Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 172
  • 903
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, има ли някоя от вас, която да е родила чрез планово секцио в Окръжна без преди това да е ходила предварително на преглед при някой лекар. Аз съм с термин 30.12 и съм от Хасково. АГ, който ми следеше бременността тук в Хасково като разбра, че няма да раждам в тукашната болница ми хвърли документите в ръцете и каза , че повече няма да идвам на преглед.  Това беше на 01.12.
Аз трябва да съм секцио, защото съм с епилепсия(имам нужните документи от невролог ) и имам едно раждане чрез секцио преди 4 години.
Нямам никаква уговорка с никой лекар от Окръжна.
С първото раждане направих по следния начин- пак там в Окръжна- 10 дни преди термин отидох в Приемно-консултативния кабинет, там ме прегледаха и казаха кога да дойда да ме приемат за секцио. Но това беше преди 4 години и не знам дали и сега правят така.

Много объркано стана и дано ме разбрахте защо се притеснявам.

# 106

С първото раждане направих по следния начин- пак там в Окръжна- 10 дни преди термин отидох в Приемно-консултативния кабинет, там ме прегледаха и казаха кога да дойда да ме приемат за секцио. Но това беше преди 4 години и не знам дали и сега правят така.

Точно това трябва да направиш, ако не искаш да се уговаряш с някой лекар конкретно. Само ми се върти в главата, че последния месец трябва да ходиш всяка седмица на преглед, а щом твоя лекар (кретен) отказва да те преглежда, може би е добре да отидеш по-рано. За всичко, което те интересува може да попиташ директно АГ отделението по телефон или ФБ, отговарят Simple Smile
https://m.facebook.com/profile.php?id=1446979978943521
http://ag-plovdiv.com/kontakti/

# 107
Може да пуснеш оплакване в НЗОК срещу хасковския лекар, защото няма право да постъпва така с пациентка.

# 108
Здравейте, има ли някоя от вас, която да е родила чрез планово секцио в Окръжна без преди това да е ходила предварително на преглед при някой лекар. Аз съм с термин 30.12 и съм от Хасково. АГ, който ми следеше бременността тук в Хасково като разбра, че няма да раждам в тукашната болница ми хвърли документите в ръцете и каза , че повече няма да идвам на преглед.  Това беше на 01.12.
Аз трябва да съм секцио, защото съм с епилепсия(имам нужните документи от невролог ) и имам едно раждане чрез секцио преди 4 години.
Нямам никаква уговорка с никой лекар от Окръжна.

Много объркано стана и дано ме разбрахте защо се притеснявам.
Здравей аз също съм от Хасково и мога да предположа кой доктор е това.Май месец родих в Окръжна болница планово секцио трябва да отидеш сега в приемния кабинет там ще те прегледат и ще ти насрочат дата а щом имаш заболяване може да те викат на прегледи те ще ти обяснят всичко много са любезни.

# 109
Имай обаче в предвид, че бебето може да реши да се роди преди термин и трябва да имаш вариант за бърза реакция. Иначе 10 дни преди термин е разумна дата за планово секцио.

# 110
Практикуват ли секцио със спинална упойка. Когато преди 4 години раждах там с планово секцио казаха,че го правят само с пълна упойка . В понеделник бях на преглед в Окръжна и ме е яд, че забравих да попитам. С първото раждане се чувствах много зле след пълната упойка и сега ако има вариант за спинална бих се възползвала. Някой запознат по въпроса с актуална информация?

# 111
Мисля че правят вече и със спинална.  Поне така каза анестезиоложката,  но не съм сигурна.

# 112
Аз раждах там със спинална упойка но трябва да си планово секцио и да кажеш преди това че искаш спинална упойка.

# 113
Аз раждах там със спинална упойка но трябва да си планово секцио и да кажеш преди това че искаш спинална упойка.
Мен ме насрочиха за 18.12, но аз забравих да питам за упойката. Ще ме приемат на 17.12 да ме подготвят. Тогава късно ли ще е да кажа за упойката?

# 114
Някой на лечение с фраксипарин и/или аспирин протект раждал ли е в Окръжна?

# 115
Мен ме насрочиха за 18.12, но аз забравих да питам за упойката. Ще ме приемат на 17.12 да ме подготвят. Тогава късно ли ще е да кажа за упойката?

Мисля, че ще бъде късно. Трябва да се плануваш в графика на анестезиолог, който работи със спинална упойка. Не всеки го прави. Ако не ти е проблем се разходи пак до там, за да го уточниш. Не вярвам в неделя на 17, когато постъпиш да може да се реши тази въпрос.

# 116
По принцип на мен когато ми насрочиха дата казах че искам кпинална упойка и ме изпратиха да се уговоря с анестезиолог но нищо конкретно само ми казаха кой ще и на смяна и че той поставял.Аз исках точно определен доктор за което се заплаща но щеше да бъде в отпуск тогава та си останах с този който ми се падна.По добре да отидеш да попиташ защото основно практикуват пълната.
Мисля, че ще бъде късно. Трябва да се плануваш в графика на анестезиолог, който работи със спинална упойка. Не всеки го прави. Ако не ти е проблем се разходи пак до там, за да го уточниш. Не вярвам в неделя на 17, когато постъпиш да може да се реши тази въпрос.

# 117
  • Пловдив
На Отворените врати зададох въпрос, с пример - постъпване в неделя и планово секцио в понеделник. Казаха, че в неделя се прави консултация с анестезиолог и се прави уговорка за упойката.

# 118
Е, че много добре. То направо като частна болница е.

# 119
Някой, който е ползвал вип стая след раждане със секцио с актуална информация има ли? Преди 4 г за вип стаята не съм носила нито чаршафи, нито лиглин, нито памперс пелени. Отидох с нощница
и чехли и нищо не са ми искали. А дали още е така?

Общи условия

Активация на акаунт