Бременна съм в 30г.с. и вече започвам малко по малко да мисля къде ще раждам. Следя се в Селена, но честно казано предпочитам раждането да е в държавна болница. Затова се чудя между Хирургийте и Окръжна, но четейки, май ще реша да е в Окръжна. Искам да помоля майки с проблемни бременности и усложнения при раждането, ако видят поста ми да се включат с мнения как се справят екипите в тази болница. Реаниматорите добри ли са? В отделението Патологична бременност справят ли се с прееклампсия например или други тежки усложнения? Кой доктор там е най-добър за секцио?
Благодаря на всички, които ще се включат! 🌺
Иначе за доктор може би бих ви препоръчала Халил, макар че за съжаление малко се разочаровах и от нея. Но ако си я изберете да ви води тя, съм сигурна, че ще сте доволна от нея.
Ами аз вече май е късно да я избирам, защото бременността ми е доста напреднала и до сега съм ходила при друг лекар. Имате предвид да я избера за секциото ли? Избор на екип-това ли имате предвид? Всъщност само за нея чувам мнения от пациенти. За нито един дриг доктор от Окръжна не съм чувала нищо. Ако имате инфо, ще съм благодарна да споделите. 🌺