Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 7 част

• 116 113
  • 812
  •   1
Отговори
# 240
Привет, аз съм с малко деликатен въпрос. Първото си дете родих в майчин дом със секцио, сега чакаме второ, но нямам никакво намерение да ме режат по собствено желание (не ми обяснявайте колко е опасно нормално след секцио). Те така, спряхме се на Тина Киркова, понеже чувам доста добри отзиви. А може ли да ми препоръчате някой лекар, който няма да ме среже в момента, който види че първото ми е било със секцио и поне ще ми даде шанс да си родя нормално.

# 241
За Тина Киркова не знам, мога да кажа за друга болница, ако не сте твърдо решила вече.

# 242
Мне, просто ми е близко до вкъщи и условията не са лоши, това са ми критериите общо взето. Сега все още събирам информация.

# 243
Слагам в скрит текст, тъй като не съм много по темата:
Скрит текст:
Колко време остава до раждането? Пробвайте да се свържете с д-р Жекова от Окръжна болница.
 Много я хвалят точно за такива случаи. Ще ви даде обективен и реален отговор, ако Ви прегледа. Ако има и малък шанс за нормално, ще пробва, за доста подобни случаи четох в другата тема. Ако има наистина неоправдан риск, също ще ви каже обективно. Не съм при нея, просто с такова впечатление останах от темите за Окръжна, ако искате хвърлете им едно око и си преценете.

# 244
За Тина Киркова съм чувала за др. Киров.

# 245
  • София
 Питайте в групите за VBAC http://www.bg-mamma.com/?topic=818394

# 246
  • София
Киров е лекарят, който се съгласява да води VBAC . Иначе има и в други болници.За него съм чувала добри отзиви, макар че при всеки има недоволни.

# 247
И аз съм чувала, че Киров прави нормални раждания след секцио. Аз раждах при него нормално (първо раждане ми беше) и съм много доволна.

# 248
Именно, защото там не намерих нищо за Тина Киркова. Сега се поразрових за Киров и наистина е един от малкото, които позволява VBAC и със сигурност искам да се видим.

# 249
  • София
Мои познати също коментират Киров за vbac. Изненадана съм, че не са писали в темата за него.

# 250
Здравейте,

Реших и аз да раждам в Тина Киркова. Искам да съм с избор на акушерка, но не знам как да се свържа с нея. Звънях да се запиша на отворени врати, но имат свободни места чак на 03.01.2018г. Някой дали случайно има телефон на акушерка Белишка?
Благодаря предварително.

# 251
  • София
Аз не съм се записвала за отворените врати.Просто отидох и готово.Не са питали по списък, кой е записан.

# 252
Ехее какви са тези места за януари чак, аз ако се подмотам още да не изпусна да отида преди раждането Grinning

# 253
  • София
И аз не очаквах да има такъв голям наплив за дни на отворените врати. Миналия месец звънях с идеята да отида в датата на която ми беше ЖК. Средата на ноември първото свободно беше на 13.12. Записах се за тогава. Термина ми е на 06.02, все си мисля че ще е по-рано раждането, та ще е по-прясна информацията Grinning

# 254
Здравейте, момичета. Запис от мен. С термин 15.12 съм Smile Вече всеки ден чакаме малкото човече. Отдавна съм се спряла на Тина Киркова. Сега ходя и на тонове допълнително там.Иначе се следя при друг д-р.

Искам само да питам за багажа и по конкретно за дрехите, с които ще съм при постъпване в болницата. Та за тях. Казаха ми да ги дам на близките ми, на който е с мен, защото в предродилна нямало къде да ги държат. После на самото изписване носят и моите и на бебето. И обличането е в стаята за изписване, а не в личната стая-там може грим и прическа само, така ли е?

Багажа ми е разделен на 2 части. Вие как процедирате, разделихте ли го?Или? И също последно пакета с памперси и мокри кърпи за бебето при приемане или после се дава...
Мерси

Общи условия

Активация на акаунт