Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 363
  • 850
  •   1
Отговори
# 255
  • От Луната
Аз съм ходила сигурно над 10 пъти за тонове и никой никога не ме попита дали съм с избор.
Понякога чаках доста, но пък никога не са ми отказвали. Дори на изпроводяк ме поканиха отново Wink
Охх дано не развалят хубавия екип!

# 256
Дано.  Утре ще се пробвам пак. Дано да не попадна на същата жена..... Този път ще водя подкрепление-таткото 😀

# 257
А кога за първи път започва меренето на тонове?

# 258
На мен запопнаха към 34-35 седмица всяка седмица по 1 път

# 259
  • От Луната
Като високорискова бременност ходех от 27ма седмица по веднъж на две седмици. После след 34 веднъж на 8-10дни.

# 260
Привет,да ни питам пак как се прозесира с ангибиотиците след секцио?дават ли се профилакгично и кащни са те?

# 261
  • София
Ох, че тъпо с тия тонове. Аз също съм ходила на тонове; с избор бях, но никой не ме е питал за това и аз не съм казвала - не е имало проблем, записваха си както трябва 10-15-20 минути, преглеждаха ме, не са ми искали пари. Има една скарана акушерка там, не бих се учудила тя да е била.

Антибиотик след секцио - на мен ми сложиха профилактично еднократна доза; направиха ми тест за алергия към него преди това.

# 262
Момичета, къде точно се случва изписването на бебенцата?

# 263
  • София
В неонатологията. Има една нарочна стая, в която се попълват и подписват финалните документи; там обличат бебето и се преоблича и майката. Изходът ѝ е към градинката пред централния вход на болницата. Мен като ме изписваха, в коридорчето пред тази стая се беше явил някакъв фотограф с някакъв син декор и искаше да ни снима (срещу заплащане, разбира се) - ние му отказахме и си се снимахме със семейството навън.

# 264
  • София
Има звънец близките звънят казват за кого са и акушерката идва и ви взема. Тъпо е , че един коридор и да се снима там е неудобно. Преди дето изписваха беле по- добре , но .

# 265
Благодаря, за момент си помислих, че е пред родилното и спешните кабинети при тоя калабалък...Снимките и коридора не ме бъркат толкова - много се надявам да са само няколко човека на изписването или поне се надявам мъжа ми да удържи останалите желаещи, ако има Simple Smile

# 266
  • София
Да то е супер тясно, един прост коридор. Навън да чакат Simple Smileточно пред вратата на неонатологично отделение.

# 267
  • София
Здравейте, Някой дали има информация как протича ЖК при др Жекова. Обмислям да се запиша при нея.
Къде се провеждат консултациите? В родилното ли?
Запазват ли се предварително часове?

# 268
Ох, че тъпо с тия тонове. Аз също съм ходила на тонове; с избор бях, но никой не ме е питал за това и аз не съм казвала - не е имало проблем, записваха си както трябва 10-15-20 минути, преглеждаха ме, не са ми искали пари. Има една скарана акушерка там, не бих се учудила тя да е била.

Антибиотик след секцио - на мен ми сложиха профилактично еднократна доза; направиха ми тест за алергия към него преди това.
Благодаря,какъв антибиотик вливат и веднагя ли след раждане?

# 269
  • От Луната
На мен ми вливаха аксентин.
Аз съм доволна от фотографа... Хубави снимки са Wink
Навън беше много студено за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт