Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 233
  • 903
  •   1
Отговори
# 720
Бях там декември 2020г,и ремонт все още имаше.Стаята в,която бях не беше зле,но имаше разни хлебарки за които споменах на една санитарка,но тя каза,че още малко щяло да се преместят в другото отделение за това са изоставили стаите в такъв вид..НО преживя се ,останахме три дни и на четвъртия ни изписаха.И изписването беше...🤦 След 2ч чакане да постои бебето на лампа,след това още два часа,да дойдат да ни изпишат,че стаята беше и заета,чакахме да излезнат..Накрая ми писна облякох си детето сама и реших да изляза.Дойде момичето,което ще ни изписва и ме гледа.."Може ли поне да дам аз детето на мъжа Ви..? Казах да разбира се,само и само да излезем вече.Още от вратата ММ даде почерпката и букета и газ да ни няма..
Гадни спомени..

# 721
Мда, и при мен имаше подобни коментари за бельото.
А като се сетя как на "отворените врати" показваха топките, които можело да ползваме..сигурно стоят там само за красота. Честно казано въпреки, че с детето ми излязохме живи и здрави от там, едва ли бих си причинила второ раждане в същата болница. Останали са ми доста неприятни случки и картини в главата, както от родилна зала, така и в отделението след това. Детските сестри бяха ужасно нелюбезни(една единствена, която едва вървеше, ми помагаше с помпата за кърма), въпреки че бях платила за ВИП стая, банята беше в окаяно състояние, хлебарките и т.н.
Не съм някоя принцеска, но все пак в 21 век държавните болници би следвало да предлагат малко повече. Все пак не раждаме деца всеки ден, не маловажно е да запазим хубав спомен от тези моменти.
За детските сестри съм напълно съгласна аз раждах 2012 и явно промяна няма.Стаите и баните бяха добри хлебарки нямаше.
Имам раждане 2019 г,но не се върнах там защото бях проучила нещата и повечето лекари от 2012 г вече ги нямаше там и отзивите не бяха добри.Родих в св.Георги и там имаше една акушерка,която имаше повече стаж от моята възраст и смяташе,че доктора ме е приел неправомерно и,че раждане без да ми сложат на сутринта системи няма да има.Обаче аз родих в нейната смяна преди да си тръгне от нощна.🤣

# 722
  • Пловдив
Аз родих миналата година,май месец,при мен всичко беше добре..Секцио родих и се паднах при д-р Халил..Разбрах,че е напуснала и е в Торакс вече..При мен всички бяха любезни,даже и за кърмене ми обясняваха и показаха..Банята не ми хареса,но от всичко друго съм доволна..Сега кой е останал там?

# 723
Аз засега съм по ЗК при Халил, но не знаех, че е напуснала. Както писах по-назад не успявам да открия списък с лекарите в отделението.
И все пак си мисля, че при секцио шансът човек да остане разочарован или с лоши спомени от самото раждане, е минимален.

# 724
И аз родих миналата година юни при д-р Халил, бях във вип стая и нямам наблюдение за другите стай. Стаята беше чиста и банята също. Хлебарки не съм виждала, но да съм искрена никога не бих родила там ако др Халил не беше там.Страхотен специалист и съм щастлива че се махна от там. В  момента е Торакс.

# 725
Аз също родих там,само заради нея. ❤️
И аз родих миналата година юни при д-р Халил, бях във вип стая и нямам наблюдение за другите стай. Стаята беше чиста и банята също. Хлебарки не съм виждала, но да съм искрена никога не бих родила там ако др Халил не беше там.Страхотен специалист и съм щастлива че се махна от там. В  момента е Торакс.

# 726
  • Пловдив
И аз не знаех, че е напуснала, но ако трябва да съм честна аз в Торакс не бих родила, поради липса на неонатология.

# 727
  • Пловдив
Ами то почти всички кадърни лекари се махат от държавните болници и отиват в частните за повече пари..Не знам и аз ,ако някой ден пак трябва да раждам къде ще родя..То неоанатологии имат Окръжна,Хирургиите и Селена.

# 728
  • Пловдив
И най-тежките случаи се придвижват в Окръжна, включително и от Селена.

# 729
Мамита, имате ли представа за актуален списък за раждане в Окръжна. Търсих в сайта какво трянва да се носи, но не намерих нищо.

# 730
Бях там декември 2020г,и ремонт все още имаше.Стаята в,която бях не беше зле,но имаше разни хлебарки за които споменах на една санитарка,но тя каза,че още малко щяло да се преместят в другото отделение за това са изоставили стаите в такъв вид..НО преживя се ,останахме три дни и на четвъртия ни изписаха.И изписването беше...🤦 След 2ч чакане да постои бебето на лампа,след това още два часа,да дойдат да ни изпишат,че стаята беше и заета,чакахме да излезнат..Накрая ми писна облякох си детето сама и реших да изляза.Дойде момичето,което ще ни изписва и ме гледа.."Може ли поне да дам аз детето на мъжа Ви..? Казах да разбира се,само и само да излезем вече.Още от вратата ММ даде почерпката и букета и газ да ни няма..
Гадни спомени..
Аз раждах сега покрай извънредните мерки и докато ни оправят документите заявих че не искам "официално изписване, мъжът ми донесе почерпката, оставих я на дежурните, беше събота и нямаше епикризи, разписах една декларация, взех си бебето и си тръгнахме, никой не го е давал на таткото, аз си дърпах и куфара и бебето си носех, по живо по здраво набързо си тръгнахме!

# 731
  • Пловдив
Раждах миналата година септември. Разпоредих роднини да не идват, че не искам да съм като цигански спектакъл. Не обичам букети, мъжа ми го знае. Донесе почерпка, оставихме я в стаята за изписване. На смяна беше моята любима полякиня - Димитрова. Даде ни бебчо и ни направи по една снимка. Всичко отне 3 минути.

# 732
Вие поне снимка имате,аз и това нямам..
Чакахме от 10:00 до 14:30ч.Направо ми беше писнало от чакане.На изписването дойдоха само ММ и дъщеря ми.Точно тогава не ми трябваше никой друг.
Не съм искала нищо официално.За какво ми е дандания ??.Просто нямах търпение след 4часа чакане да се прибера.Точно за това си облякох детето,че не исках да чакам и минута повече.И просто си тръгнахме..🤦

# 733
Здравейте момичета,
Трябва ли да се носят шишенца за бебетата?

# 734
  • Пловдив
Аз си носех. Имаха оборотно някакви стъклени.

Общи условия

Активация на акаунт