Педиатрите във Варна - 4

• 76 380
  • 453
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте,
някой има ли мнение за Д-р Радица Алексовска?
От една година сме при нея цялото семейство. Имам бебе и дете на 9 години, доволна съм.

# 256
  • В центъра на моретата
Търся мнения за д-р Галина Бъчварова, кабинетът й е  на ул. Гет. Столипин.

# 257
Здравейте! Налага ми се да сменя педиатъра, защото нашия спря да работи Sad Някой може ли да ми каже процедурата? Ще се съобразя със срока- декември, но от там нататък какво? Отивам на място при някой педиатър и казвам , че искам да сме при него ли?

# 258
  • В центъра на моретата
Ние минахме по този път. Разбрах чак, когато трябваше да водя детето на лекар, че педиатърката се е отказала от практиката си и има заместник. Оказа се, че не сме задължени да избираме заместника й,  може да си намерим друг педиатър. Но така или иначе, при когото и да е се носи здравната книжка и картона на детето (пациента) на новия лекар. Новия лекар  се вписва там, както и регистрира промяната в НЗОК. Ако в картона не се нансени всички имунизации и реимунизации, а са вписани в имунизационна карта - носи се и тя, като съответно се прави и копие на всички страници, което остава при лекаря.
Мисля, че това беше при нас.

# 259
Здравейте , някоя мама ще сподели ли впечатление за др Пеева от мц ЮГ?Simple Smile

# 260
Малката е при д-р Пеева,на 8 месеца е. Любезна е, внимателна, обяснява подробно, не бих казала, че е от стара или нова школа, по-скоро комбинира методи, което за мен е ОК и аз ѝ се доверявам. Случвало се е няколко пъти да не вдига и да не връща обаждане след като съм я търсила (което е било в разумно време през делнични дни), което бих отчела като минус, но не е било и спешно, за да настоявам. Срещнете се ако Ви е удобно и преценете дали е вашият човек ☺️

# 261
Срещнах се , харесах я . Единствено ме притесни , че едва ли не ме подготви да не разчитам на нея да и звъня за помощ при колики и разни такива , които нарече “отглеждане на дете “
Малката е при д-р Пеева,на 8 месеца е. Любезна е, внимателна, обяснява подробно, не бих казала, че е от стара или нова школа, по-скоро комбинира методи, което за мен е ОК и аз ѝ се доверявам. Случвало се е няколко пъти да не вдига и да не връща обаждане след като съм я търсила (което е било в разумно време през делнични дни), което бих отчела като минус, но не е било и спешно, за да настоявам. Срещнете се ако Ви е удобно и преценете дали е вашият човек ☺

# 262
Мен още в АГ-то като ми донесоха малката и вечерта акушерката ми обясни да я търся само в ситуация, застрашаваща живота на някоя от двете ни... Така че не ме учудва, жалко. Но и наистина има моменти, които минават и без педиатрична намеса. Положителното е че ЛЛ си дава направления когато и за каквото е необходимо и винаги може да запишете час при друг, без да сте обвързани с редовните консултации.

Срещнах се , харесах я . Единствено ме притесни , че едва ли не ме подготви да не разчитам на нея да и звъня за помощ при колики и разни такива , които нарече “отглеждане на дете “

# 263
Лл Георгиева в Юг ли
Мен още в АГ-то като ми донесоха малката и вечерта акушерката ми обясни да я търся само в ситуация, застрашаваща живота на някоя от двете ни... Така че не ме учудва, жалко. Но и наистина има моменти, които минават и без педиатрична намеса. Положителното е че ЛЛ си дава направления когато и за каквото е необходимо и винаги може да запишете час при друг, без да сте обвързани с редовните консултации.

# 264
Лл Георгиева в Юг ли

Да,същата.

# 265
Мен пък това Отглеждане на дете и не ме търсете ми е...хммм...ама Вие си решавате.Много са лекарите,които искат да ги търсиш само за нещо животозастрашаващо,обаче като майка за първи път е трудно да се ориентираш понякога и все пак това е лекар за детето ти, те трябва да дават насоки и помощ, не само прегледите.Това е моето мнение.

# 266
Може ли мнение за Д-р Дора Петкова.
Ако може да ми препоръчате педиатър в района на Центъра

# 267
Здравейте ,
Имам въпрос относно д-р Мариета Драганова. Как стои въпроса с домашните посещения и комуникация по Вайбър да кажем, когато се налага?

# 268
Здравейте ,
Имам въпрос относно д-р Мариета Драганова. Как стои въпроса с домашните посещения и комуникация по Вайбър да кажем, когато се налага?
За домашните посещения нищо не мога да кажа, защото не се е налагало такова до момента, но по отношение на комуникацията съм много доволна. Винаги, когато съм я търсила или вдига или връща обаждане в първия възможен момент, изслушва ме и се опитва максимално да съдейства.

# 269
Здравейте , търся мнение за Д-р Цветолина Радкова . Тя общопрактикуващ, педиатър или и двете е ? Ако запиша бебето, трябва ли и аз да се прехвърля при нея ? Ще се радвам ако някой предложи общопрактикуващ педиатър в района на окръжна , исками се да не бърза с антибиотика .
Д-р Мариета Драганова с кой Лл работи ?

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 08:13 от xristinski

Общи условия

Активация на акаунт