Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 79 251
  • 903
  •   1
Отговори
# 510
solenka, благодаря за полезната информация, аз имам лошия навик да чета документите чак вкъщи на спокойствие, но сега ще внимавам. А свидетелството за брак нужно ли е при постъпване в болницата да го носим или таткото може да го донесе и по-късно?

# 511
  • Пловдив
Нямам идея, аз нямам брак.

# 512
  • Пловдив
solenka, благодаря за полезната информация, аз имам лошия навик да чета документите чак вкъщи на спокойствие, но сега ще внимавам. А свидетелството за брак нужно ли е при постъпване в болницата да го носим или таткото може да го донесе и по-късно?
Може да звъннеш на телефона да питаш или ако ходиш в приемния кабинет да ги питаш

# 513
Vanessa аз си носих акта за брак още като постъпих. На 2 ден мисля минаха да запишат имената на бебетата и само им го дадох, по - добре е според мен да си го носиш в твоя багаж, че знае ли се кога ще минат.
Миналата година по това време млякото, което даваха на децата беше ХИП, питах, защото исках да продължим с каквото е почнал от първия си ден 😊

# 514
Аз родих този месец мисля че НАН даваха

# 515
Здравейте, мами Blush Живот и здраве ми предстои раждане наесен на второто ми детенце и най-вероятно ще раждам в ОБ. Следя се в друг град и въпросът ми е как да процедирам, тъй като първото ми дете се роди със секцио и искам и второто да е по същия начин. Кой трябва да ме насочи към планово секцио, къде и при кого да отида? Не съм се преглеждала при никой от лекарите в ОБ, но чувам само хубави неща Hug

# 516
  • Пловдив
Аз отидох 2 седмици по-рано да определя дата,без избор на екип,отидох 1 ден по-рано преди датата и родих по спешност,Доволна съм от всичко

# 517
Момичета, през нощта бебетата при вас ли оставаха? Една приятелка, която е раждала там преди 5-6 години, ми каза, че вечер ги вземали. Сега още ли е така?

# 518
  • Пловдив
На мен ми го донесоха на 3 ден и не са го взимали повече

# 519
Няколко часа след раждането ми я дадоха, и не са я взимали. Това много ми помогна да се адаптирам как точно се гледа бебе. Беше ми първо дете и за всичко питах, обясняваха ми, много съм доволна Simple Smile сега пак там ще раждам юли месец

# 520
След секцио не ги дават веднага, след като се раздвижиш, една нощ спиш без бебето, преди 6г като раждах дъщеря ми ги взимаха всяка вечер, обаче сега (миналата година родих там сина ми) като ти го дадат си остава при теб Grinning
След като един път си родила секцио и второто е така. Отиваш 2,3 седмици преди термина (аз от мерак отидох 1 месец по- рано), казваш кога ти е термина, че вече имаш едно раждане секцио, питат те разни неща и ти дават дата. Искат те предния ден сутринта рано гладна и жадна, приемат те, изследвания, прегледи, среща с анестезиолог и кардиолог. И това е

# 521
  • Пловдив
Няма ли вероятност, ако е минало достатъчно време от секциото да родиш естествено? Изобщо това някъде в Пловдив практикува ли се?

# 522
  • Anywhere
Няма ли вероятност, ако е минало достатъчно време от секциото да родиш естествено? Изобщо това някъде в Пловдив практикува ли се?
Може, със сигурност знам, че д-р Топалова в Селена го практикува! В държавна болница само ако отидете с много напреднало раждане може да се съгласят!

# 523
Моя приятелка роди нормално след секцио, бяха минали 5 години, лекарите и казали, че има право да избере. Но не помня къде е раждала, мога да попитам..

# 524
  • Пловдив
При мен ще е първа рожба, попитах от любопитство, защото масово се казва, че един път като родиш секцио в 99% след  това пак те режат. А вярвям, че на някоя майка може да й е полезно инфото.

Общи условия

Активация на акаунт