Раждането у дома

• 5 249
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Оф! Авторката, ти си като радио. За какво ти е темата? Удобно пропускаш всичко, което не ти изнася. ОК, троши си главата. В най-лошия случай, ще умрете ти и бебето, а другите ти деца ще останат сираци. В най-добрия случай, ще извадите късмет.

# 46
Ако мислех като теб моя син нямаше да го има Sad
Моето решение не се отнася до жени с преждевременно раждане аз преносвам бременности поне и двете така си бяха до сега .При случай на недоносване трябва да е в болница и тази касметлийка да се моли доктора да не е пян , дрогиран или др. защо съм ги виждала лично зарязват родилка псуват недоволстват някои дори си  позволяват да обиждат.Това че ви сте попаднали при добри лекари радвам се за вас но аз винаги попадам на прехвалени боклуци.Лежах с едно момиче което си плати екип след операция тоя лекар изобщо не ся яви да я види и тя се чудеше на случилото се.Явно всеки си го разбира според себе си и това което му се е случило,аз искам най доброто за децата и до като ви пиша се сещам за много неща един случай за който може би си спомняте. Детцката градина в обеля където псуваха и биеха детето родителите разбраха по записа,гледах жената как си стои и наблюдава аз на нейно място не бих могла ще ми бие детето някаква мърла и аз ще я набия.Аз искам най доброто за децата си и безопасно имам повече вяра на себе си виждам че ви звучи абсурдно.Не съм на 15 на 37 съм.Преди време жените са си раждали вкъщи гледам и в америка го правят с водно раждане тук в бг явно е странно но пак да кажа това може да стане при проследена бременност че всичко е ок доносено бебе.

# 47
  • София
При такава неграмотност, не знам как лекуваш или помагаш на хора да се лекуват, или каквото там каза че правиш.

# 48
При такава неграмотност, не знам как лекуваш или помагаш на хора да се лекуват, или каквото там каза че правиш.
Simple Smile браво откри топлата вода просто с лп си пиша така ако правим състезание по правопис и грамотност може и да се изненадаш не смятам за проблем липсващи знаци и по писане няма как да разбереш какво и как правя

# 49
  • Варна
Ако мислех като теб моя син нямаше да го има Sad
Моето решение не се отнася до жени с преждевременно раждане аз преносвам бременности поне и двете така си бяха до сега .При случай на недоносване трябва да е в болница и тази касметлийка да се моли доктора да не е пян , дрогиран или др. защо съм ги виждала лично зарязват родилка псуват недоволстват някои дори си  позволяват да обиждат.Това че ви сте попаднали при добри лекари радвам се за вас но аз винаги попадам на прехвалени боклуци.Лежах с едно момиче което си плати екип след операция тоя лекар изобщо не ся яви да я види и тя се чудеше на случилото се.Явно всеки си го разбира според себе си и това което му се е случило,аз искам най доброто за децата и до като ви пиша се сещам за много неща един случай за който може би си спомняте. Детцката градина в обеля където псуваха и биеха детето родителите разбраха по записа,гледах жената как си стои и наблюдава аз на нейно място не бих могла ще ми бие детето някаква мърла и аз ще я набия.Аз искам най доброто за децата си и безопасно имам повече вяра на себе си виждам че ви звучи абсурдно.Не съм на 15 на 37 съм.Преди време жените са си раждали вкъщи гледам и в америка го правят с водно раждане тук в бг явно е странно но пак да кажа това може да стане при проследена бременност че всичко е ок доносено бебе.

В грешка си,при мен всичко си беше наред.Точно на термин с контракции,с разкритие..... и с бебе което не иска да излезе.След 6 часа напъни и следене на тонове,минута преди да ме сложат на операционната за  секцио доктора ме разряза,за да извади бебето защото тоновете се изгубиха.Омотан и то два пъти през врата.Следена бременност без проблеми,без повръщане,до последно си тичах като кобилка...
Не се обиждай,но ми звучиш наивно.Всички сме слушали за страшни истории по болниците,всички сме слушали за некадърни лекари,всеки е преживял нещастие,но трябва да мислиш с главата си.Ти носиш отговорност за това бебе и за още две деца.
И още нещо и не на последно място това НЕ Е ЗАКОННО.Ти престъпник ли си?

