Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 325
  • 903
  •   1
Отговори
# 600
  • Anywhere
Заради Covid 19 , няма отворени врати и няма да Ви допуснат в отделението да разгледате!

# 601
  • Пловдив
Милена, по-скоро търси среща с лекарят, отделно, че не виждам никакъв смисъл в липсата на тези отворени врати, но темата отива в друга посока.

# 602
Момичета, може ли някой да ми каже как да се свържа с доктор Демирев или поне с АГ отделението на Окръжна болница. От 1 седмица звъня, защото искам да отида да разгледам и да се запозная с доктор Демирев и искам да питам кога той е там, но никой не ми отговаря на телефона посочен в интернет. Знаете ли дали той прави секцио по желание? Може ли да се разчита на него, че ако тръгне раждане преди уговорената дата, ако му позвъня, ще дойде веднага да налрави операция?
Моят съвет е да отидеш на 4тия етаж и да попиташ в стаята, в която извършват приемането. Моя приятелка скоро беше да си запише час за секцио и отиде там. Доколкото съм запозната обаче ще трябва да си платите за избор на екип. Мога да ви кажа какво разбрах за моята приятелка. При нея секциото не беше по мед причини, тя искаше да ражда при др Халил, казали са и че в такъв случай трябва да си плати за избор на екип. Отишла е да говори на място, разбрали са се на коя дата ще бъде секциото и са и казали, че ще е при Демирев.
Вие може да отидете да разпитате дали е възможно да се видите с него, да се запознаете и тн...

# 603

Точно в момента началник АГ в Окръжна болница е др Венцислав Демирев.
Мнението ми за него от първо лице е, че прави каквото е нужно без да го вълнува твоето мнение, усещане и т.н.. Подготви ме за раждане и дойде да чуе тоновете на бебето по време на системата окситоцин, това беше присъствието му, раждането премина при Джейлян Хашим, която не препоръчвам с два крака, две ръце, пълно съзнание и замъглено съзнание.
Лична грешка, която отчитам, е че не избрах лекар за раждането.
На фейсбук страницата има друга информация относно началника на отделението

# 604
Момичета, може ли някой да ми каже как да се свържа с доктор Демирев или поне с АГ отделението на Окръжна болница. От 1 седмица звъня, защото искам да отида да разгледам и да се запозная с доктор Демирев и искам да питам кога той е там, но никой не ми отговаря на телефона посочен в интернет. Знаете ли дали той прави секцио по желание? Може ли да се разчита на него, че ако тръгне раждане преди уговорената дата, ако му позвъня, ще дойде веднага да налрави операция?
Моят съвет е да отидеш на 4тия етаж и да попиташ в стаята, в която извършват приемането. Моя приятелка скоро беше да си запише час за секцио и отиде там. Доколкото съм запозната обаче ще трябва да си платите за избор на екип. Мога да ви кажа какво разбрах за моята приятелка. При нея секциото не беше по мед причини, тя искаше да ражда при др Халил, казали са и че в такъв случай трябва да си плати за избор на екип. Отишла е да говори на място, разбрали са се на коя дата ще бъде секциото и са и казали, че ще е при Демирев.
Вие може да отидете да разпитате дали е възможно да се видите с него, да се запознаете и тн...
Благодаря ти за инфото. Така и ще направя! 🌺

# 605
  • Пловдив
Милена, само, че на ет. 3, акушерка ми подсказа, че е там всеки делничен ден.
Избор на лекар е 500лв., на екип: 900лв.

Пробвай сутрин с медицинския секретар да се свържеш

# 606
Милена, само, че на ет. 3, акушерка ми подсказа, че е там всеки делничен ден.
Избор на лекар е 500лв., на екип: 900лв.

Пробвай сутрин с медицинския секретар да се свържеш

Много много ти благодаря, Десислава. 🌺🌺🌺 Тези дни това ми е на дневен ред и ще отида.

# 607
Скрит текст:

Точно в момента началник АГ в Окръжна болница е др Венцислав Демирев.
Мнението ми за него от първо лице е, че прави каквото е нужно без да го вълнува твоето мнение, усещане и т.н.. Подготви ме за раждане и дойде да чуе тоновете на бебето по време на системата окситоцин, това беше присъствието му, раждането премина при Джейлян Хашим, която не препоръчвам с два крака, две ръце, пълно съзнание и замъглено съзнание.
Лична грешка, която отчитам, е че не избрах лекар за раждането.
На фейсбук страницата има друга информация относно началника на отделението

Не са абдейтнали информацията в сайта, сигурна съм, че Демирев не е началник на отделението в момента.

# 608
  • Пловдив
На 21.09 родих - той е началник.

# 609
  • Пловдив
И за да не са празни приказки

# 610

Здравейте, приятелка ми даде този списък, който са ѝ написали онзи ден в ОБ. Още нещо, с което да бъде допълнен? И също, шишетата за бебето задължително ли изискват да бъдат стъклени! Благодаря Simple Smile

# 611
  • Пловдив
Аз много не го разчитам списъкът - 10 броя какво искат и следващото не го разчитам? Когато аз раждах, не ми бяха казали да са стъклени шишетата, но лично моите бяха - по-лесно се мият на чешмата.

# 612
Solenka 10 бр памперси и след това пелени 1комплект. Благодаря ти.

# 613
  • Пловдив
Ако е секцио - лепенки непромокаеми ми искаха на мен - 4-5 бр от големите си бях взела. Също така самобръсначка, това за тоалет преди секциото. Аз носех повече бройки - памперси, чаршафи за легло за мен, дрешки за бебето.

# 614
  • Пловдив
Шишето ми беше пластмасово, лигнин ми дадоха цяла метална тенджера, след раждането, като ме свалиха от родилното. Аз бях с 3 нощници /но може да се нацапаш, потиш се/. Дрешки за бебето, искаха ми и бархетени пелени, нека да занесе и някаква свръх обикновена /в нея забърсват бебто, след раждането и обикновено трябва да се изхвърли/. Аз си носих памучни гащи и дамски нощни превръзки. Носех и биберон за бебето. Да си носи прибори за хранене, чиния, купа и чаша /ако мисли да яде от храната, която предлагат/. Памперси бях помъкнала много, но все си мисля, че със сигурност над 10 са отишли, остатъка си ги прибрах. Тоалетна хартия, козметика и каквото й трябва за личната хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт