"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 36 506
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
 wavey

Рейта не ми харесва, но като гледам и този на Карата, и на останалите сериали след нас в Тотала, и преди, и след № в групите е същата работа като цяло, и мааалко се успокоявам.
http://www.ranini.tv/reyting
Възкръсналия, Сървайвъра и футбола са извзели %.
Знаете ли в кои дни от седмицата излъчват Сървайвъра? newsm78

Превода на фрага.
Скрит текст:
Перевод группы Kerems13
Онур:-Я понимаю, что совершал ошибки. Они больше не повторятся, я обещаю тебе.
Лале:-Отныне эта тетрадь закрыта. Я пойду и поговорю обо всем с ним, всё объясню! Хватит!
Онур:-Поэтому помириться нам будет трудно.
Лале:-Ты думаешь, что за деньги можно всё купить.
Сонгюль:-Насколько сильной бывает любовь, настолько сильным оказывается и разочарование.
Онур:-Из-за события, которое было прожито до тебя, не разрушай нашу семью.
Лале:-У нашей семьй нет основы.
Филиз:-Мы готовы распутать это дело, друзья?
Лале: -Готовы!
Лале: -Сестра?
Самет:-Извините, господин Онур.
Онур: -Самет!
Йылдыз:-В этот раз получится. Помирим их, дай Бог.
Бабуля: -Если не сможешь помириться с Лале, только вот так во снах будешь её видеть.
Лале: -Пришел, пришел.

Снощи сме си легнали, а Фуркан се е отдал на четиво.
Скрит текст:
Новый твит от Фуркана
Этой ночью увижу и прочитаю ваши комментарии #LalOn не оставили в покое снова. Здоровья вашим сердцам. Хорошо что вы есть...

Много са хубави, Heart Eyes Heart Eyes като герои от приказките, но за съжаление е сън на Онур(очакваше се да е нечий такъв).

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 10:37 от Neidjal

# 91
Очакван рейтинг при Сървайвър ooooh!

Аз продължавам да не искам втори сезон  Tired

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 12:14 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 92
Ми да, не само на мен играта на Фуркан ми въздейства и хареса повече от на Демет.

Скрит текст:

Фрага с руски субтитри.
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239552%2F3d309af5 … pl_wall_-60100797

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 14:11 от Neidjal

# 93
Цитат
Аз продължавам да не искам втори сезон
Ами те си станаха  два слети сезона.

# 94
Stop
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239139%2F27dc00ce … pl_wall_-60100797

Самет явно, ще продължи да се излага и да проси любов, нооо кифличка отдаааавна е на вълна Корай.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239140%2F36d89a52 … pl_wall_-60100797

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 14:55 от Neidjal

# 95
# 96
Онур да не е тръгнал пак на покупки  Mr. Green

# 97
# 98
Много ми се искаше да дочакам превода и тогава да лея мисли, но като гледам – скоро май няма да си съберат паричките Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Снощи след онлайна ми беше трудно да изразя каквото и да било. Затрупаха ни от екрана с емоции и объркани мисли. Днес нещата се поподредиха в главата ми.
Ще започна с това, което направо ме събори още в началото. Всички хукнаха нанякъде – кой крещейки, кой ревейки, кой заплашвайки, кой объркан... Всички, абсолютно всички! Онур остана сам... дори и без най-близките си – родителите! Облегнат на стената, разбит и... сам... Не говоря за вината му – в края на краищата не е загинал човек, не е нарушен световния мир... Но един син остана сам-самичък с болката си, с безпомощността си и с вината си. Неговата майка, майката на „Моя принц!“ мина край него като край предмет в преследване милостта на Исмет, в преследване на парите ooooh!. Тази, която трябваше да го приласкае и да се опита да облекчи страданието му, просто го подмина! Както направиха и абсолютно всички smile3514. Единствен Куртулуш помисли за баджанака си! "Глупавият", "несъобразителен" и "неадекватен" Куртулуш, който знае само да яде и пие... Пфу!
За мен и реакцията на Исмет е неприемлива. Да, Онур е прахосал 20 милиона, дал е подкуп или както искат да го нарекат...Обаче този холдинг на чии плещи лежи? Кой го ръководи успешно? Кой постига успехи? И сега Еролчо изведнъж ще заръководи умно... Този идиот ще унищожи всичко и всички. И Исмет не е наясно с това?!?! Или е наясно, но отстрани Онур, за да го унижи, за да го унижава и Бетюл smile3511. А за Филиз в тази серия /уточнявам – без превод/ просто нямам думи... Е лика-прилика са си с Еролчо Naughty.
Главата ми бучи от толкова много мисли, та чак се чудя как да ги изразя всичките...
Да започна със Сонгюл. Майката-героиня, която е отгледала сама трите си дъщери.... и е създала три нови Сонгюлки. Според мен тя трябваше да е човекът, който да спре Лале и да я накара първо да помисли, а след това да действа. Според мен. Обаче няма как да стане точно така, защото самата Сонгюл не постъпва по този начин. Тя е съвършеното олицетворение на първосигнално поведение. Първо ще те оплюе, охрачи, нарита и евентуално после може и да се опита да помисли. Тя, за разлика от Йълдъз, прегърна и се опита да успокои детето си, но... само дотам.
Да поговоря и за вината. Определено смятам, че Онур има голяма вина за ситуацията. Или поне не трябваше толкова лесно да обещава „Отсега нататък никакви лъжи и тайни!“ и да изисква честност и доверие. Защото той самият не ги даде. Предвид характера и импулсивността на Лале мога да го разбера. Мога да го разбера, но не и да го оправдая! Някой ще попита каква е вината на Лале. Да си спомним как се запознаха... След една нощ, която и двамата решиха, че ще забравят, изведнъж започна да очаква от Онур да поеме своята отговорност. Е нали има до себе си майка, която сама може да отглежда и възпитава деца... Не беше ли Лале тази, която се съгласи с условията, които й постави семеството на Онур още в началото  Stop. А сега отива, и то с майка си, в жилището, купено с парите на Онур, за да вземе вещи, купени с парите на Онур. С тези пари, които тя ненавижда и които не иска. Сори!
Как пък един път не се спря за малко, как пък един път не повярва на Онур, как пък един път не се опита да го изслуша, да го принуди да говори... Ама и за нея беше удобно да „прескача“ някои ситуации.
Да не казвам, че с това поведение „иди ми – доди ми“ мисълта на Лале за Емир някак ми се размива. Душата ме болеше като гледах как Онур прегръща сина си. А Лале разби и моето, и неговото сърце като „изтръгна“ Емир от ръцете му.
Не искам да ставам съдник на никого, да обвинявам или да оправдавам някого. За мен виновни са и двамата. А най-много СЦ. За съжаление тази огромна любов на Онур и Лале като че ли я виждам само у Онур. Или поне се старае. Истината е, че и двамата имат да извървят дълъг път докато станат истинско семейство. Защото аз съм убедена, че Лале няма да каже „Не те обичам!“ и че двамата ще намерят пътя един към друг, но по трудния начин! Няма да се разделят! 
Силно се надявам точно Йълдъз и Исмет да положат усилия да изчистят първо собствените си прегрешения и да помогнат на Онур и Лале. Силно се надявам Лале най-сетне и с действията си да ми покаже, че толкова много обича Онур.
И много ми се иска край Онур да се завърти дори и Йозге-то smile3521. Да я видя тогава Лалиш какви ще ги дъвче и дали ще е толкова сигурна, че точно тя е правата! Mr. Green Mr. Green
И да си призная – писна ми от сънища! Само толкова ли могат да измислят тези СЦ ooooh! ooooh! Май не са много обичани жени Mr. Green Peace

