Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 259
  • 903
  •   1
Отговори
# 465
  • Пазарджик
Здравейте някой дали може да ми каже секцио без медицински причини дали ще се съгласят да ми направят ?
2015г правеха.Следиш се при лекар,който работи там.Правиш"избор на лекар"и се разбираш с него за секцио.През 2015 беше 500лв

# 466
Дори срущу заплащане пак ме устройва, дано се съгласи някой, а добър лекар за секцио някой ако знае и телефон за връзка. Благодаря за бързите отговори

# 467
Дори срущу заплащане пак ме устройва, дано се съгласи някой, а добър лекар за секцио някой ако знае и телефон за връзка. Благодаря за бързите отговори
В Окръжна - д-р Семра Халил.

# 468
  • Пловдив
Мамите раждали планово секцио предишния ден постъпихте,нали?На мен ми казаха сутринта към 9 да съм там да ми направят изследвания...

# 469
Здравейте, как е храната в болницата? Съобразена ли е за раждалите секцио?

# 470
Ако смяташ, че боб с кисело зеле е подходяща за след каквото и да е раждане храна, значи да 😃
Храната не е кой знае какво, но за няколко дни се изтърпява.

# 471
  • Пловдив
Храната в патологично отделение беше вкусна. В следродител сектор и по специално секцио не бих казала, че става за раждали. Както по-горе писаха боб и кисело зеле. Видях, че има меню, от което да си поръчваш, на мен ми носеха. Но реално след операцията, която ми беше сутринта, до вечерта ми даваха само няколко глътки вода, на следващия ден ми позволиха сок от ябълка, на третия супа и вече на 4 ден след сутрешната визитация и дежурните въпроси за газове и ходене по голяма нужда ми разрешиха да ям всичко. Е тогава накарах мъжът ми да ми донесе пържени картофи и кебапчета. На 5 ден, ако всичко е наред с вас и бебето, ви изписват. Така че реално първите дни не се храниш почти. Ако има кой да ви носи нещо, макар че сега с извънредното нямам идея дали ще пускат някой, е по-добре да ви носят. Иначе не пречи да сложите пакет солети, бейкролс или кроасан да имате, когато ви кажат, че може да ядете всичко. А и шоколад не пречи да имате за тогава, на мен ми беше много нужен.

# 472
И на мен ми се стори неподходяща храната за раждали, бях на бисквитки и плодове до изписването.. и сокове, мноого сокове Simple Smile

# 473
Благодаря за отговорите. Когато раждах сина ми (бях в друга болница), храната не беше подходяща и мъжът ми носеше. Сега вероятно в началото на юли ще ми е секциото, но ако ситуацията в страната не се е променила, не знам дали ще разрешат да ми носи.

# 474
Благодаря за отговорите. Когато раждах сина ми (бях в друга болница), храната не беше подходяща и мъжът ми носеше. Сега вероятно в началото на юли ще ми е секциото, но ако ситуацията в страната не се е променила, не знам дали ще разрешат да ми носи.
Аз раждах по време на грипната епидемия, мъжът ми звънеше и оставяше чантата на някоя санитарка, предполагам, че и сега ще е така. Ако си с планово сложи си в багажа поне вода от тези със спортната капачка и сок от ябълки 100% натурален да не е нектар( сока беше като елексир за мен😉). Аз лично там бях на кисело мляко, бисквити и банани.

# 475
Да, ще взема. А има ли из отделението диспенсър, от който да се налива вода, или трябва да си нося бутилки? С предното раждане почти не ядях, но пиех страшно много вода през болничния престой. Такава жажда в живота си не бях изпитвала.
Носенето тоя път ще е сложно, понеже сме изолирали родителите си, няма кой да ни помага и малкият ще трябва да идва с баща си, а мен ме е страх да го размотаваме навън, особено по магазини и около болници, ако нещата не са се пооправили. Заради това ще опитам да се запася с всичко нужно, за да не ги разкарвам излишно. То има време, някъде началото на юли вероятно ще ми е секциото.

# 476
  • Пловдив
Диспенсър не съм видяла никъде. Всеки си носеше вода. На мен ми носеха по 2,5 л и си ги пресипвах в малко шише.

# 477
Някой има ли информация за д-р  Демирев? В момента е завеждащ отделението възрастен лекар е до колкото разбрах?

# 478
  • Пловдив
За Демирев знам,че е много добър,но бил много груб

# 479
За Демирев знам,че е много добър,но бил много груб
И аз бях чувала, че е груб. Но не съм видяла такова отношение от него, всеки ден минава на визитация и един път не го чух да нагрубява някой. Интерисува се за проблемните родилки.
Мога да кажа само, че сега при неговото управление е доста по-разпуснато отделението.

Общи условия

Активация на акаунт