Педиатрите във Варна - 4

• 76 301
  • 452
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
На мен педито ми каза, че направленията за бебка са без ограничение в бройката, мога всеки месец да взимам ако желая.

Да де, точно това казвам и аз. Само че не важи само за бебета, а за всички лица под 18 години.

# 106
На мен педито ми каза, че направленията за бебка са без ограничение в бройката, мога всеки месец да взимам ако желая.

Да де, точно това казвам и аз. Само че не важи само за бебета, а за всички лица под 18 години.
И да уточня, за педиатър става въпрос. Другите направления са по преценка, дори и за важните ортопед, нефролог и т.н.

# 107
Здравейте мами, бременна съм 8 мес. и ще трябва да избера педиатър . Бихте ли ми препоръчали някой който работи с касата в Курортна поликлиника или ДКЦ терапията ? Благодаря

# 108
Напоследък хич не съм доволна от др.Аня Николова. Нямам против хомеопатията, но да лекува с хомеопатия бактериална инфекция... Търся съвет за добър педиатър около центъра. Педиатър, който е истински загрижен и не слага диагнози по телефона.

# 109
Здравейте, родител съм на 2 дечица и скоро ще се местим във Варна в района на Възраждане. Зареди това търся педиатър при който да запиша децата, изчетах повечето коментари по тематите тук, но все пак да ви помоля за помощ.
Благодаря ви предварително!

# 110
Здравейте, моля да ми препоръчате детски рехабилитатор. Става въпрос за дете на година и половина със забавяне в развитието.
Благодаря ви.

# 111
  • Варна
Здравейте,
Търся педиатър в района на Владиславово.
Засега обмислям д-р Балтиева и д-р Николова ?
Има ли тук майки на които дечицата им са записани при тези две педиатърки и какво ви е мнението за тях?
Искам да обръщат внимание и да не претупкват пациентите си? Да им се занимава с деца и да не се “застраховат” всеки път, като за щяло и нещяло изписват АБ.

# 112
  • Варна
Здравей моята приятелка са при др. Балтиева от 10 години има две деца като цяло не е много доволна постоянно изписва аб за всичко, ако един не подейства изписва друг и така и бяха вкарали малкия миналата пролет в болница след 3-4 аб детето направо се беше натровило... Даже ходи около 1 година на хомеопат, но просто много скъпо им идваше едно лечение около 300-400 лв за двете деца и постоянни сведения как са...
Аз преди 4г когато родих първото си дете бях при Николова за около година. Доста ни претупваше многоооо се чакаше с час без час... Сестрата и се беше разболяла продължителен болничен няколко месеца и беше пълната лудница. Не стига че закаснява редовно бави се с документацията и пр. Неща и не беше никак заинтересована и един ден през декември на 27 отидох взех си документите от нея и се записах при др лекарка и така. УСПЕХ Simple Smile

# 113
  • Варна
Сега при коя сте и доволни ли сте?

# 114
  • Варна
Сега съм при др Ангелова на 2ет.
Има найстина много пациенти чака се но съм много доволна обръща внимание на мен и на децата не ни претупва, до сега за 4г аз не съм водила децата никъде другаде освен там. Тя преценява когато види, че не са зле дава адекватни лекарства хомеопатия или др. С които да се справим по бързо и да не се налага аб. Но когато види че децата не са добре или вече е късно за алтернативни варианти дава аб до тук ни е изписвана 3-4 пъти аб от които само един единствен пък го пиха преди това плюят дават се и отказват искат само хомеопатия консултирам се с нея и така се лекуване. Има отделна стая за бебешка консултация на края на коридора дава часове и ги спазва. Не съм. Чакала за консултация отивам влизам си в кабинета и тя когато приключи с пациента които е при нея идва дава направления и така. Аз лично за мен съм доволна препоръча ми я познат която е била от дете при нея и сега и нейните деца са там Simple Smile

# 115
Момичета, как става записването при личен лекар (не педиатър) за новородено? Също, някой впечатления от д-р Драганова МД би ли споделил? От МД ми казаха, за да се запиша при нея ми трябва направление от личния лекар на бебето.

# 116
Момичета, как става записването при личен лекар (не педиатър) за новородено? Също, някой впечатления от д-р Драганова МД би ли споделил? От МД ми казаха, за да се запиша при нея ми трябва направление от личния лекар на бебето.
Записването става лесно. Преди да родите си избирате ЛЛ обаждате се да питате кога може да дойде на първо посещение в дома ви (хубаво е да е в рамките на първите 24-48 часа след изписването).
 След това им носите копие от акта за раждане и епикризата на бебето.
За Драганова съм чувала само добри отзиви.

# 117
  • Варна
Доктор Драганова е страхотен педиатър и Човек!

# 118
Здравейте, искам да помоля за помощ при избор на педиатър. Живея в района на Лятно Кино Тракия и по точно в Конфуто.   Бихте ли ми препоръчали някой читав педиатър в района. От доста време разпитвам , но без резултат. Имам чувството че в района наистина няма педиатри. В темата назад също не намерих информация, така че ще съм благодарна за всяко ваше мнение.

# 119
Здравейте, моля за мнение за Д-р Павлина Темнялова-Лозанова (ДКЦ Чайка) и  д-р Албена Тодорова.

Общи условия

Активация на акаунт