"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 8*

• 36 454
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Няма да се върне тая тъпанарка.  Tired И до развод ще стигнат сигурно, като гледам как се развяват без халки  Sick Sick

newsm66 newsm66 newsm29 newsm29

# 286
Тери, ще ме умориш Laughing с тези халки, но не виждам дали са с тях. Thinking
Малко се дублирахме с фотките, но нищо.
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239302%2F1018be87 … _-60100797_205322

# 287
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239302%2F1018be87 … _-60100797_205322
Ми на снимките онзи ден в парка и вчера във фирмата нямаха халки  Crossing Arms

Heart Eyes

# 288
Скрит текст:
Ми на снимките онзи ден в парка и вчера във фирмата нямаха халки  Crossing Arms

Скрит текст:
Heart Eyes
Остави сетовите, важното е да са с халки на снимки от сериите. Засега не са ги махнали.
Суперски колаж. Joy
Скрит текст:

# 289
Онур ще си изкара целия яд на боксовата круша, а аз исках да ступа Даскала  Crossing Arms
Много добри левачки бие  box tooth

# 290
Онур ще си изкара целия яд на боксовата круша, а аз исках да ступа Даскала  Crossing Arms
Много добри левачки бие  box tooth
Да му  hahahaмисли Курти, защото той, ще трябва да устисква Joy на левачките на левичаря. newsm62
Аз не искам Онур да бие даскала, знаете как загрубяха нещата навремето когато Онур посъветва Mr. Green д-р Онур в кабинета му.
Даже не ми се искаше да си изпуска нервите удряйки Корай, че Лалка все дебне в засада да се нахвърли върху него. Crossing Arms

# 291
Лалето да си гледа работата  Crossing Arms

Joy Joy

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 15:04 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 292
Ами Лалчето си гледа работата, като я гледам не пропуска възможност да се нахвърли върху Онур, на нея това в момента й е приоритет. Crossing Arms
Горкия Курти, hahaha как наднича зад крушата. Joy

Още Онур и тъжен, и усмихнат от новия епизод.

Високо напрежение, Laughing убива отраз. Mr. Green

И след края на цялата тази бъркотия #Crazy се надявам Praynig на шеметно сдобряване, Heart Eyes но идея си нямам Thinking  кога, и как, ще се случи. newsm78
Толкова, ще подивеят и двамата от ревност, че може и до крайности да стигнат в отношенията си, и не мога да измисля какво би било преломното за да се осъзнаят(освен някоя трагедия с някой, или Онур да реши да замине нанякъде, друго не ми идва наум).

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 15:25 от Neidjal

# 293

Толкова, ще подивеят и двамата от ревност, че може и до крайности да стигнат в отношенията си, и не мога да измисля какво би било преломното за да се осъзнаят(освен някоя трагедия с някой, или Онур да реши да замине нанякъде, друго не ми идва наум).
Къде ще ходи и той, няма да остави сина си   Whistling

# 294

Скрит текст:
Къде ще ходи и той, няма да остави сина си   Whistling
Може да му се прииска да се откъсне за малко от всичката тази бъркотия отивайки при вуйчо си например(естествено, ще се случи нещо и няма да замине), прекалено много му дойде, Tired но не си и помислям, че би се отделил от Емир за дълго.
Ако реши да замине(колкото за нуждите на сценария Лялето да се осъзнае), ще е за кратко, но тя няма да знае, че, ще е временно и си мисля, че този път сдобряването помежду им, ще е по инициатива на Ляле.
Другия вариант е кошмарният й сън отпреди време да се сбъдне, но никак не ми се иска. no
Само предполагам, не знам, но зная със сигурност, че очаквам всеки следващ епизод с нетърпение. smile3539
Случващото се помежду им в момента
Скрит текст:
ми напомня на случилото се между тях в 17 серия когато се разделиха заради видеото с пияната Пелинсу и Онур, и тогава двата рода онемяха Joy
https://www.instagram.com/p/BSqr0clhoaK/
от техния скандал в стаята на Онур.
Сонга е права, колкото по-силна е любовта им, толкова повече ги боли когато се нараняват и по-трудно си прощават.
Докато преди караниците и сдобряванията им бяха като на шега, то сега са си драма. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 16:09 от Neidjal

# 295
Чак до катастрофа едва ли ще докараме, защото е романтична комедия  newsm78

Макар че Лалето заслужава нещо да я разтърси яко, че да се усети кви глупости прави  Crossing Arms

# 296
Тери, ние отдааааавна не сме съвсем романтична комедия, на моменти си е направо яка драма. Rolling Eyes
Гледам и не вярвам на очите си, това същите хора ли са!?
Какви бяха
Скрит текст:

и докъде стигнаха, нооо така се получава когато болката се преплете с инат, мноооооого инат. Confused

# 297
 wavey wavey
Защо ли все ми се струва, че нищо преломно няма да има Peace. Стига им и беса от ревност... особено на Онур Mr. Green Mr. Green. Като прехвърли точката на кипене и не се знае къде и как точно ще я нарине Лалиш newsm62 newsm62 newsm53.
Аз, обаче, искам след това да си преброят тайните - кой колко е скрил от другия, че и двамата хич не са китки  Mr. Green Mr. Green

# 298
wavey wavey
Защо ли все ми се струва, че нищо преломно няма да има Peace. Стига им и беса от ревност... особено на Онур Mr. Green Mr. Green. Като прехвърли точката на кипене и не се знае къде и как точно ще я нарине Лалиш newsm62 newsm62 newsm53.
Аз, обаче, искам след това да си преброят тайните - кой колко е скрил от другия, че и двамата хич не са китки  Mr. Green Mr. Green
Хи, хи, ноооо това не важи за нашата г-жа. Crossing Arms
Видяхме когато нашичкия се опита да укроти опърничавата си жена какво се случи. #Crazy ooooh!
34 серия, след 1:44 минута.
https://www.youtube.com/watch?v=YeUP0whwFmg
Тя не подлежи на укротяване no докато сама не реши да се кротне, но инатът й е толкова голям, Tired doh че въобще не вярвам да се случи нещо подобно като в 34 епизод завършващо с край на сръдните й, тц, не ми се вярва. no
Бясна Лалка и леко усмихващ се Онур, какво ли значи това!? newsm78

Нищо не казвате за Ерол #Cussing out и новата #2gunfire загоряла стара мома, идва ми да го разпарчетосам, Crossing Arms а тя ми е толкова противна, Sick та чак гнусна. Sick

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 16:56 от Neidjal

# 299

Бясна Лалка и леко усмихващ се Онур, какво ли значи това!? newsm78

Това да не е моментът, когато й съобщава, че ще се разведат - преди Лалка да сколаса да го погледне изненадано Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт