Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 337
  • 903
  •   1
Отговори
# 645
Явно едни и същи хора са ни направили впечатление освен д-р Хашим при теб.
С първото ми раждане имах същото преживяване..Шиха ме доста време и доктора спореше,че няма как да усещам,че ме шият,а аз скъсах коланите от болка и гърчене..Както им отърва.Ветеринарите даже са по внимателни ,когато израждат животни..ама нашите д-р и акушери.. 🤐
Аз пък родих при Калинова..Направо и се скъсаха нервите,че не искам окситоцин,от там и акушерката в родилна зала,една мъничка,мъжко подстригана..Не искам да си ги спомням ама живи и здрави да са..МИНА..

# 646
Мюмюнова е готина, Халил също, имаше една ниска, пълничка - Йорданова, също готина! От акушерките добро впечатление ми направи една с бяла коса и бретон, Тодорова, каза че живее в Тракия до Лаута, една друга, която каза че много години е работила в Либия, една възрастна, която не пропускаше да мине през всички стаи да проверява тонове без да пропуска нито една мама! Хатър също ми направо добро впечатление, но пък имаше една акушерка, която ми говореше само за пари и избор на екип. Тези срещнах за три дни в патологична бременност, не родих и ме изписаха, утре ми е термина и се чудя какво да правя, казаха ако не родя до термин да ходя с куфара и да стоя под наблюдение, което малко ме плаши! Някой знае ли колко време ще чакат преди да предизвикат раждането?

# 647
  • Пловдив
Основно май зависи от тоновете на плода, но не съм чула някой повече от седмица да го държат. Не вярвам да те държат много, защото гледат да си изпълнят здравната каса и няма особена файда да те държат умишлено.

# 648
Момичета, знаете ли приемният кабинет от колко часа работи? Така де, кога започват приемането? Аз като преносима трябва да вляза в болница за наблюдение утре, но забравих да питам в колко часа да отида и се чудя дали в приемния кабинет или направо в патологична бременност, не че няма да ми обяснят на място като оти, но това обикаляне по етажите с големия корем ми се иска да си го спестя! В крайна сметка реших да заложа на Окръжна, въпреки няколкото неуредици, с които се сблъсках миналата седмица и се надявам че и след това раждане мнението ми ще е положително, както и след първото!

# 649
  • Пловдив
Момичета, знаете ли приемният кабинет от колко часа работи? Така де, кога започват приемането? Аз като преносима трябва да вляза в болница за наблюдение утре, но забравих да питам в колко часа да отида и се чудя дали в приемния кабинет или направо в патологична бременност, не че няма да ми обяснят на място като оти, но това обикаляне по етажите с големия корем ми се иска да си го спестя! В крайна сметка реших да заложа на Окръжна, въпреки няколкото неуредици, с които се сблъсках миналата седмица и се надявам че и след това раждане мнението ми ще е положително, както и след първото!
    Мисля,че 8.00-8.30 ще е добре да сте там или ако имате телефон да попитате. И най-добре ще е направо в приемния кабинет.Знам,че за каквото и да сте първо от там се минава.Стискам ви палци и моля да споделите накрая впечатления и как е протекло всичко.

# 650
  • Пловдив
По което и време да отидете няма да ви върнат. Ако примерно получите контракции в полунощ няма да чакате до 8 сутринта все пак.

# 651
Случи се това, че спореше, че не може да усещам иглата, докато ми ши шийката, при 40 минити раждане имах 45 минути шевове. Всичко ми беше в пълно съзнание, без милиграм упойка. Чувствах се през цялото време като агне покрай Великден, само дето не съм заколена преди това.
Анна Панчева, е възрастна, нормално висока може би към 1.60, слаба, с дълга коса бяло-руса, слънце пак казвам. Идваше ми да се вгуша в нея, когато ме закара към стаята двата часа, след раждане.
След раждането вече, където ми беше престоя до изписването, акушерка имаше късо подстригана, с очила, полякиня тя беше другото слънце /и на мен сега ми изхвърча фамилията й/, разкошна жена. Моля се да има хора като тях, защото това е една чудесна професия, доста опорочена за съжаление на нашата географска ширина.
Мюмюнова ме е преглеждала в самото начало на бременността, че прокървих и директно в Окръжна отидох, след това беше на смяна преди да родя, и тя е мила, отзивчива и внимателна. В нейната смяна имаше и една жена, пак в зряла възраст, с червеникава коса мисля, че беше в Тракия живее, която се занимаваше с тоновете на бебето, също беше готина.
Полякинята мисля, че беше Димитрова.

# 652
По което и време да отидете няма да ви върнат. Ако примерно получите контракции в полунощ няма да чакате до 8 сутринта все пак.
При първото ми раждане водите ми изтекоха в 2ч през нощта и ме приеха през спешното, но нямам идея как стои въпросът с плановия прием, знам че сутрин се минава през приемния кабинет и после настаняване в патологична бременност за наблюдение, но се чудя от колко часа работи този приемен кабинет

# 653
Здравей някой знае ли как седят нещата в ВИП стаята,имам предвид чаршафи пак ли си носим и колко е на вечер

# 654
  • Anywhere
200лв за целия престой след секцио или 100 след нормално раждане. Чаршафи има, не е нужно да носите.

# 655
200лв за целия престой след секцио или 100 след нормално раждане. Чаршафи има, не е нужно да носите.
Благодаря много

# 656
  • Пловдив
Не бих платила за ВИП стая, единственият плюс е, че сте сами. В обикновените стаи така или иначе не смесват ромки с българки. Плюсът, ако сте две жени е, че може едната да гледа бебетата, другата да слезе до долу, да се разходи и т.н., свиждания допускат и ако не сте във вип, с разликата, че сте пред коридора, бебето също може да си изнесете да го види татко му, роднини и който дойде да ви види.

# 657
  • Пловдив
Аз бях във вип,без да плащам,просто явно е нямало места,,Има хладилник,тв,пак сте две-ако нямат легла настаняват и във випа,така са ми казвали...

# 658
  • Anywhere
В момента свижданията са забранени. Никакви посетители не се допускат. За изписването само бащата допускат! И за мен да имаш компания винаги е било по-добре. Ако щете и за морална подкрепа!

# 659
  • Пловдив
Аз раждах пак по време на ковид, официално не пускаха, вървеше си ремонта и на едното отделение, но всички мерки бяха бошлаф работа. Влизахме/излизахме без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт