Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 7 част

• 116 189
  • 812
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз също предпочитам да съм с екип, просто за мое спокойствие. Знам, че всички лекари там са много добри, но поне да има едно познато лице като раждам. И тя ще е на ясно със състоянието ми, защото е проследявала цялата бременност.
Като бях на дни на отворените врати не можах да запомня в саите на 5ет. как е положението с банята и тоалетната. Някой може ли да каже? На 2ет бяха 2 стаи с обща баня, но не разбрах на 5тия как стоят нещата

# 331
Аз също предпочитам да съм с екип, просто за мое спокойствие. Знам, че всички лекари там са много добри, но поне да има едно познато лице като раждам. И тя ще е на ясно със състоянието ми, защото е проследявала цялата бременност.
Като бях на дни на отворените врати не можах да запомня в саите на 5ет. как е положението с банята и тоалетната. Някой може ли да каже? На 2ет бяха 2 стаи с обща баня, но не разбрах на 5тия как стоят нещата

На 2 ет. в общите стаи се ползва обща баня с тоалетна, която е извън стаята. Аз бях на 2 ет., но в една от трите ВИП стаи. Всяка си е с отделен санитарен възел. На 5 ет. стаите са двойки, т.е. 2 девойки делят една баня и тоалетна. Има и апартаменти.

# 332

На втория етаж част от стаите нямат санитарен възел и се ходи в общ на етажа, а други стаи делят общ санитарен възел между две съседни стаи, т.е. максимум 8 жени го ползват.
Ако изберете двойна стая на 5тия етаж, то тя се ползва от общо 4 жени - банята се намира между две стаи Simple Smile

# 333
А някой може ли да ми обясни как стоят нещата с тези стаи на различните етажи? Ти ли си избираш на кой етаж да отидеш или където те сложат? Освен тези, които са с ВИП стая. Като цяло, ако може да си избирам къде да си избера? Или направо ВИП за по-сигурно...

# 334
Тези на 5-ти етаж също се водят ВИП,  но двоен. Цената беше 40 лева май. Тези ма 2-ри етаж са общи, за тях не се заплаща нищо. Във ВИП стаите посещенията са позволени, докато на 2-ри етаж никой не влиза, бебето го виждат през една стъклена врата.

# 335
Ако изберете двойна стая на 5тия етаж, то тя се ползва от общо 4 жени - банята се намира между две стаи Simple Smile
Дори и в единичните ВИП стаи ли е обща тоалетната? Anguished

# 336
Ако не си склонен да плащаш, то си на 2рия етаж. Направи ми впечатление, че настаняват българките в стаите с тоалетната, която се дели със съседната стая. Ромките бяха настанени в стаите, които ползват общата тоалетна на етажа.
На 5тия етаж има двойни стаи, единични стаи и апартамент. Единичните и апартаментът са със самостоятелен санитарен възел.

Има вариант да искаш да си във вип стая и да няма свободна. Аз прекарах 2 нощувки на 2рия етаж и когато се освободи стая ме преместиха на 5тия.

# 337
Пиша го за последен път, че леко ми изтръпнаха вече пръстите - на 2 ет. има 3 ВИП стаи, които са си със самостоятелен възел всяка от тях и са много по-добре като идея според мен от тези на 5 ет. Струват 75 лв на вечер, но поне никой не те безпокои и си ползваш като у дома банята и тоалетната. Мъжът ми и големият ми син идваха необезпокоявани, въпреки, че етажът не се води ВИП. Единственото, което може да притесни някоя дама е факта, че тя самата ходи до Детско отделение да си вземе бебето, докато на 5 ет бебетата ги носят акушерките.

# 338
Аз си бях в обикновенна стая и не съжалявам!

За виповете доста се чака, имайте предвид, че жена родила секцио е с предимство за Вип.. Пред тази, която е родила нормално. Логиката е ясна!

# 339
  • София
Момичета, тези който са били със секцио биха ли споделили кога и къде отидоха на консултация с анестезиолог и кардиолог? Днес на отворените врати не ми стана ясно може ли да отида предварително в болницата и как точно се процедира. Ще съм без избор, ако е от значение.

# 340
  • Montana, Bulgaria
Без избор от патология си те препращат към необходимите кабинети. Това се случва след като те приемат ден макс 2 преди самото секцио.

# 341
 Аз ще съм планово секцио. Не съм избирала екип, но ще съм при моя лекар там, а той явно има екип. Даде ми номера на анестезиолога и ще си уговорим среща предварително за консултация.
 Иначе вече се срещнах с акушерка, която си е дежурна там и с нея се попълват документи. Тя може да ти отговори и на разни други въпроси. Има си кабинет. По-добре отиди там, няма да те върне. Кажи ѝ за какво става въпрос и тя ще те насочи за доста неща. Кабинетът и е на първия етаж, 106 кабинет, казва се Веска Пеева.
 Мен например ще ме приемат направо в деня на секциото и всичко ще е готово предварително.
 Успех и пиши какво е станало. Simple Smile

# 342
 П.П.
 РаЧе_ЗаЩиПаЧе, виждам, че съм ти писала и в групата във Фейсбук. Wink Вчера видях, че ще сме в една болница. Жалко, че по различно време.

# 343
Момичета, вярно ли е, че епидуралната упойка се заплаща 300 лв, защото видях в сайта им, че пише безплатно.

# 344
  • София
Безплатна би трябвало да е ако има избор на екип.Ако няма -заплаща се.

Общи условия

Активация на акаунт