"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 36 535
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
В последно време много сме тихи.
Скрит текст:
SET

https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239148%2Fd721a519 … pl_wall_-60100797

Изгледах серията с превод.
Кити бе достатъчно изчерпателна в поста си и в нейните усещания, и виждания припознах своите такива, но все пак искам да споделя кои сцени най ме впечатлиха.
Още началната, в която Онур остана сам самичък в огромната зала и със зейнала рана в душата, Rolling Eyes направо ме стисна за гърлото този момент,  Cry и само единствен "глупака, шута, малоумника" Куртулуш(за мен за това му поведение на моменти, в които направо изключва имат вина властната му тъща и жена, барабар с балдъзите му, всички са под всякаква критика) остана плътно до него в болката му, Rolling Eyes в самотата му. Rolling Eyes
От близките си получи наказание, отчуждение, всеки си страдаше по своему със своите си приоритети, които бяха дооооста далеч от на Онур, оказа се сам сред свои.
Втората мноооого силна сцена за мен бе разговорът между Сонга и Онур в домът им.
Без да му вика, без да го хули, направо го срази с думи. Confused Поплакаха са си двамцата, че и аз с тях. Rolling Eyes
Много, много, много трогателна сцена. Cry
А когато застана на вратата умолявайки Сонга да го пусне за да види синът си направо ме  болеше заедно с Онур. Гласът му трепереше, погледът му празен и в същото време умоляващ, направо ме разби този момент и последвалия, #2gunfire в който Ляле жестоко изтръгна детето от ръцете му. #Cussing out
Никакво съжаление не изпитах към нея в епизода, даже напротив, нервираше ме с поведението си(няма да влизам в подробности защо, ясно е).
И сред цялата тази кал, която се сипеше от всички страни в лицето му и по адрес на Онур той намери сили да застане начело на компанията във важен за нея момент въпреки, че вече не я ръководи.
За Ерол, мама и Филиз дори не ми се говори Stop (за бабето, която заедно с дядката забъркаха всичко това още повече Stop) eлементарни, прости на книга, простовати по душа, жалки, подмолни, интриганти, лъжци, сребролюбци иии...., дори Филиз не ми хареса в този епизод. Започна да се превръща в изпразнена от съдържание жена, но с препълнена от плюскане уста, отвратителен контраст. Sick Въобще не ми се връзва предвид цялостното й поведение, че тя, ще е инициаторката на плана по сдобряването им. За мен двете неща в случая са взаимноизключващи се.
Ииииии черешката на тортата, която направо ме доизцеди Rolling Eyes бе финалната сцена придружена с тъжната мелодия. Cry
Скрит текст:
- Я не хочу слушать тебя, Онур. Я устала уже.
- Лале, хорошо, я понимаю, ты полностью права, что злишься на меня. Я солгал тебе. И то, что ты не можешь простить меня сейчас - я это тоже понимаю. Но ты не можешь сомневаться в моей любви.
- Могу, Онур! Все, что касается тебя и нас, очень запутанно. Я в данный момент не уверена даже в своих чувствах.
- То есть, ты даже в нашей любви сомневаешься, так? Нет ничего, что я могу сделать, чтобы переубедить тебя?
- Нет.

Скрит текст:
- Не звони мне больше. Ты можешь увидеть Эмира, когда захочешь. Но не появляйся передо мной. Я очень устала от того, что пережила. Пожалуйста.
- Ладно. Если ты сейчас скажешь, что не любишь меня, я больше никогда не буду искать тебя. Я останусь в твоей жизни, только как отец Эмира. Лале, а теперь посмотри мне в глаза и скажи: "Я не люблю тебя!

И първия път когато се разделиха ми бе кофти, но някакси не както сега, понастоящем след серията се почувствах изцедена като лимон. Confused
Харесаха ми думите на Сонга във фрага......колкото по-силна е любовта, толкова повече боли.
Това е самата истина.
И озета на руски.
Скрит текст:
ОЗЕТ 42-й серии
Онур продолжает попытки завоевать сердце Лале. Но это на этот раз не просто. Поведение и манеры Лале, Онур в конце концов сдается. Услышав об этом Филиз составляет и делает план. Семья помогает ей в реализации плана. Получится ли план Филиз?
DemFur | No:309 | Номер 309 | FurDem

