че за моя нос не става операция понеже имам дебела кожа.
После ходих лри Алев, каза че може но с много малка разлика.
После ходих в Испания където ми даде най-обещаващи резултати лекаря но иска 6500€, непосилно ми е.
Сега говорих с Мирза фират и уж каза че може но консултация кяото е само по снимки от инстаграм достатъчна ли е не знам...

# 667
За д-р Алев съм чувала само хубави неща.От нос с много дебела кожа, малко носле с една операция няма как да стане.Зависи към какъв резултат се стремите.Д-р Илхан ще идва скоро в София, видях във ФБ.При него ходихте ли на консултация?Погледнете в групата, наистина има много снимки и може да намерите сходен на Вашия нос и да Ви насочат.От моето 10 годишно проучване, мога да Ви посъветвам да не се оперирате в България.Има доволни, но процентът на поразиите е много по-голям.Консултация по снимка, не знам дали е достатъчна.Аз лично не бих се доверила, но много хора така си избират хирург.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:18 от bubanka

# 668
За д-р Алев съм чувала само хубави неща.От нос с много дебела кожа, малко носле с една операция няма как да стане.Зависи към какъв резултат се стремите.Д-р Илхан ще идва скоро в София, видях във ФБ.При него ходихте ли на консултация?Погледнете в групата, наистина има много снимки и може да намерите сходен на Вашия нос и да Ви насочат.От моето 10 годишно проучване, мога да Ви посъветвам да не се оперирате в България.Има доволни, но процентът на поразиите е много по-голям.Консултация по снимка, не знам дали е достатъчна.Аз лично не бих се доверила, но много хора така си избират хирург.

Разгледай работата на Йоздемир в групата във фейсбук. Ще се вместиш в цената. В същата клиника има един др Мехмед, но за него не знам дали е писано в групата. Виждала съм негов резултат и ми хареса. Аз бях при Синан, но много исках да съм при Йоздемр(не успях да се вместя)

# 669
Здравейте. Операцията ми наближава, но много се притеснявам дали ще получа това, което ми се иска и дали гърбицата няма да се върне след време. В идеалния случай бих искала малко носле без сплескването на колумелата, което правят почти винаги. (не знам дали се изразявам разбираемо). Не съм с дебела кожа, а доколкото разбрах, ако се получи калциране е много по-видимо. Някои може ли да ми даде повече информация в кои случаи се появява?
Също така по време на консултацията правили ли са ви повече от 1 манипулация на снимките, за да ви покажат различни варианти?
П.С Операцията ще е в Турция и вече почва да ме хваща притеснението писала съм и в групата във фейсбук, но там не винаги отговарят, а и на моменти  по-скоро е като рекламна платформа за промотиране на определени хирурзи.

# 670
Веднъж премахната, гърбицата няма да се появи. Чувала съм за места , на които се получават малки топчета, калцификации, дано нямаш такива. Смятам, че в Турция ще ти моделират и върха добре. В групата вече не следя, защото ми е като рекламен блок. Бъди спокойна, в Турция са по-опитни и специализирани. Вярвам, че се направила правилния избор. Успех!

# 671
Напротив, точно от калциране може да се появи и лека гърбица на мястото, където е работено повече.

# 672
За специалистите в Турция - само на онлайн консултации ли разчитате с тях? И по какъв начин става това?

# 673
А доктор Хая?

Препоръчам ти добре да проучиш преди да се подложиш на операция, защото носовете с дебела кожа са най-трудни. Също така трябва да имаш реалистични очаквания - от голям нос с дебела кожа няма как да стане малко носле. Също така при този тип носове отока спада доста бавно - може да отнеме година и половина - две. Моят нос също е с дебела кожа, само че на консултацията това не ми беше казано, а го разбрах в деня преди операцията. За Кулов съм чувала лоши отзиви, затова по-добре недей при него. Понякога е по-добре да платиш по-висока цена, но да си спокойна, че си в добри ръце, защото в крайна сметка това е сериозна интервенция и компромис с тези неща не трябва да се прави.

# 674
  • София
Мерси, аз не искам малко чипо носле а нос който да отива на лицето ми.
Разбира се не искам и да съм като пинокио в лицето след интервенцията понеже съм виждала големи носове (какъвто е и моя) просто с отрязан връх и изпишена гърбица които НЕ изглеждат добре.
И не искам ноздрите да ми се виждат в анфас.
Затова не разбирам какво се има предвид като лекаря каже реалистични очаквания.
Просто той трябва да обясни горе долу как вижда носа за да мога аз да имам такива очаквания

Общи условия

Активация на акаунт