Педиатрите във Варна - 4

• 75 808
  • 444
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
За мен е важно именно бързата диагностика. За два дни се оправи от един вирус лятото моето. Ние иначе се влачихме с мм по седмица.

# 421
Здравейте! Аз не знам дали ми е точно за тук въпроса, обаче ни предстои смяна на личен лекар. Искаме да са отделно педиатър и личен лекар, насочихме се към педиатър, но не намираме личен лекар, който да иска да ни запише. Питам познати и приятели - всички са недоволни от техните. Дали някой може да ми препоръча такъв личен лекар, с който да има контакт, да е отзивчив и да насочва към специалист, когато е необходимо. Благодаря предварително!

# 422
Здравейте. Предстои ни да се преместим във Варна и търся добър педиатър и ЛЛ на дъщеря си, която е на годинка. Ако може да ми препоръчате някого, защото не съм от района и ми е доста объркано? Благодаря предварително!

# 423
Здравейте. Предстои ни да се преместим във Варна и търся добър педиатър и ЛЛ на дъщеря си, която е на годинка. Ако може да ми препоръчате някого, защото не съм от района и ми е доста объркано? Благодаря предварително!
Зависи в кой район на града мислите да се установите.
В смисъл, ако ще живеете във Аспарухово, то добър педиатър от Владиславово не ви е опция.

# 424
Аз лично препоръчвам д-р Катя Димова работи в 4то дкц, педиатър и личен лекар-хомеопат,но не зная дали приема още пациенти. Аз я избрах за моето бебе преди година и половина и не съжалявам,имаше и много добри коментари в предишните теми за нея. Намерих й координатите в супердок.

# 425
  • Варна
Аз лично препоръчвам д-р Катя Димова работи в 4то дкц, педиатър и личен лекар-хомеопат,но не зная дали приема още пациенти. Аз я избрах за моето бебе преди година и половина и не съжалявам,имаше и много добри коментари в предишните теми за нея. Намерих й координатите в супердок.
От 15г е ЛЛ на децата ми, изключително съм доволна. Но има вероятност да не взема нови пациенти и е претоварена.

# 426
Зависи в кой район на града мислите да се установите.
В смисъл, ако ще живеете във Аспарухово, то добър педиатър от Владиславово не ви е опция.
Кв. Владиславово. Да, ще е добре да е наблизо.

# 427
Ние живеем в Кайсиева градина.Миналата година търсих педиатър за малката, също като вас исках да е близо. Във Владиславово, звъннах на няколко педиатърки, но никоя не приемаше нови пациенти. Във Младост, бях говорила със Д-р Илиева която беше готова да приеме детето. В крайна сметка, се спрях на Д-р Нели Костадинова.Преглежда във Възраждане, доста по-близо ми е и е хомеопат. Понякога има закъснение с часовете, но като цяло съм доволна. В работно време, винаги когато съм звъняла си е вдигала телефона.Сестрата също е много мила. Не зная дали все още приема нови пациенти, ако желаете може да проверите.Във Младост хвалеха някакъв мъж, но не съм запомнила името му, и дали е педиатър.

# 428
Здравейте, някоя майка с наблюдения над ЛЛ в дкц света Марина?

# 429
Здравейте!
Имате ли информация дали д-р Йоана Александрова записва бебенца и реално дали прави преглед на новородени 24 часа след изписването?
Благодаря

# 430
  • Вестерос
Тя не е личен лекар, мисля, че ако не са такива, не могат да записват. Ходили сме при нея с направление и свободно платено.

# 431
Бихте ли препоръчали педиатър в кв. Левски по ЗК?

# 432
Бихте ли препоръчали педиатър в кв. Левски по ЗК?
В Медицински център 'Медикал Лайф', има педиатър, който работи с направления.

# 433
Здравейте, може ли мнение за МЦ Хигия и педиатрите там?

# 434
Мои познати са много доволни от тях.
Но вече не записват новородени (от месец март ми е информацията).
Д-р Колева и Хаджиева са изключително внимателни.

Общи условия

Активация на акаунт