Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 7 част

• 116 143
  • 812
  •   1
Отговори
# 255
Аз бях разделила багажа на две части.
При приемането дадох дрехите си на мъжа ми, а първата част от багажа бе заедно с мен в предродилна. След това акушерката го премести в стаята ми.
Памперсите и мокрите кърпички ги дадох на следващия ден.

При изписването зависи явно от настроението на акушерката - една от жените я заведоха да се оправя долу при помещението за изписване. На мен ми казаха да се облека в моята стая, облякохме и детето горе.

# 256
Моят багаж си беше разделен в 2 чанти. Бях с планово секцио и едната чанта беше за реанимация, а другата вече като ме преместиха в стая. Може и ти да си го разделиш за по-лесно. Памперсите не ти трябват в първата чанта, а след това.

# 257
  • София
Моят багаж си беше разделен в 2 чанти. Бях с планово секцио и едната чанта беше за реанимация, ...
Може ли да споделиш какво носеше в реанимация и акушерките ли ти пренасят багажа след операцията. Общо взето цялата процедура ме интересува с багажа в реанимация.

# 258
Здравейте, момичета. Запис от мен. С термин 15.12 съм Smile Вече всеки ден чакаме малкото човече. Отдавна съм се спряла на Тина Киркова. Сега ходя и на тонове допълнително там.Иначе се следя при друг д-р.

Искам само да питам за багажа и по конкретно за дрехите, с които ще съм при постъпване в болницата. Та за тях. Казаха ми да ги дам на близките ми, на който е с мен, защото в предродилна нямало къде да ги държат. После на самото изписване носят и моите и на бебето. И обличането е в стаята за изписване, а не в личната стая-там може грим и прическа само, така ли е?

Багажа ми е разделен на 2 части. Вие как процедирате, разделихте ли го?Или? И също последно пакета с памперси и мокри кърпи за бебето при приемане или после се дава...
Мерси
При постъпване твоите дрехи ги даваш на близките. Като родиш ти носят багажа, който мислиш, че ще ти трябва в болницата. На изписването в стая до помещението за изписване се обличаш с дрехи донесени същия ден от близките ти, а акушерката облича бебето с дрешки също донесени от близките ти същия ден, заедно с твоите. Памперси си даваш по 1 или 2 зависи коя акушерка е, когато ти взимат бебето за тоалет. Слагаш го в легълцето  Мокри кърпички даваш на акушерката цял пакет, когато те настанят в стая.

# 259
  • София
На мокрите кърпи се записва и номера на бебето, за да се знаят, поне така беше казала старшата акушерка. На няколко места четох, че памперсите трябва да са цял пакет. Мислех, че им го даваш него заедно с мокрите кърпи, но явно не е така. Дали това продължава да е така-с неотворения цял пакет памперси? Иначе багажа и аз ще го разделя на 2 части (така или иначе май си е и изискване на болницата). Бяха казали също и да е в найлонови торбички.

# 260
На втория етаж искаха по 5 памперса на ден, дават се при първото ходене за деня.
На петия етаж взимаха по 1 памперс при всяко взимане на детето.

# 261
Аз три пъти раждах там и съм била все на петия етаж. Цял пакет никога не са искали, нито пък да записват номера на бебето на кърпичките. Но пък родих последно преди 11 месеца и тази година може да има промяна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 262
Моят багаж си беше разделен в 2 чанти. Бях с планово секцио и едната чанта беше за реанимация, ...
Може ли да споделиш какво носеше в реанимация и акушерките ли ти пренасят багажа след операцията. Общо взето цялата процедура ме интересува с багажа в реанимация.

Докторът ми беше казал какво да нося за реанимация - 2 хавлии, бельо, резервна нощница и вода. Акушерката ми пренесе багажа до стаята. Иначе след като ме подготвиха за операцията в приемния кабинет си взех чантата и се качихме до 2 етаж, тя си е лекичка, но мъжа ми я носеше. Там я остави в кабинета, където ти правят тонове, забождат ти абокати и разни такива, докторът след секциото ми я остави под леглото.

# 263
На отворените врати преди 1м ни казаха за бебето да носим малък пакет памперси 8-10бр и мокри кърпички. А за това, че ще искат на ден някакви бройки нищо не се каза.
Преди седмица моя приятелка роди в тази болница и каза че било излишно да носи цял, не разопакован пакет. От нея са искали на ден по 7,8бр...
Та малко се обърках. Явно различните смени искат различни неща. Ама не е зле да се разберат...

# 264
Така е, различните смени искат различни неща. Аз пък си носех памперси на бройка, защото моят мъж беше взел памперси в стотици бройки, такъв беше пакета в Метро. Онези се нацупиха, че били разопаковани, та купувах специално опаковани. Луда работа!

# 265
Здравейте, момичета Simple Smile знаете ли дали приемат да си направиш клизмата преди постъпване в болницата вкъщи или, направил-ненаправил, минаваш през тази приятна процедура при тях? Благодаря ви предварително!

# 266
Направил, не направил, минаваш през процедурата. Не се притеснявай, това е най-малкият ти проблем в този момент!
Стискам палци! Hug

# 267
Благодаря за отговора, майката пробвала с помпа, за сега няма много мляко.
А относно сбъркването на темата, изобщо не съм я сбъркала.
Какво не разбирате, че един некадърен лекар е препоръчал на сестра ми да пътува? Толкова ли сте #Crazy?
Естествено че сме недоволни. Каза че заради него и нелегалните му хапчета за 170 лв е щяла да умре, един съсирек се е спрял някъде, станало и е много лошо...и добре че накрая се е изчистила. НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО!

# 268
Ами има си тема именно за това. Има черни и бели списъци. Там напишете името на въпросния лекар и от какво сте недоволни. Тази тема като цяло не е за това.

# 269
  • София
nowayneverfelt, можете да отказвате абсолютно всякакви процедури, ако считате, че не ги желаете. Можете да откажете клизма дори да не сте си направила вкъщи. Ако искате да направите, казвате, че сте си правила вкъщи, отказвате да Ви правят и това е.

Общи условия

Активация на акаунт