"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 36 502
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Е тя сега ако му измрънка, че не го обича  Stop След като в предните серии постоянно му повтаряше, че го обича  ooooh!
Искам и аз малко да се измъчи за него, защо все той трябва да е виновния и все той да й ходи по задника и да й прощава лесно  Tired Веднъж тя да направи нещо за връзката им  ooooh!

# 76
Не знам за вас, но на мен стомаха ми се сви на последната сцена с тях двамата. Rolling Eyes Rolling Eyes
Преглъща Лалка, но, ще му каже, че не го обича, а той милия Cry чак ноздрите му се разшириха от тревожно очакване на отговора на принцесата. Crossing Arms
Много силна сцена, smile3518 страхотен Фуркан. Peace

# 77
Оффф, май друг фраг не е бил толкова чакан Peace. Дано за времето на рекламите Лалуша помисли разумно и да не изрича присъдата...

# 78
Обаче Лалето не каза и дума за развод  Mr. Green

# 79
Нищо не разбрах от фрага, но не ми харесаха тези бели дрехи на Онур... дали пък наистина няма да му спретнат някое премеждие Stop Stop

# 80
Мнооого готин фраг(в смисъл свежарски), но за съжаление почти нищо от него свързано с Ляле и Онур няма да е реалност, а на люлката бяха прелестни. Crazy Crazy Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes
Слава Богу от дима, ще изскочи зайкиня, Mr. Green пардон, прабабата на Емирджим. Laughing
Трея.
http://www.fox.com.tr/No-309/izle
Май всички, ще впрегнат сили да ги сдобряват, но щом още тича след нея какво ли му е отгорила!? newsm78

# 81
Даже и Йълдъз участва в групировката за сдобряване  Joy

# 82
Нищо не разбрах от фрага, но не ми харесаха тези бели дрехи на Онур... дали пък наистина няма да му спретнат някое премеждие Stop Stop
На мен ми харесва с тях  Crazy

# 83
Даже и Йълдъз участва в групировката за сдобряване  Joy

Казах ви аз преди време, ама не вярвате  hahaha hahaha

За харесване - харесва ми с тях, но белите дрехи и пушек все ми навяват асоциации за пътуване към оттатъшния живот Peace. Пу-пу-пу  bishop

# 84
Значи бабето каза на Онур, че докато не си върне Лалка, фирма йок.
Абе всички й чинят евала на Лалка беее, ooooh! сакън да не се разсърди, сакън да не си отиде, ай стига. Stop
Не очаквах, че, ще го накаже толкова жестоко, падна ми в очите тая бабка, Лалка не  ме изненада, но Сонга като цяло да и то приятно.
Той не стига, че е с отворена кървяща рана, а и го наказа това смотано бабе(сори, но без извинение от моя страна Peace).

# 85
Наде, не се ядосвай Simple Smile. Така е, защото всички други виждат и разбират колко се обичат, само те май не smile3521 Peace

# 86
С каква подла усмивка му взе Емир  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 87
Наде, не се ядосвай Simple Smile. Така е, защото всички други виждат и разбират колко се обичат, само те май не smile3521 Peace
Аз както казах започвам да се съмнявам в обичта й към него.
Знам той как я обича, искам да видя тя как би го обичала, но не на думи, no това всеки го може. Stop
И аз все си мисля Кити, че Онур, ще претърпи катастрофа, иначе нашата няма да се вразуми, или другия вариант, нооо да не се поентвам.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 00:45 от Neidjal

# 88
Тази вечер серията направо ме изцеди.
Лека нощ и ви благодаря за готината компания. Започва мъчителното чакане на превода... и рейтингите smile3521. А и аз имам нужда от време, за да подредя емоциите, с които ни заляха Peace

# 89
Тая па не била длъжна да му обяснява  ooooh! ooooh! ooooh! Това да не е някой Сульо от улицата, съпругът й е  bash bash bash bash bash bash

Общи условия

Активация на акаунт