Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 316
  • 903
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте, някой знае ли защо снимките на д-р КАРАГЕОРГИЕВ и д-р МИНЧЕВ ги няма на сайта на Окръжна? Не са ли вече там или има някакъв проблем със сайта???

# 226
Доктор Минчев вече е в New life ,ако и Карагеоргиев го няма ще е много жалко.Чудесен доктор е

# 227
Благодаря, наистина жалко!

# 228
Темата може да не е за тук, но понеже ще раждам и аз в Окръжна исках някой ако може да ме насочи към добър очен лекар, който да потвърди дали мога да родя нормално или секцио.

# 229
  • Пловдив
Ако лежиш в патологията преди това- ще те пратят задължително. Не ти пожелавам лежане там де.. но го имай предвид. Иначе можеш да си вземеш направление от личния и да отидеш на офталмолог, но вземи някой с теб, тъй като зениците се разширяват. Аз съм супер доволна от раждането ми там. Бях секцио с пълна упойка, но целият екип беше повече от страхотен. Единствено имах проблем с мед секретарка, заради името на малката, тъй като таткото е чужденец, но като се скараш с половината болница, се получават нещата 😁✌

# 230
Някоя мама раждала скоро да разкаже как е минало всичко? Терминът ми е 31ви май и събирам последни данни за болницата, за да съм подготвена Simple Smile

# 231
  • Пловдив
Някоя мама раждала скоро да разкаже как е минало всичко? Терминът ми е 31ви май и събирам последни данни за болницата, за да съм подготвена Simple Smile

Здравейте, аз раждах в Окръжна,планово секцио при д-р Халил,тя ми следи и бременността. Изключително съм доволна от нея,не съжалявам за избора ми тя да ми е АГ през бременността и раждането. Шева,който ми направи е перфектен,мина и зарастна бързо!
За Патологична бременност мога да кажа само хубави неща,понеже два пъти лежах през бременността . Много съм доволна от отношението на акушерките и сестрите и докторите,всичко там беше супер.
За след родилен сектор.... Нищо хубаво немога да кажа,изкарах огромен късмет, че в деня на секциото,мед. сестра която беше на смяна ѝ беше първи работен ден,и отношението ѝ беше страхотно,но само нейното. При раздвижването вечерта, изобщо не ми помогнаха,като се има предвид,че съм с ниско кръвно и от мъченето да стана половин час,накрая кръвното ми падна, добре че бях седнала.... Никой ръка не ти подава,добре че на другия ден дойде една акушерка от родилното, съжалявам че не ѝ запомних името, тя беше с огромно търпение, и ми помогна да стана,да се изкъпя,за да съм шен следобеда когато ми доведоха сина ми при мен.
За "великата" др Аргирова,също нищо хубаво не мога да кажа,изобщо не ми помогна с кърменето,и така и не засука малкия,каза ми да го мъча,а тя нищо че е нощна смяна,ще спи през нощта,а ний майките да се оправяме, както можем.

Единствено заради д-р Халил,бих родила пак там,защото е изключително добра, професионалист в работата си,и ще преглътна грубото отношение на следродилен сектор.

И все пак това са само няколко дни в болницата,преживяват се,заради докторите си заслужава да родиш там!

Успех на всички бъдещи мами! 😘

# 232
Напълно съгласна с последния коментар.Патологична са чудесни.Следродилен....някой сестри ги бива....други не.Доктор Аргирова-разрева ме два пъти защо не кърмя.Много лошо отношение от нея.

# 233
  • Пловдив
Аргирова, 2015 беше някак си по нормална жена. Това кърмене го налага като някаква фикс идея, което не мисля, че е редно.
За раздвижването - и двата пъти ме раздвижваше санитарката на смяна. Даже, сега януари като раждах, исках да ме вдигнат на следващия ден, но настояха да е на същия

# 234
Embrion_f , a платихте ли за избор на лекар, или след като сте се следили при Халил просто планирахте раждане в нейната смяна?

# 235
  • Пловдив
Embrion_f , a платихте ли за избор на лекар, или след като сте се следили при Халил просто планирахте раждане в нейната смяна?

Платих си за избор на лекар,аз настоявах тя да ми направи секциото,и не съм следила смените ѝ.

# 236
  • Пловдив
Някакси не ми се вярва за толкова кратко време такава рязка промяна 🤔 Аз лично останах очарована от отношението на всички от персонала- патология, следродилно отделение. Относно д-р Аргирова- при първото й посещение при мен изрично й казах, че искам да кърмя. Отдели ми два часа, в който намести малката в правилна поза, обясни ми всичко съвсем спокойно и детайлно, реално тя ми беше изключителна подкрепа за старт на кърменето и съм й безкрайно благодарна.

# 237
Здравейте, предстои ми раждане в края на този месец. Дай Боже ако всичко е наред ще раждам нормално. Второ раждане ще ми е. Първото беше в Окръжна през 2014. Много сън доволна, всичко мина много добре. И екипа и условията бяха супер. Сега съм в голяма дилема...чувам, че е не е добре вече там... На "отворените врати" останах много доволна - усетих го като "моето място". Дали защото ми е познато и съм с  хубави спомени - не знам. Дайте мнения ,МОЛЯ...     Ходих и в Хирургиите на "отворени врати" - нещо ми се сториха много дръпнати, надменни и нервни всички от персонала, който беше на смяна. Знам, че уменията им са важни, но и отношението към пациента за мен от голямо значение. Условията не коментирам... В голяма питанка съм!!!

# 238
Симеонов и Бачуров не работят ли вече там?

# 239
  • Пловдив
Симеонов и Бачуров не работят ли вече там?
2015 се махнаха. Сега са в Селена. Следях се с първото при Симеонов и имаше кабинет на Опълченска

Общи условия

Активация на акаунт