Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 307
  • 903
  •   2
Отговори
# 210
Iv4i90, не поиска ли бебето да е при теб през цялото време?

# 211
Е, каква е тая акушерка дето те оставя сама да си взимаш душ?
Нали ако припаднеш си в нейната смяна...

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 23:54 от Анонимен

# 212
Iv4i90, не поиска ли бебето да е при теб през цялото време?
Разбира се, че исках, особено като видях че засука добре и аз съм адекватна, но първата вечер нямаше как, все пак не можеш да се завъртиш или станеш. Помолих да ми го оставят в леглото до мен до полунощ, така успях да го нахраня хубаво. После ми го взеха с уговорка ако заплаче да ми го донесат. Дадоха ми го пак сутринта след като го бяха изкъпали, казаха, че е спал и не са му давали АМ. От там нататък си беше все с мен Въпреки постоянните опити да ме убедят, че е по добре за мен да ми го вземат... осъзнавам, обаче, че ако не се чувствах толкова добре едва ли щеше да се развие този сценарии. .. и още нещо, ако някоя реши да кърми веднага след секциото, гледайте какво ви вливат. На мен ми бяха изписали някакво болкоуспокояващо, тип опиат (започваше с Л), но не го сложиха защото не ме болеше толкова и не иска така предпазих и бебчо от него.

# 213
Ясно. В първия момент като прочетох поста ти си помислих, че са го взимали след всяко хранене всеки ден и затова попитах.

# 214
  • Пловдив
Бебето го носят на всички, след секцио, за да си го видиш, гушнеш и тнт.
За раздвижването - по пронцип идва санитарка, която ти помага и влиза с теб в банята, именно за да не стане авария.
Аз бях във вип стая с още едно момиче - ами идеално се събирахме. Не си пречихме нито с посещенията, нито с нищо. Иначе да, за "вип" можеше поне един сапун да има. 

# 215
И аз бях във ВИП стая, но като не питаха не бях в състояние да мисля, че така или иначе свиждане няма да има. Ами много зле-щората била развалена и не можеше да се вдига, банята беше по-зле от тази в патологична. За да текне топла вода от чешмата, имаше специална схема. Казанчето и то не беше в ред-налагаше се да пускам водата по 5-6 пъти, за да 'отведе" необходимото Grinning на втория ден като ме изнервиха тотално, се оплаках от последните 2 неща, та ми обясниха за чешмата, а санитарката каза, че тя и у тях така си пускала водата по няколко пъти Neutral Face нормално било...

Да не говорим, че някои се държаха по-особено, заради това че съм във ВИП стая, а и е малко кофти, защото  стаите са точно до тази с бебетата и все се чува плач Simple Smile

# 216
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Искам да попитам тези, които не са били във ВИП стая след раждането, само БГ мами ли настаняват в стая, или смесват и с чернокожите мами?! И по колко легла са в обикновената стая?! Че то като чета, от ВИП много няма смисъл,....
Благодаря ви!

# 217
Чернокожите Grinning са отделно, в отдалечени стаи. В обикновена стая са 3.

# 218
  • Пловдив
Чернокожите Grinning са отделно, в отдалечени стаи. В обикновена стая са 3.

Благодаря ти Поли! ☺😉

# 219
Може ли някоя да ми даде телефона на д-р Семра Халил

# 220
  • Пловдив
Здравейте момичета, аз искам да попитам, скоро раждала мама, секцио и която е платила за лекар, не за екип, каква е цената?!
В началото на темата има цена, но искам да видя дали е актуална посочената сума!

# 221
Здравейте момичета, аз искам да попитам, скоро раждала мама, секцио и която е платила за лекар, не за екип, каква е цената?!
В началото на темата има цена, но искам да видя дали е актуална посочената сума!
Родих секцио 23.01.18 и цената за избор на лекар беше 500.

# 222
Здравейте, момичета!
Искам да попитам тези, които не са били във ВИП стая след раждането, само БГ мами ли настаняват в стая, или смесват и с чернокожите мами?! И по колко легла са в обикновената стая?! Че то като чета, от ВИП много няма смисъл,....
Благодаря ви!
В обикновена стая леглата също са по 2. Разликата с ВИП-а беше само в това, че няма телевизор и пердета и не се разрешава свиждане. Можеш да виждаш близките си, като излизаш сам в коридора, което след 2рия ден за секциото не е проблем.

# 223
Хайде да пораздвижим малко темата....някой наскоро да е раждам в Окръжна и да разкаже как е сега там? Преди носехме лигнин, но сега не виждам дс го има в списъка ... носихте ли си?

# 224
Не, там дават.

Общи условия

Активация на акаунт