П.С Клизма и при нормално раждане не правят.
Norasummer уговорка с доктор от об ли? Не би трябвало да получиш лошо отношение, но знае ли човек... С кой доктор?

От втория ден до изписването малчо си беше при мен, само сутрин го вземаха за баня, но сестрите ме пускаха да гледам и аз 
Бих родила отново там 

Не беше полякинята - друга беше. А полякинята си е там, наистина е малко цапната в устата - на третия ден заяви, че щом кърмя няма да ми носи вече АМ, пък аз си помислих, че се шегува и после като не ми донесе наистина, изпаднах в паника
Иначе пелените, с които повиват бебето като се роди, в последствие си ти ги връщат. Ако са бархетени, мисля, че няма да е проблем да са цветни/с картинки.
Уникално отношение, мила, нежна, усмихната, подкрепяща, разбираща... думи нямам да изразя колко сила и кураж ми даде, чувствах се в най-сигурните ръце на света! Тя и акушерката Димчева ме разродиха. За полякинята Димитрова пък аз съм с много добри впечатление, малко е грубовата, но е много добър професионалист, научих много неща от нея за бебето, направо ми проведе курс, всеки път ми обясняваше разни неща, приготвяше ми прясно разбъркано мляко за всяка доза, защото кърмата ми слезе чак на третия ден. За разлика от една друга сестра, на която не знам името, с черна коса и тежък грим, която от сутринта даваше цялото мляко за деня, понякога даже не беше разбъркано както трябва и стоеше на бучки, които не се разтваряха.
Аз ползвах ВИП стая и съм много доволна, защото бях сама с бебо. Иначе обикновените стаи не са лоши, но просто са по две мами с две бебета и свижданията са отвън, а не във стаята. Циганите са изолирани в последните три стаи. Храната не е безумно лоша, става за ядене, аз лично бях много гладна и ми носеха една камара манджа отвън. Имаше още една акушерка - Гоцева - уникален човек - толкова мила и грижовна!!!! Като цяло съм супер доволна от раждането ми там - страхотен екип със страхотно отношение и грижа!!! Нямало е проблем, на който да не са ми обърнали внимание, една детска сестра ми помогна да закърмя, носеха ми и помпа в стаята, за да стимулирам кърмата... Не мога да си представя по-добро отношение, особено за държавна болница. Платих единствено ВИП стаята - 100 лв. за целия престой.
Препоръчани теми