Да преправим старите мебели с любов - тема 32

• 171 834
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Beyond the stars

Първо с обезмаслител пробвах, въобще не се впечатли лепилото му с лепило  Crazy

Ще пробвам и с мокри кърпи, мерси.

# 601
  • София
Свалих фолио от едни плоскости - идеи как да махна остатъчното лепило ? Пробвах с разредител, шкурих .. тц, не стана. Търся по-лесен начин от търкане с нокът  Laughing 
Отидете до някое химическо чистене и ги помолете да ви дадат няколко милилитра химикал,ще разтвори лепилото веднага. Ако сте от София ми пишете , защото рядко се съгласяват...Simple Smile

# 602
Много е трудно свалянето на такова лепило. Аз съсипах входната врата с едно двойно залепващо тиксо, като почина татко сложихме траур. После не можах да го почистя, пробвах какво ли не... Rolling Eyes

Да сложа линк към още един сайт за разни нещица. По повод на моите драми с плота. Simple Smile

Скрит текст:

# 603
    пробвай да махнеш лепилото с нещо мазно...олио или зехтин...мазното разтваря лепилото

# 604
  • Варна
Момичета и момче, бях писала тук преди време за моята кухненска маса.
Скрит текст:

Пробвах да и махна петната с ютия както ме посъветвахте но не се получи. Реших да я боядисам Simple Smile с 'тебеширената' боя. Тези дни с това се занимавах и крайния резултат си ми хареса. Не знам колко трайно във времето ще е това решение ама имам и план В за плота.
Скрит текст:

# 605
  • срещу двата комина :)))
страхотна е станала, браво   bouquet

# 606
Flash*, чудесно изглежда така на снимката!  bouquet

# 607
Flash* страхотна е масата, а тебеширена боя не съм срещала, от къде я купи?

# 608
  • Варна
Мерси момичета, bouquet
SimPlisitY, боя поръчах от софийския магазин http://vintageroombg.com/.
За масата ми стигнаха малки опаковки от 125мл, от ваксата остана поне половината.

# 609
Много хубава е станала, Флаш! bouquet
Краката какъв цвят са?

# 610
  • Варна
Бели са краката, white pure, щото столчета а и кухнята са ми бели.  Снимката е жълта, на изкуствено осветление телефона ми такива ги прави.

# 611
  • Beyond the stars
Помня масата - прекрасна е станала, поздравления Heart Eyes

# 612
Много красива! bouquet

# 613
  • София
Браво, Flash! Справила си се страхотно!
И аз имам същата маса, която разглобена си чака "възкръсването'" (догодина) в почти готовата ни лятна кухня.
Ще си я боядисан и аз в мойте си цветове (адекватни на интериора)... още не знам точно кои са.

# 614
Благодаря Flash* аз реставрирах едни столове, това лято. Бая пот отиде, но станаха добре. Ще пусна снимки утре да покажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт