Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 321
  • 903
  •   1
Отговори
# 585
др Демирев е пословичен с троснатост и темерутченост, но е професионалист по думите на хора. Сестра ми тогава, като се е опитала да се кара /афектирана от случилото се/, просто е напуснал стаята. Чак на другия ден е поговорил с нея.
При др Мюмюнова съм била веднъж, заради прокървяване и тя е млад лекар, беше много мила и топла жена.
Благодаря ти. Прочетох и някъде другаде, че е троснат, но както казах, за мен е важен професионализмът. Мисля, да отида при него на един преглед. В Окръжна правят секцио по желание, нали?

# 586
  • Пловдив
Не вярвам да ти откажат.

# 587
А какво точно се е случило със сестра ти, ако не е тайна, разбира се!

# 588
  • Пловдив
Нормално протичаща бременност, в 8 месец отлепя плацента, получава кръвоизлив, докато чакат вкъщи линейка и стигайки в болницата са съобщили на майка, че се борят за живота на сестра ми, за бебето е било късно. И до ден днешен не се знае защо се е получило. Не  е вдигала тежко и т.н., става сутринта и влизайки в wc вижда че изтича кръв.

# 589
Нормално протичаща бременност, в 8 месец отлепя плацента, получава кръвоизлив, докато чакат вкъщи линейка и стигайки в болницата са съобщили на майка, че се борят за живота на сестра ми, за бебето е било късно. И до ден днешен не се знае защо се е получило. Не  е вдигала тежко и т.н., става сутринта и влизайки в wc вижда че изтича кръв.
Ужасно. Дано не се случва никому! 😞 Да не би да е била с прееклампсия и да е вдигала кръвно без да знае? Ако искаш пиши на лично, за да не спамим темата 🌺
Или да е била с повече околоплодна вода?

# 590
Скрит текст:

http://www.mbal.net/main.php?module=info&object=info&act … iew&inf_id=36

Здравейте на всички.
Бременна съм в 30г.с. и вече започвам малко по малко да мисля къде ще раждам. Следя се в Селена, но честно казано предпочитам раждането да е в държавна болница. Затова се чудя между Хирургийте и Окръжна, но четейки, май ще реша да е в Окръжна. Искам да помоля майки с проблемни бременности и усложнения при раждането, ако видят поста ми да се включат с мнения как се справят екипите в тази болница. Реаниматорите добри ли са? В отделението Патологична бременност справят ли се с прееклампсия например или други тежки усложнения? Кой доктор там е най-добър за секцио?
Благодаря на всички, които ще се включат! 🌺
Родих първото си дете в Окръжна 2015г и бях много доволна. Второто родих отново там преди няколко дни. Останах по-скоро разочарована, сякаш бях в съвсем различна болница. Мога да кажа добра дума за докторките на бебетата. Обърнаха много внимание на моето бебче. Имаше малко проблеми, идваха гледаха го, след като ни изписаха ни викаха няколко пъти.
Иначе за доктор може би бих ви препоръчала Халил, макар че за съжаление малко се разочаровах и от нея. Но ако си я изберете да ви води тя, съм сигурна, че ще сте доволна от нея.
Благодаря ви за отговора.
Ами аз вече май е късно да я избирам, защото бременността ми е доста напреднала и до сега съм ходила при друг лекар. Имате предвид да я избера за секциото ли? Избор на екип-това ли имате предвид? Всъщност само за нея чувам мнения от пациенти. За нито един дриг доктор от Окръжна не съм чувала нищо. Ако имате инфо, ще съм благодарна да споделите. 🌺
Ами не съм мн наясно как стоят нещата при секциото? Вие искате ли избор на екип или не? Моя приятелка скоро роди секцио без избор на екип. Отишла там, избрала си дата, казали са и че ще я изражда Демирев. Той е завеждащ отделението. Няма оплаквания от него.
Не подвеждайте четящите, д-р Демирев не е завеждащ на АГО в момента.

# 591
  • Пловдив
Точно в момента началник АГ в Окръжна болница е др Венцислав Демирев.
Мнението ми за него от първо лице е, че прави каквото е нужно без да го вълнува твоето мнение, усещане и т.н.. Подготви ме за раждане и дойде да чуе тоновете на бебето по време на системата окситоцин, това беше присъствието му, раждането премина при Джейлян Хашим, която не препоръчвам с два крака, две ръце, пълно съзнание и замъглено съзнание.
Лична грешка, която отчитам, е че не избрах лекар за раждането.

# 592
Десислава, честито! Всичко нормално ли мина?
Въпросната лекарка не ми е позната, когато раждах през 2018, не беше част от екипа.

# 593
Точно в момента началник АГ в Окръжна болница е др Венцислав Демирев.
Мнението ми за него от първо лице е, че прави каквото е нужно без да го вълнува твоето мнение, усещане и т.н.. Подготви ме за раждане и дойде да чуе тоновете на бебето по време на системата окситоцин, това беше присъствието му, раждането премина при Джейлян Хашим, която не препоръчвам с два крака, две ръце, пълно съзнание и замъглено съзнание.
Лична грешка, която отчитам, е че не избрах лекар за раждането.
На фейсбук страницата има друга информация относно началника на отделението

# 594
Нормално протичаща бременност, в 8 месец отлепя плацента, получава кръвоизлив, докато чакат вкъщи линейка и стигайки в болницата са съобщили на майка, че се борят за живота на сестра ми, за бебето е било късно. И до ден днешен не се знае защо се е получило. Не  е вдигала тежко и т.н., става сутринта и влизайки в wc вижда че изтича кръв.
Ужасно. Дано не се случва никому! 😞 Да не би да е била с прееклампсия и да е вдигала кръвно без да знае? Ако искаш пиши на лично, за да не спамим темата 🌺
Или да е била с повече околоплодна вода?

Оф , повече околоплодни води до кръвоизлив ли може да доведе, питам, защото ми казаха, че са ми малко над нормата?

# 595
Изгубен, направете консултация с АГ, но не се тревожете предварително за количеството води. Ако бебето върви по-едро е нормално водите да са повече

# 596
Изгубен, направете консултация с АГ, но не се тревожете предварително за количеството води. Ако бебето върви по-едро е нормално водите да са повече
Да, по- едро върви през цялата бременност е с една седмица напред , а сега в 28 док. каза че е с две седмици напред като за в 30. Едър юнак. Били малко над нормата ,но да спра захар. Аз си пийвах и биричка вечер та и нея спрях. Вече четири дни без захар/ сладко нищо. Смятам все пак да ида и при още един да ги види, който си ме следи. Но си е притеснение. Отделно по ЗК предстоят изследвания и ще видим захарта.
Извинете за спама.

# 597
  • Пловдив
Г-жа Шантал, нармално, нормално зависи кой как го разбира Grinning
Въпросната лекарка явно се опитва да копира безпардоността и крайността на др Демирев, само дето няма този стаж и отзиви от доволни пациенти като него.
Младо момиче е, намирам информация, че през 2018 й е била практиката на ул. Перущица 1А /предполагам че става въпрос за Пълмед/.  И с една надменност стои и повтаря, че лесно майка не се става и бля-бля подобни глупости. Да е жива и здрава акушерката др Панчева, тя беше нашият ангел в родилната зала, няма да спирам да го повтарям. Нагласи ми окситоцина на бавно капка, както я помолих, мина това младо девойче и е*а майката на пейзажа без извинение.
Истината в прав текст през моят поглед беше, че разбрах как се пълни и шие агне с тази разлика, че то е мъртво, а аз в пълно съзнание. И имах точни очаквания какво да очаквам, сама си следях контракциите от 22 до след полунощ и тогава потърсих др Демирев.
Не знам защо е такава информацията във фейса, Демирев е със сигурност от доста преди това, защото дори на бабин ден тази година при ритуала е давал статистика за 2019г.
В момента течи ремонтна дейност на 3 етаж. Предродилна, родилна зала са си ок. Стаите на ет. 3 на патологичния сектор са нормални, чисти и хлебарки няма Simple Smile  както ми обясняваха някои каква мизерия цило там.
Ет. 4 стаите са прилични, при мен банята се оказа кофти, но не е със сигурност, чак такава мизерия каквато се опитва да се лансира.

# 598
Момичета, може ли някой да ми каже как да се свържа с доктор Демирев или поне с АГ отделението на Окръжна болница. От 1 седмица звъня, защото искам да отида да разгледам и да се запозная с доктор Демирев и искам да питам кога той е там, но никой не ми отговаря на телефона посочен в интернет. Знаете ли дали той прави секцио по желание? Може ли да се разчита на него, че ако тръгне раждане преди уговорената дата, ако му позвъня, ще дойде веднага да налрави операция?

# 599
  • Пловдив
MilenaBA, ще разпитам утре и ще ти подам инфо. Разбирам, че не ти вдигат телефона, заради ремонта наличния персонал е едновременно на 3 и 4 етаж. Ако бяхме подхванали разговора сутринта щях да ти кажа, че днес беше дневна.  При раждането ми беше нощна.

Общи условия

Активация на акаунт