И пропуснах да кажа през цялото време доктора седя до мен неотлъчно.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 15:17 от Глухарче

# 50
...при мен всичко си беше наред.Точно на термин с контракции,с разкритие..... и с бебе което не иска да излезе.След 6 часа напъни и следене на тонове,минута преди да ме сложат на операционната за  секцио доктора ме разряза,за да извади бебето защото тоновете се изгубиха.
Все едно описа втората ми бременност и раждане. От лека по-лека бременност и раждането тръгна супер, а на финала само благодарение на реакцията на лекарите за минути дъщеря ми се роди жива и здрава. Не мога да повярвам, че жена с две деца не успява да схване, че при раждането за броени минути нещата може да се объркат и да стане непоправимото, ако няма бърза и адекватна лекарска намеса.

# 51
  • Варна
Аз се отписвам от темата. Авторката е като латерна, едно си знае и си пее, никакви съвети не й харесват, за писането и начинът на изразяване нямам думи, без да се обижда, но звучи като някоя от малцинствата. Явно за нея раждането вкъщи решава всички проблеми в държавата - от некадърни диагностици до бой в детската градина от страна на учителките. Ми да си носи последствията.

# 52
Хора, не се хабете. Това е някакъв трол явно. Авторката, която уж се страхува от болници, по-рано този месец е писала в "Проблемното" с молба да ѝ препоръчат клиника за ин витро.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 15:34 от Кафе с Канела

# 53
Simple Smile браво откри топлата вода просто с лп си пиша така ако правим състезание по правопис и грамотност може и да се изненадаш не смятам за проблем липсващи знаци и по писане няма как да разбереш какво и как правя
Извинявай, но наистина е трудно човек да те чете. Смятам го за неуважително.

# 54
  • София
Хора, не се хабете. Това е някакъв трол явно. Авторката, която уж се страхува от болници по-рано този месец е писала в "Проблемното" с молба да ѝ препоръчат клиника за ин витро.

Ох, честно, отдъхнах си.

# 55
Ти ще раждаш ли или сега ще забременяваш? Това ти е пост от този месец.

Цитат
Здравейте момичета!
Някой по разбиращ може ли да ми каже какво значат тия резултати днес ми е 13 ден от мц     
естрадиол-160,9
прогестерон-0,09
при прегледа казаха че е деформиран фоликул.

# 56
  • Варна
Може да мисли в перспектива момичето  Crazy

# 57
Тя дори вече знае, че детото ще е момче и в момента мъдри име в едноименния подфорум.

# 58
Тя дори вече знае, че детото ще е момче и в момента мъдри име в едноименния подфорум.
Ама уникални имена мъдри. На техния фон Издислав звучи като банален мейнстрийм. Laughing

# 59
Аз се отписвам от темата. Авторката е като латерна, едно си знае и си пее, никакви съвети не й харесват, за писането и начинът на изразяване нямам думи, без да се обижда, но звучи като някоя от малцинствата. Явно за нея раждането вкъщи решава всички проблеми в държавата - от некадърни диагностици до бой в детската градина от страна на учителките. Ми да си носи последствията.
Бях ясна от самото начало и ви благодарих на всички за съвети Виждам че не сте много запозната с думата явно какво означава малцинства, ср.
1. Само ед. Част, по-малка от половината на дадена група. Малцинството се подчинява на мнозинството.
2. Етническа група в дадена държава, която се различава от основното население по произход, религия, език и др.
• прил. малцинствен, малцинствена, малцинствено, мн. малцинствени (във 2 знач. ). Малцинствен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт