"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 36 485
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Тоя па Самет  ooooh!

# 61
Онур се изнерви яко  tooth

Даскала голем чиркин  Tired

# 62
Започна се.
Бил й приятел колега от у-ще, а пък Онур се възмущава, че много бързо си е намерила приятел.
Този хич не ми се нрави и е дребос като запетайка пред Ляле, а в главата ми мяза на кон(без извинение Peace).
Угур ли му е името, newsm78 или така ми се причу? newsm78
Сега и дрехи, ще и даде.

# 63
Да залагаме до колко време ще изяде боя даскала  Mr. Green
Няма да издържи Онур  hahaha

# 64
Толкова съм напрегната заради инатливата ни г-жа, че за първи път не ме дразнят финтифлюшките по главата на Сонга. Mr. Green
Ей я нашата, спортно, но с токчета. Joy
Ще я заобичат учениците, много правилен ход от нейна страна.

# 65
Ох, Кифличката много ме дразни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Наде, Уур е  Peace

# 66
Само кифлата и нейния ухажор в кожа на шеф ми липсваха. Sick Sick
Башбаша, ще са, демек насаме, ай дано изгори с този, че да я видя тогава.
Тери, мерси, значи Уур.

# 67
# 68
# 69
Честно казано започвам да се съмнявам дали наистина е обичала Онур,  newsm78 по-точно дали въобще    умее да обича, май везната ми започва да наклонява към НЕ.
Свърши серията и ще му каже, че не го обича, не очаквам обратното.
Ако го отсвири, дано Онур се съвземе(поне да не показва страданието си пред нея, дано се върне Йозге или друга да се завърти около него) и наистина бъде само баща на сина си както й каза.
Ако го отреже, дано Лялка след време се гърчи от болка и изживее същото, което изживява той, нооо не съм толкова лоша, Laughing искам си ги заедно. Heart Eyes Heart Eyes

# 70
Толкова много бягах от драми - не исках да загледам сума ти и кахърни сериали, а то... пак на такова попаднах Peace. Жестока серия, жестока.... тази вечер не ми стигат думичките. Добре, че имам достатъчно салфетки  Cry. Просто не е истина докъде ме докараха ooooh! ooooh!

# 71
Толкова много бягах от драми - не исках да загледам сума ти и кахърни сериали, а то... пак на такова попаднах Peace. Жестока серия, жестока.... тази вечер не ми стигат думичките. Добре, че имам достатъчно салфетки  Cry. Просто не е истина докъде ме докараха ooooh! ooooh!
Мдааааа, много тъжна серия, но същевремнно много силен епизод, а Фуркан даже повече ми хареса в игра от Демет.
Добре, че бе онлайна непосредствено преди серията, че иначееее хептен, но те в ефир ни казаха, че ни предстои драматична серия.

# 72
Лалето тъпанарката чак се съмнявала какво чувства към него  Tired

И преди съм казвала, че той обича повече от двамата  Crossing Arms

Абе очаквах по-голяма драма да ви кажа  Laughing Особено Сонгюл и Нюню излезнаха разбрани  Mr. Green

# 73
много силен епизод, а Фуркан даже повече ми хареса в игра от Демет.
Добре, че бе онлайна непосредствено преди серията, че иначееее хептен, но те в ефир ни казаха, че ни предстои драматична серия.

От доста време играта на Фуркан започна много да ми харесва.

П.П. Аз мисля, че Лале го обича и то много, но й липсва опитът. Преминала е през някаква изкривена връзка, от която просто не е имала възможност да научи нещо. И сега първата й реакция е защитна. Да не забравяме, че няколко пъти и Онур я излъга и то за важни неща. И двамата носят предишните си рани и нямаха време да се напаснат. Любовта ги грабна и без самите те да очакват. Така че мога да ги разбера. Друг е въпросът дали мога да оправдая всичките им постъпки. Гласувам им доверие да намерят път един към друг, дори и да преминат през още по-голяма болка. Обаче аз им вярвам smile3521

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 00:00 от kyty

# 74
Лалето тъпанарката чак се съмнявала какво чувства към него  Tired

И преди съм казвала, че той обича повече от двамата  Crossing Arms

Абе очаквах по-голяма драма да ви кажа  Laughing Особено Сонгюл и Нюню излезнаха разбрани  Mr. Green
Абеее аз все й давах аванс, не исках да измервам любовта им кой повече, кой по-малко, но май, ще излезнеш права. Peace
Онур я обича толкова много, че чак болезнено, а тя просто не знае какво иска-сърби ме, боли ме, драго ми е, нооо ако спре да й ходи по гайдата и ако се завърти някоя около него или Йозге(все това повтарям, но истински го искам), ще я видя дали, ще вири нос до небесата. Peace Много, много, много искам да я видя в такива моменти.
Филиз ме разочарова, сценаристките взеха да я правят на куха лейка.

Общи условия

Активация на акаунт