newsm20

Само с тази разлика, че си мислех, че след като изгледам с превода, Сонга ще ми хареса. Е не се получи. Да, опитваше се да утешава дъщеря си и да й бъде опора, но пак с нападки и упреци към Онур. А това според мен беше излишно. Както беше и излишно да ходи с Лале до къщата им. Но това са си Лале и Сонга - дъщерята, която се страхуваше да остане сама с детето си, защото няма да се справи и властната майка, която се намесва безцеремонно и контролира  живота на дъщерите си. А, пак според мен, това беше моментът, в който Лале и Онур можеха да говорят - сами, без някой да наднича. Упрекът ми към Онур е такъв - независимо от всичко трябваше като мъж да застави Лале да го изслуша, а не да се моли. Пък после да решава каквото ще решава.
И още нещо - че ме стегна пак шапката smile3515. Лале не била сигурна в чувствата си, не знаела какво чувства... Аферим, машалла, ашколсун ooooh! ooooh!. Чувства нямаше, когато подписа договора и когато трябваше да стане първата сватба. Сега не знаела какво чувства... ooooh!. Ми що се омъжи бе, моме ooooh! ooooh! Ако си го направила, за да не бъде детето без баща - ми къде ти е сега тази мисъл ooooh!  

# 106
В последно време много сме тихи.
Скрит текст:
SET

https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239148%2Fd721a519 … pl_wall_-60100797

Изгледах серията с превод.
Кити бе достатъчно изчерпателна в поста си и в нейните усещания, и виждания припознах своите такива, но все пак искам да споделя кои сцени най ме впечатлиха.
Още началната, в която Онур остана сам самичък в огромната зала и със зейнала рана в душата, Rolling Eyes направо ме стисна за гърлото този момент,  Cry и само единствен "глупака, шута, малоумника" Куртулуш(за мен за това му поведение на моменти, в които направо изключва имат вина властната му тъща и жена, барабар с балдъзите му, всички са под всякаква критика) остана плътно до него в болката му, Rolling Eyes в самотата му. Rolling Eyes
От близките си получи наказание, отчуждение, всеки си страдаше по своему със своите си приоритети, които бяха дооооста далеч от на Онур, оказа се сам сред свои.
Втората мноооого силна сцена за мен бе разговорът между Сонга и Онур в домът им.
Без да му вика, без да го хули, направо го срази с думи. Confused Поплакаха са си двамцата, че и аз с тях. Rolling Eyes
Много, много, много трогателна сцена. Cry
А когато застана на вратата умолявайки Сонга да го пусне за да види синът си направо ме  болеше заедно с Онур. Гласът му трепереше, погледът му празен и в същото време умоляващ, направо ме разби този момент и последвалия, #2gunfire в който Ляле жестоко изтръгна детето от ръцете му. #Cussing out
Никакво съжаление не изпитах към нея в епизода, даже напротив, нервираше ме с поведението си(няма да влизам в подробности защо, ясно е).
И сред цялата тази кал, която се сипеше от всички страни в лицето му и по адрес на Онур той намери сили да застане начело на компанията във важен за нея момент въпреки, че вече не я ръководи.
За Ерол, мама и Филиз дори не ми се говори Stop (за бабето, която заедно с дядката забъркаха всичко това още повече Stop) eлементарни, прости на книга, простовати по душа, жалки, подмолни, интриганти, лъжци, сребролюбци иии...., дори Филиз не ми хареса в този епизод. Започна да се превръща в изпразнена от съдържание жена, но с препълнена от плюскане уста, отвратителен контраст. Sick Въобще не ми се връзва предвид цялостното й поведение, че тя, ще е инициаторката на плана по сдобряването им. За мен двете неща в случая са взаимноизключващи се.
Ииииии черешката на тортата, която направо ме доизцеди Rolling Eyes бе финалната сцена придружена с тъжната мелодия. Cry
Скрит текст:
- Я не хочу слушать тебя, Онур. Я устала уже.
- Лале, хорошо, я понимаю, ты полностью права, что злишься на меня. Я солгал тебе. И то, что ты не можешь простить меня сейчас - я это тоже понимаю. Но ты не можешь сомневаться в моей любви.
- Могу, Онур! Все, что касается тебя и нас, очень запутанно. Я в данный момент не уверена даже в своих чувствах.
- То есть, ты даже в нашей любви сомневаешься, так? Нет ничего, что я могу сделать, чтобы переубедить тебя?
- Нет.

Скрит текст:
- Не звони мне больше. Ты можешь увидеть Эмира, когда захочешь. Но не появляйся передо мной. Я очень устала от того, что пережила. Пожалуйста.
- Ладно. Если ты сейчас скажешь, что не любишь меня, я больше никогда не буду искать тебя. Я останусь в твоей жизни, только как отец Эмира. Лале, а теперь посмотри мне в глаза и скажи: "Я не люблю тебя!

И първия път когато се разделиха ми бе кофти, но някакси не както сега, понастоящем след серията се почувствах изцедена като лимон. Confused
Харесаха ми думите на Сонга във фрага......колкото по-силна е любовта, толкова повече боли.
Това е самата истина.
И озета на руски.
Скрит текст:
ОЗЕТ 42-й серии
Онур продолжает попытки завоевать сердце Лале. Но это на этот раз не просто. Поведение и манеры Лале, Онур в конце концов сдается. Услышав об этом Филиз составляет и делает план. Семья помогает ей в реализации плана. Получится ли план Филиз?
DemFur | No:309 | Номер 309 | FurDem

newsm20

Скрит текст:
Само с тази разлика, че си мислех, че след като изгледам с превода, Сонга ще ми хареса. Е не се получи. Да, опитваше се да утешава дъщеря си и да й бъде опора, но пак с нападки и упреци към Онур. А това според мен беше излишно. Както беше и излишно да ходи с Лале до къщата им. Но това са си Лале и Сонга - дъщерята, която се страхуваше да остане сама с детето си, защото няма да се справи и властната майка, която се намесва безцеремонно и контролира  живота на дъщерите си. А, пак според мен, това беше моментът, в който Лале и Онур можеха да говорят - сами, без някой да наднича. Упрекът ми към Онур е такъв - независимо от всичко трябваше
като мъж да застави Лале да го изслуша, а не да се моли. Пък после да решава каквото ще решава.
И още нещо - че ме стегна пак шапката smile3515. Лале не била сигурна в чувствата си, не знаела какво чувства... Аферим, машалла, ашколсун ooooh! ooooh!. Чувства нямаше, когато подписа договора и когато трябваше да стане първата сватба. Сега не знаела какво чувства... ooooh!. Ми що се омъжи бе, моме ooooh! ooooh! Ако си го направила, за да не бъде детето без баща - ми къде ти е сега тази мисъл ooooh!  
Мани, мани, да не започвам, Stop думи нямам за Лалка Crossing Arms и сие в обкръжението й. Crossing Arms
Забравих да спомена, че ако допреди едва изтрайвах кифлата, Sick то след епизода вече не я трая.
Докато Сонга разказваше на щерките си в цветарницата, че трябва да стоят далеч от богаташи и т.н., тя се закахъри, че мама няма да й разреши да бъде с г-н Корай. ooooh! Какъв г-н, какви пет лева, тя направо си се вижда с него и бленува да станат двойка......чичко паричко, касичка?!
Охххх как ми се иска същия този "възвишен г-н" да си легне с нея ииии всички произтичащи от това последствия, че да я видя тогава дали, ще вее коси, и ще гледа със съблазнителен, и премежен поглед на лека жена, направо ме вади от обувките тази празноглава кокона.
Очаквам с нетърпение момента когато Сонга разбере за "кариерата " й, ще я разкръсти и с право, защото  както е видно мераците й са огроооомни да смеси професионалното с личното.
Кити, понеже очаквах повече от Сонга спрямо Онур в негативен аспект, затова като цяло съм доволна от реакциите й, но не изцяло.
Пак съм аз.
На тази снимка ясно се вижда малкия облегнал се с лице към стената и до него Фуркан.
Онзи сън в който и двамата, ще са в бяло бяло, и бабката, ще е сън на Онур, а това сън на Ляле ли, ще е, или нещо съвсем различно в сюжета неочаквано досега!? newsm78
Много ми е странно, че Демет са я облекли по този начин и сън на Ляле да е, защо трябва да е облечена така!? Thinking
Сега се сещам, че от компанията търсеха порасло момченце, защо ли!? Thinking
Ако е за нечий сън, ще го преглътна, но не ми се иска да има времеви скок с години. Stop

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 12:18 от Neidjal

# 107
Не съм толкова активна, че леля ми и братовчед ми си дойдоха от Майорка и се занимавам с тях  Peace

Съгласна съм с всичко, което сте писали, особено за Лалето и Наргис  #2gunfire

# 108
А аз се зачудих, че и фотки излезнаха, и озет, а теб те няма Тери, но поводът е суперски.
Макар, че е сън, фотката е прекрасна. Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

https://vk.com/dizimaniano?z=video220295472_456239048%2F1cedd9f3 … _-60100797_195603