# 99
Много ми се искаше да дочакам превода и тогава да лея мисли, но като гледам – скоро май няма да си съберат паричките Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Снощи след онлайна ми беше трудно да изразя каквото и да било. Затрупаха ни от екрана с емоции и объркани мисли. Днес нещата се поподредиха в главата ми.
Ще започна с това, което направо ме събори още в началото. Всички хукнаха нанякъде – кой крещейки, кой ревейки, кой заплашвайки, кой объркан... Всички, абсолютно всички! Онур остана сам... дори и без най-близките си – родителите! Облегнат на стената, разбит и... сам... Не говоря за вината му – в края на краищата не е загинал човек, не е нарушен световния мир... Но един син остана сам-самичък с болката си, с безпомощността си и с вината си. Неговата майка, майката на „Моя принц!“ мина край него като край предмет в преследване милостта на Исмет, в преследване на парите ooooh!. Тази, която трябваше да го приласкае и да се опита да облекчи страданието му, просто го подмина! Както направиха и абсолютно всички smile3514. Единствен Куртулуш помисли за баджанака си! "Глупавият", "несъобразителен" и "неадекватен" Куртулуш, който знае само да яде и пие... Пфу!
За мен и реакцията на Исмет е неприемлива. Да, Онур е прахосал 20 милиона, дал е подкуп или както искат да го нарекат...Обаче този холдинг на чии плещи лежи? Кой го ръководи успешно? Кой постига успехи? И сега Еролчо изведнъж ще заръководи умно... Този идиот ще унищожи всичко и всички. И Исмет не е наясно с това?!?! Или е наясно, но отстрани Онур, за да го унижи, за да го унижава и Бетюл smile3511. А за Филиз в тази серия /уточнявам – без превод/ просто нямам думи... Е лика-прилика са си с Еролчо Naughty.
Главата ми бучи от толкова много мисли, та чак се чудя как да ги изразя всичките...
Да започна със Сонгюл. Майката-героиня, която е отгледала сама трите си дъщери.... и е създала три нови Сонгюлки. Според мен тя трябваше да е човекът, който да спре Лале и да я накара първо да помисли, а след това да действа. Според мен. Обаче няма как да стане точно така, защото самата Сонгюл не постъпва по този начин. Тя е съвършеното олицетворение на първосигнално поведение. Първо ще те оплюе, охрачи, нарита и евентуално после може и да се опита да помисли. Тя, за разлика от Йълдъз, прегърна и се опита да успокои детето си, но... само дотам.
Да поговоря и за вината. Определено смятам, че Онур има голяма вина за ситуацията. Или поне не трябваше толкова лесно да обещава „Отсега нататък никакви лъжи и тайни!“ и да изисква честност и доверие. Защото той самият не ги даде. Предвид характера и импулсивността на Лале мога да го разбера. Мога да го разбера, но не и да го оправдая! Някой ще попита каква е вината на Лале. Да си спомним как се запознаха... След една нощ, която и двамата решиха, че ще забравят, изведнъж започна да очаква от Онур да поеме своята отговорност. Е нали има до себе си майка, която сама може да отглежда и възпитава деца... Не беше ли Лале тази, която се съгласи с условията, които й постави семеството на Онур още в началото  Stop. А сега отива, и то с майка си, в жилището, купено с парите на Онур, за да вземе вещи, купени с парите на Онур. С тези пари, които тя ненавижда и които не иска. Сори!
Как пък един път не се спря за малко, как пък един път не повярва на Онур, как пък един път не се опита да го изслуша, да го принуди да говори... Ама и за нея беше удобно да „прескача“ някои ситуации.
Да не казвам, че с това поведение „иди ми – доди ми“ мисълта на Лале за Емир някак ми се размива. Душата ме болеше като гледах как Онур прегръща сина си. А Лале разби и моето, и неговото сърце като „изтръгна“ Емир от ръцете му.
Не искам да ставам съдник на никого, да обвинявам или да оправдавам някого. За мен виновни са и двамата. А най-много СЦ. За съжаление тази огромна любов на Онур и Лале като че ли я виждам само у Онур. Или поне се старае. Истината е, че и двамата имат да извървят дълъг път докато станат истинско семейство. Защото аз съм убедена, че Лале няма да каже „Не те обичам!“ и че двамата ще намерят пътя един към друг, но по трудния начин! Няма да се разделят! 
Силно се надявам точно Йълдъз и Исмет да положат усилия да изчистят първо собствените си прегрешения и да помогнат на Онур и Лале. Силно се надявам Лале най-сетне и с действията си да ми покаже, че толкова много обича Онур.
И много ми се иска край Онур да се завърти дори и Йозге-то smile3521. Да я видя тогава Лалиш какви ще ги дъвче и дали ще е толкова сигурна, че точно тя е правата! Mr. Green Mr. Green
И да си призная – писна ми от сънища! Само толкова ли могат да измислят тези СЦ ooooh! ooooh! Май не са много обичани жени Mr. Green Peace
Peace Peace Peace

# 100
Скрит текст:
Да поговоря и за вината. Определено смятам, че Онур има голяма вина за ситуацията. Или поне не трябваше толкова лесно да обещава „Отсега нататък никакви лъжи и тайни!“ и да изисква честност и доверие. Защото той самият не ги даде. Предвид характера и импулсивността на Лале мога да го разбера. Мога да го разбера, но не и да го оправдая! Някой ще попита каква е вината на Лале. Да си спомним как се запознаха... След една нощ, която и двамата решиха, че ще забравят, изведнъж започна да очаква от Онур да поеме своята отговорност. Е нали има до себе си майка, която сама може да отглежда и възпитава деца... Не беше ли Лале тази, която се съгласи с условията, които й постави семеството на Онур още в началото  Stop. А сега отива, и то с майка си, в жилището, купено с парите на Онур, за да вземе вещи, купени с парите на Онур. С тези пари, които тя ненавижда и които не иска. Сори!

Браво newsm10 smile3501  и това без превод, нямам какво да добавя.

Серията с превод. Party
С дясната стрелка избирате номера.
http://dizimania.ru/17-nomer-309-no-309.html

Heart Eyes
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Скрит текст:
От университета "Ege"
Самый лучший сериал - "Номер 309!"
Самый лучший актер - Фуркан Палалы!

SET
Прилича ми на колата на даскала, отвратителен поглед има, направо психарски, никак не ми харесва както гледа Ляле.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239145%2F8c87a04a … pl_wall_-60100797
Ще докара г-жата до вкъщи, но Онур е в засада. Mr. Green
Фуркан и гл.режисьор.
Скрит текст:

Имаме мнооого снимки и озет.
Скрит текст:

Колко е изтупан и стегнат Онур. Heart Eyes
Всички омекват, само Лалка не. Crossing Arms

Опита за сдобряване от страна на с-вата им, ще е в познатото ни заведение отпреди дни.
https://www.instagram.com/p/BSJdoRUl3Wn/

Онурджим нещо е болеееен. Confused
Започва се.

Скрит текст:
42. Bölüm Özeti
Onur Lale’nin gönlünü almak için her yolu denemeye devam eder. Ama bu sefer işi hiç de kolay değildir. Lale’nin isteksiz tavırları sonunda Onur’u pes etme noktasına getirir. Bunu duyan Filiz hemen olaya el koyar ve bir plan yapar. Planına aile fertlerini de katmayı ihmal etmez. Filiz amacına ulaşacak mıdır?
Нищо смислено не разбрах от "дългия" озет, но като, че ли Онур е на път да се откаже да се бори. Thinking
Аз се чудя той и защо е продължил, може би Ляле няма да му каже в очите, че не го обича и затова, ще продължи.
Както и да е, ще чакаме превода.
Къде стееее, пак съм сама с километричен пост?!
Скрит текст:
Леле, лелеееее, комшиите ако и те знаят какво им се гледа здраве му кажи щом сериала с Киво и Туба(такива звезди като тях Peace Peace) е с по-нисък % в Тотала и от №.

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 13:30 от Neidjal

# 101
 wavey wavey
Вече съм налице. Занимавах се с важни държавни задачи Mr. Green Mr. Green.
Преводачът горе-долу ми подсказа съдържанието на това "километрично" резюме и то не ми много хареса. Какво сега - Филиз пак ли ще се опитат да я направят човек? Тя ли ще се окаже най-умната от всички newsm78.
Започнах да гледам серията с превод и май сбърках... завря ми съвсем суроватката Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 15:57 от kyty

# 102
SET
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239147%2F370cf9bf … pl_wall_-60100797

Това момченце е от един сън на Онур с Ляле и д-р Онур, защо ли пак е на сета, newsm78 само да не е поредния нечий сън или мечта, че аман вече от сънища, и мечти!?! Stop
Скрит текст:

А това e Ляле. Shocked #Crazy ooooh!
Голямо сънуване, ще падне. doh
Току виж забрадките Stop се харесат на комшиите. ooooh!
Скрит текст:

С фен.

# 103

Голямо сънуване, ще падне. doh

Ами то защото все сънуват, та затова и семейният им живот е доникъде newsm53 newsm62 newsm62

# 104
В последно време много сме тихи.
SET

https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239148%2Fd721a519 … pl_wall_-60100797

Изгледах серията с превод.
Кити бе достатъчно изчерпателна в поста си и в нейните усещания, и виждания припознах своите такива, но все пак искам да споделя кои сцени най ме впечатлиха.
Още началната, в която Онур остана сам самичък в огромната зала и със зейнала рана в душата, Rolling Eyes направо ме стисна за гърлото този момент,  Cry и само единствен "глупака, шута, малоумника" Куртулуш(за мен за това му поведение на моменти, в които направо изключва имат вина властната му тъща и жена, барабар с балдъзите му, всички са под всякаква критика) остана плътно до него в болката му, Rolling Eyes в самотата му. Rolling Eyes
От близките си получи наказание, отчуждение, всеки си страдаше по своему със своите си приоритети, които бяха дооооста далеч от на Онур, оказа се сам сред свои.
Втората мноооого силна сцена за мен бе разговорът между Сонга и Онур в домът им.
Без да му вика, без да го хули, направо го срази с думи. Confused Поплакаха са си двамцата, че и аз с тях. Rolling Eyes
Много, много, много трогателна сцена. Cry
А когато застана на вратата умолявайки Сонга да го пусне за да види синът си направо ме  болеше заедно с Онур. Гласът му трепереше, погледът му празен и в същото време умоляващ, направо ме разби този момент и последвалия, #2gunfire в който Ляле жестоко изтръгна детето от ръцете му. #Cussing out
Никакво съжаление не изпитах към нея в епизода, даже напротив, нервираше ме с поведението си(няма да влизам в подробности защо, ясно е).
И сред цялата тази кал, която се сипеше от всички страни в лицето му и по адрес на Онур той намери сили да застане начело на компанията във важен за нея момент въпреки, че вече не я ръководи.
За Ерол, мама и Филиз дори не ми се говори Stop (за бабето, която заедно с дядката забъркаха всичко това още повече Stop) eлементарни, прости на книга, простовати по душа, жалки, подмолни, интриганти, лъжци, сребролюбци иии...., дори Филиз не ми хареса в този епизод. Започна да се превръща в изпразнена от съдържание жена, но с препълнена от плюскане уста, отвратителен контраст. Sick Въобще не ми се връзва предвид цялостното й поведение, че тя, ще е инициаторката на плана по сдобряването им. За мен двете неща в случая са взаимноизключващи се.
Ииииии черешката на тортата, която направо ме доизцеди Rolling Eyes бе финалната сцена придружена с тъжната мелодия. Cry
Скрит текст:
- Я не хочу слушать тебя, Онур. Я устала уже.
- Лале, хорошо, я понимаю, ты полностью права, что злишься на меня. Я солгал тебе. И то, что ты не можешь простить меня сейчас - я это тоже понимаю. Но ты не можешь сомневаться в моей любви.
- Могу, Онур! Все, что касается тебя и нас, очень запутанно. Я в данный момент не уверена даже в своих чувствах.
- То есть, ты даже в нашей любви сомневаешься, так? Нет ничего, что я могу сделать, чтобы переубедить тебя?
- Нет.

Скрит текст:
- Не звони мне больше. Ты можешь увидеть Эмира, когда захочешь. Но не появляйся передо мной. Я очень устала от того, что пережила. Пожалуйста.
- Ладно. Если ты сейчас скажешь, что не любишь меня, я больше никогда не буду искать тебя. Я останусь в твоей жизни, только как отец Эмира. Лале, а теперь посмотри мне в глаза и скажи: "Я не люблю тебя!

И първия път когато се разделиха ми бе кофти, но някакси не както сега, понастоящем след серията се почувствах изцедена като лимон. Confused
Харесаха ми думите на Сонга във фрага......колкото по-силна е любовта, толкова повече боли.
Това е самата истина.
И озета на руски.
Скрит текст:
ОЗЕТ 42-й серии
Онур продолжает попытки завоевать сердце Лале. Но это на этот раз не просто. Поведение и манеры Лале, Онур в конце концов сдается. Услышав об этом Филиз составляет и делает план. Семья помогает ей в реализации плана. Получится ли план Филиз?
DemFur | No:309 | Номер 309 | FurDem

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 23:16 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт