Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 339
  • 850
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да пише всичко даже кога е поело първа глътка въздух Simple SmileТе казват часа тъй че ше си го запомниш със сигурност.

# 316
Привет,ако детето е  родено на 12 декември рано сутрин,ще бъде ли изписано н 16.12.2017-4 нощувки?

# 317
Секцио или нормално? За нормално са 3 дни, т.е. на 15-ти би следвало да ви изпишат, ако всичко е наред.

# 318
# 319
Доколкото знам секцио седят 5 дни, ако всичко е наред Simple Smile

# 320
  • София
4 нощувки са, на 5 ден изписват.

# 321
  • От Луната
Никой не може да каже кога ще ви изпишат. 5 дни е минимум, но миже да се наложи друго.

# 322
Здравейте! Вчера направих опит да се запиша при д-р Дачева на ЖК. Оказа се, че трябва предварително да си направя БХС. По обясними причини, докато ми стане изследването и дойде време за приемен ден ще стане януари и направлението ми ще е невалидно.
Питането ми е - всички лекари АГ в ОБ ли искат БХС, или е само тя? Да знам дали да търся друг лекар там, или направо да си анулирам направлението ...

# 323
А спомена ли й, че ти изтича направлението дотогава? Щеше да те вземе предполагам, ако беше обяснила. По принцип всчики предпочитат да отидеш с направен вече БХС към 12-та седмица, но ако обясниш ще те вземат и по-рано. Може да пробваш при друг лекар, ако искаш, имай предвид, че другата седмица са работни дни само 28-ми и 29-ти, така че си прецени как да се организираш.

# 324
А спомена ли й, че ти изтича направлението дотогава? Щеше да те вземе предполагам, ако беше обяснила. По принцип всчики предпочитат да отидеш с направен вече БХС към 12-та седмица, но ако обясниш ще те вземат и по-рано. Може да пробваш при друг лекар, ако искаш, имай предвид, че другата седмица са работни дни само 28-ми и 29-ти, така че си прецени как да се организираш.

Обясних й, каза, че това не било неин проблем и защо не съм й се обадила по-рано. Не пожела да ме запише. Когато се обадих (преди 3 седмици) ми казаха, че освен валидно направление друго не трябва да нося ... Много разочарована останах ... И как се очаква да разполагам с личния й телефон, който ми даде едва вчера Sad

# 325
Ами не знам, явно нещо не е била в настроение или е свързано нещо с края на годината, че не може да те запише, или не иска без БХС, нямам представа защо така се е получило. Пробвай при някой от другите лекари, на повечето се срещат телефони в интернет или в предишните теми за ОБ, можеш да потърсиш Simple Smile

# 326
За много години, момичета и много здрави бебоци да се раждат през 2018 в болницата!

Ако има някоя родила скоро мама, може ли да се включи по въпроса разделяте ли багажа на 2 - за родилно и стаята и има ли такава възможност изобщо да се донесе после багажа за стаята, т.е. ще го пуснат ли мъжа ми или трябва да си мъкна всичко с мен отначало?

Клоня към това да разделя багажа на 2, но какво ще ми трябва за родилно освен нещата за бебето, а и за мен? Как става процедурата по приемането, след това при клизмата има ли условия къде да се направи тоалет и т.н.?

В общи линии за родилно съм включила:
-памперси
-мокри кърпи
-нощница
-чехли или джапанки ще е по-удобно?
-малка кърпа
-бельо предполагам е напълно излишно?
-сапун и тоалетна хартия?
-телефон
-ластик за коса
-дрехите, с които съм дошла при мен ли остават, че и тях трябва да мисля къде да ги бутна в багажа...

# 327
  • София
Значи ако си избор екип звъниш ма лекаря си. Отиваш в птиемния кабинет даваш документите - изследвания, обменна карта лична карта. Там вътре има врата зад бея магаре и тоалетна правят ти клизма и там се оправяш, аз бях  контракции на 3 Мин и ми помагаше една санитарка , която ми занесе и багажа до предродилна зала. Правят ти ехограф и преглед за разкритие и поемаш към предродилна .там ти вземат кръв за изследване.

Бельо не ти трябва освен еднократни гащи ако искаш. Сапун не се ползва . За бебето може залагалка , помпа за кърма.
Дрехите с които отиваш са си при теб да и ги влачиш с теб.
Друго ако има питай:)

# 328
Благодаря, т.е. да разбирам, че може на 2 да бъде багажа?

# 329
  • София
Може дори ако таткото чака отвън след като излезе бебчо могат да му го покажат:)
Ти с избор ли си?

Общи условия

Активация на акаунт