NEW newsm08
Скрит текст:

NEW
Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/BSWgEihlaJm/ Rolling Eyes

Тоя пък Самет, барабар Петко с мъжете, смешник. Tired Stop
Скрит текст:

Много хубави думи на Сонга, за които споменах и вчера.
Скрит текст:

Въпреки тежките думи които си казват са прелестни.Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Скоро и да искам да се редактирам(както в случая се допълвам)няма да мога.
SET/Видео.
Откъде ли идват, Thinking къде ли е сета? newsm78
https://vk.com/dizimaniano?w=wall-60100797_196167_r196185&z= … _-60100797_196185

Скрит текст:

Деметка се измъкна, но той не успя ни от онлайна, ни от забрадените Confused фенки.
Скрит текст:

Аааа ясно, сета е в у-ще.
Скрит текст:

И една новина докато все още мога да се редактирам.
Вчера Демет, брат й и сестра й бяха засечени в Zorlu Center(вчерашната транслация на Волкан и Демет).
Питали са я дали, ще почива през лятото и е отговорила, че няма, защото готвят финал на сезона на №, но сериала върви идеално.
Ще снима филм през лятото, но не може да каже името му, даже може и в два филма да участва.
Скрит текст:
Демет Оздемир: "Этим летом не отдыхаю! Наш сериал прекрасно идет, и мы готовимся к финалу СЕЗОНА! И я прочитала сценарий одного фильма, где я буду сниматься этим летом. Но пока название не могу сказать. Но думаю, этим летом будет 2 фильма с моим участием. Так что, не буду отдыхать, друзья."
Источник: Instamagazinlife

Ако беше финал на сериала нямаше да каже финал на сезона, нали, аз поне(и не само) така го разбирам!?!
Според мен предвид, че на екрана в момента са сериали с рейт под 1% и други с 1% и нещо, да не говорим, че с подобни % в Тотала са и други като нашия(и с много по-малко серии) и то не един или два, и продължават да се излъчват, то № наистина е с добър рейт като за летен сериал.
Даже наскоро четох инфо по този въпрос, а и предходния сериал по Фокса(споменах и преди), който гледах беше с рейт 2% и нещо и имаше втори сезон.
Живот и здраве да е, Praynig ще продължа да си го следя с кеф, Heart Eyes Party защото моментно може да се ядосвам с отделни персонажи, но № не ме натоварва както би ме натоварила една драма(имам такъв зрителски опит с драми, затова умишлено ги избягвам в последно време), а и № не е с претенции да е шедьовър. Mr. Green

Е това видео с Нюню и Ляле вече е интересно, видно е, че е от някоя предстояща серия.
Кое е това момиченце, newsm78 каква ли, ще е ролята на малката? Thinking

https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239151%2F08e62800 … pl_wall_-60100797

Прилича ми на азиатче.

Скрит текст:

SET
Скрит текст:

SET/Фуркан, Демет и Хасан.

Скрит текст:

Прелестни. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И видео. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party
https://www.instagram.com/p/BSYgtzzgaOG/

Фуркан с момиченцето от видеото с Нюню и Ляле.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 15:37 от Neidjal

# 109

Привет!  wavey
Малко повече странични ангажименти и време много не ми остана, но вече насмогнах Peace. Изчетох всичко, изгледах всички снимки, клипчета, гифчета. Интересно! Явно периодът на студената война лека-полека отминава. Ами да отминава, че на Фуркан и в реала започва да му личат сериалните емоции smile3503. Обаче пък има и хубава страна - поотслабна tooth... току-виж и баклава са ни показали Mr. Green Mr. Green.
Хм... Демет с два филма през лятото newsm78... малко не ми се вярва, но ще видим.

И говорят за втори сезон Rolling Eyes. Интересно какво ли толкова ще измислят СЦ за цял сезон newsm78. Като че ли не ми се гледа сезон с караници и сдобрявания. Въпреки, че няма да ми омръзне да гледам Д и Ф. Ще съм доволна на сдобряване в стая 309... може и в друг хотел newsm53 tooth tooth

# 110
Оооо Кити, вече си мислех, че поста ми, ще стане повече от километричен. Laughing
Да ти кажа, но и на мен ми се стори поотслабнал в последните епизоди, но не бях сигурна дали е дефакто, или ми се е сторило от фокуса на камерите.
Накрая във видеото казват.
Скрит текст:
Фуркан-когда меня видит папу, он радуется.
Демет сказала-даааа.

https://www.instagram.com/p/BSYjRSZj2jv/

Днес денят е богат на видеа Party и фотки. Party
Струва ми се, че празнуват нещо в у-ще. Thinking
Скрит текст:
Май фотоапарата има нужда от настройка. Laughing

Малката е дъщеричка на едната сценаристка Аслъ Зенгин, тя е качила видеото с нея, Фатма и Демет.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 17:31 от Neidjal

# 111
Много е хубав Фукс Crazy

# 112
Тери,
Скрит текст:
изпрати ли гостите?
Фотките и видеата продължават, Party все така да е. Praynig
Видео.
https://vk.com/dizimaniano?z=video220295472_456239051%2F3f83002b … _-60100797_196566

Много грозен стайлинг на Фатма като Нюню, Outta Joint изглежда като лелка в роклите, които й обличат.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 19:43 от Neidjal

# 113

Мдааа...
Скрит текст:
толкова, че вкарва в грях човек Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

# 114
Наде, във вторник Peace

На тая снимка с очилата е много хубав Heart Eyes

# 115
 Hug

Нова от Демолин  Heart Eyes

# 116
 wavey
На новата фотка косата ли си е подстригала, newsm78 или само така изглежда? Thinking
Нашичката много бързо реши да затваря тетрадката Crossing Arms с Онур.
Ехххх де този късмет всичко да се преобърне, че да я видя тогава.
Скрит текст:

Демет е честитила РД на певицата Bengu в чийто клип е участвала навремето.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239153%2Ff468a289 … pl_wall_-60100797

Heart Eyes Joy
Скрит текст:

От вчера.
Скрит текст:

Интересно, децата ли, ще сюрпризират Ляле и с-вото й, или тя тях!?
Скрит текст:
Факт е, че в у-ще са  тя, Онур, Нюню, Курти, какъв ли, ще е поводът?

Деметка пак се щуросва. Laughing
https://www.instagram.com/p/BSbEyKkFCQ0/

Промо фотки от предстоящия епизод.

Какво значи, че няма да простиш на Онур, Ляле?
Инат значи smile3516 smile3515 Филизкеееее и то голям. smile3511

Дано планът им успее, но съм предубедена, не вярвам на Лалка Confused и туй то. Crossing Arms

Ай, ай, ай, Heart Eyes Heart Eyes покрай Емирджим в болницата леда помежду им, ще започне да се топи, но според мен, ще е временно от страна на Ляле.

За съжаление не съм обнадеждена особено, защото след като премине тревогата около малкия, нашата пак, ще се отдръпне(съдя по това, че Онур в края на краищата, ще се откаже и тогава на ход, ще е плана на Филиз, който според мен, ще е финал на епизода.)
Има и друг вариант, плана на Филизка да не е в края на серията, а в краят й да са тревогите около Емирджим, и ледът помежду им трайно да се стопи. Дано Praynig е втория, но предвид озета едва ли. Confused

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 17:06 от Neidjal

# 117
 wavey wavey
Наде, след като изчетох постовете ти и съм вече порядъчно раздразнена. В моите очи шансовете за отрезвяване на Лале съвсем се смалиха. И в този ред на мисли отдръпването на Онур ще си е съвсем оправдано. Ама много ми се ще да ни покажат как Лале ще търчи подире му, защото ако се следва логиката на нейните реакции - точно така би трябвало да стане. Перчи се, ерчи се Лаленцето и в момента, в който инатите й започнат да се реализират... хоп, изведнъж се осеферва.
Но, да си призная, малко ми се губи какво точно ще покажат във втори сезон. Освен ако не ги разделят за доста дълго време, Лале да продължи люто да се цупи и както така си се цупи.... изведнъж да види двете чертички Mr. Green Mr. Green.
Явно и в новата серия няма да дочакаме скъсяване на дистанцията smile3515. Ах, Лале, ах... ooooh! Mr. Green

# 118
Утре Демолин, Фукс и Хасан са на гости в университет  Party Ще има видеа и снимки  Sunglasses

# 119
Утре Демолин, Фукс и Хасан са на гости в университет  Party Ще има видеа и снимки  Sunglasses
Да, да, Party от 16:30 часа, smile3521 но с Толга Пулат.
Ще си получат лично наградите. Party Party
Скрит текст:

Аман, ooooh! сета пак е в Сонгиния дом. Crossing Arms
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 21:32 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт