Да преправим старите мебели с любов - тема 32

• 172 710
  • 766
  •   2
Отговори
# 150
Скрит текст:
Ейй, момичетааа!Отдавна си търся такава група, със сродни души.Радвам се, че ви намерих!  Hug
До сега мебели не съм преправяла, по-скоро съм се занимавала със по-дребни нещица.Но, имам огромно желание да се науча, вдъхновяват ме много Вашите снимки.
Сега като Ви намерих, ще се чувствам по-сигурна да започна.
Нямах възможност да разгледам всички теми за съжаление, но ще се радвам да съм част от вас.
"Не се сърди човече" страхотен скрин!
Момичета, някой прераборвал ли е стара шевна машина в скрин или маса?
Скрит текст:
Исках да кача снимка,да добиете представа, какво точно имам предвид, но съм забравила сайта, в който се качваха снимки за да се използва линка тук...

В стари теми доста ги обсъждахме, имаше и снимки на момичета от темата, запазила съм си няколко линка от тогава, но се оказа, че само два работят вече.

За вдъхновение:

ТУК и ТУК.

# 151
  • Варна
И от мен няколко предложения

# 152
  • София
Ето нещо и от мен,собствено производство:
Банята във вкъщи

Масата на вилата

Маса за сестра ми

Сега мисля да правя ето този стол

# 153

stanoevus, ти си направо профи, признавай си! Разкошни са! Heart Eyes bouquet

# 154
  • Ænima/Albuquerque
Stanoevus, страхотни са!

Сега един тъп въпрос, откъде намирате такива количества?  Shocked

# 155
  • София

stanoevus, ти си направо профи, признавай си! Разкошни са! Heart Eyes bouquet

Хахаха работата ми е свързана със съвсем друго,но хобито ми ме разтоварва страхотно.

Разбира се някой ако ми поръча не отказвам Simple Smile

Sarcasm Търся в интернет,когато намеря купувам.И сега имам складирани 3 машини,човек незнае кога какво ще му хрумне.

# 156
  • DE
Страхотни маси  Heart Eyes Което ме подсети за нещо.
Близо до Калотина в Сърбия посока България има заведение в което всички маси са с крака от различни машини. Лятото не се сетих да снимам, но това, ако минем от там ще го направя....

# 157
  • Ænima/Albuquerque
Sarcasm Търся в интернет,когато намеря купувам.И сега имам складирани 3 машини,човек незнае кога какво ще му хрумне.

Ясно, мерси!

# 158
  • София
Здравейте!
Съзнавам, че въпросът ми не е точно за тази тема, но вярвам, че именно вие може да ми дадете ценен съвет.
Не се отнася за стари мебели, а за стари...стълби.
Купихме си малка селска къщичка. Стълбите за втория етаж са масивни , циментови, вити. На този етап снимка нямам, но бих могла скоро да ви покажа.
Обаче проблемът ми е , че не мога да ги изчистя добре, постоянно като че ли пада прахоляк от тях. Приключихме на 99 процента с ремонтните дейности и навсякъде вече е чисто и приятно, но от тези стълби пак "излиза" мръсотия.
Не обясних май добре.
Обаче искам да ги боядисам по възможност с нещо. На този етап след всички ремонтни дейности чисто финансово пари за плочки или подобно нямаме. Искам нещо евтино. Например мазане с блажна боя. Обаче идея нямам дали въобще е възможно върху цимент. Циментът е като..излъскан, не зная как се нарича правилно, но все едно е изшлайфан. Гладък е съвсем.
Благодарна ще съм за съвети!

# 159
Боя за пътна маркировка за стълбите, алеи за градината и всякакъв бетон с натоварване.

# 160
Благодаря, момичета!  Hug
stanoevus ти си уникална просто!  Heart Eyes

# 161
Благодаря, момичета!  Hug
stanoevus ти си уникална просто!  Heart Eyes

Той е мъж. Simple Smile

# 162
  • София
Боя за пътна маркировка за стълбите, алеи за градината и всякакъв бетон с натоварване.
Благодаря!

# 163
stanoevus, адмирации за страхотното изпълнение! Особено първата маса ( твоята) е станала страхотно с тази римска мозайка. Имам няколко въпроса:
1. Римската мозайка от какви цели плочи е?
2. Как си решил конструктивността на 2-та маса, чийто плот май се състои от 2 части? Какво подпира разгърнатата част?
3. Май много си се изкушил да позлатиш емблемната част на краката. Като лъскав стар локомотив си ги направил. Шик е.
4. С каква боя боядисваш краката?

# 164
  • София
stanoevus, адмирации за страхотното изпълнение! Особено първата маса ( твоята) е станала страхотно с тази римска мозайка. Имам няколко въпроса:
1. Римската мозайка от какви цели плочи е?
2. Как си решил конструктивността на 2-та маса, чийто плот май се състои от 2 части? Какво подпира разгърнатата част?
3. Май много си се изкушил да позлатиш емблемната част на краката. Като лъскав стар локомотив си ги направил. Шик е.
4. С каква боя боядисваш краката?

1.Римската мозайка е от гранитогрес,сложих същия и на пода за да си паснат.
2.Втората маса е с цял плот така че няма проблем.Може би снимката лъже. Там използвах страниците на машината за масата,а средната част с педала,надписа Сингер и колелото сложих на стената като етажерка.Педала се ползва за рафт.
3.Да позлатих ги Simple Smile зашото оригинално са позлатени,но с времето тази позлата се е загубила.Вчера купих един Singer на който все още се забелязва позлатата.Това ми е първата толкова запазена машина.
4.Има едни спрейове в Бриколаж.Един спрей /6,50лв/ - едни крака. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт