Прочистване на организма от паразити

• 298 615
  • 603
  •   1
Отговори
# 495
В съдържанието пише 66%етилов алкохол, същото пише и на тройчатката. Не се заяждам, сравнявах ги. Пише,че е много горчиво
 Малко се съмнявам, че ще се приеме от детето.

# 496
Парабаланс е с алкохол, той е за възрастни. Парабаланс кидс не съдържа алкохол и не е горчив, дори бих казала, че е сладък.

# 497
  • София
Моля да споделите с какво сте я лекували?

Интересна тема.
Искам да споделя историята на моята племенничка (на 4 годинки), която беше непоносимо палава. Направо истинска напаст!
Всичко това го отдавахме на характера й, докато не срещнах една специалистка, която в процес на невинен разговор ми каза: "Детето има паразити! Изчистете го и ще се успокои."
Прозвуча ми много невероятно, но понеже жената си е специалист и аз й вярвам, я помолих за програма. Тя написа програма за малката (Черен орех + Течен хлорофил) и за нейните родители също. Аз също си взех профилактична антипаразитна програма само че моята беше с Чесън и Маслинови листа.
След 2 месеца, тази жена наистина излезе права и просто нашата сладуранка коренно се промени. Стана много послушна, не спират да я хвалят в градината и въобще сега е истинско удоволствие да се занимава с нея човек. Всеки ден пие по 4 лецитина (тя им вика "бонбонки") и продължава с течния хлорофил за имунната система.
Не съм предполагала, че едни паразити, като острици или глисти, могат да рефлектират върху цялостното поведение на едно дете!

# 498
Няма как пробата да е чиста ,ако това което се вижда в изпражнения са паразити. Освен ако паразитолога е снад 4 дюптъра и не ги вижда.Носите за проба това в което има "паразити".

Преди няколко години имах проблеми със стомаха. Приеха ме в болница (бях на 43г) за колоноскопия. Взеха ми проба от изпражненията. 2 дни чистих червото със солена вода (или каквото ми дадоха да пия). На края на втория ден в тоалетната видях животинки, викнах доктора, каза че са големи острици. Направиха ми колоноскопия - нищо... След колоноскопията пристигнаха резултатите от изследванията на изпражненията. Бяха чисти, т.е. според изследването нямах паразити...нищо че ги видяхме с доктора да се разхождат в тоалетната чиния. Таааааа ако ми препоръчате читава лаборатория в Пловдив, ще съм благодарна.

# 499
Сигурно ще прозвучи много тъпо, но как ги виждате, нали като си изходите и отива в дупката , където има вода?

# 500
Сигурно ще прозвучи много тъпо, но как ги виждате, нали като си изходите и отива в дупката , където има вода?

Не разбрах кого питате? При чистене на червото със сол става мазало...

# 501
Как се чистят червата със сол?

# 502
Въпросът ми беше към всеки, който може   да отговори. А ако паразита не е в червата, тогава какво става?

Моето дете също е хиперактивно и с поведение на гореописаното дете. Надявам се да изчистим паразита и да кротне малко, че така не се живее.

# 503
  • София
Няма как пробата да е чиста ,ако това което се вижда в изпражнения са паразити. Освен ако паразитолога е снад 4 дюптъра и не ги вижда.Носите за проба това в което има "паразити".

Преди няколко години имах проблеми със стомаха. Приеха ме в болница (бях на 43г) за колоноскопия. Взеха ми проба от изпражненията. 2 дни чистих червото със солена вода (или каквото ми дадоха да пия). На края на втория ден в тоалетната видях животинки, викнах доктора, каза че са големи острици. Направиха ми колоноскопия - нищо... След колоноскопията пристигнаха резултатите от изследванията на изпражненията. Бяха чисти, т.е. според изследването нямах паразити...нищо че ги видяхме с доктора да се разхождат в тоалетната чиния. Таааааа ако ми препоръчате читава лаборатория в Пловдив, ще съм благодарна.

Не мисля, че има стандартна лаборатория, която може да ги хване. Щом се виждат с просто око, значи има.

# 504
Maiahr, чистихте със солена вода дебелото черво ли? Ако може малко подробности за това чистене. Аз пих капсули тип тройчатка 10 дена, по 1 капсула през час през деня и после отидох на хидроколон 3 пъти. Червото беше чисто, нищо не излезе с водата.

# 505
Някой има ли опит с този сироп?
https://galen.bg/pediakid-fitovermil-125-ml

Сега го открих, Трябва ми за 1 г. Дете. Според ЛЛ щом изследванията са ок, няма проблем, пък и за толкова малки деца нямало лекарство. Wtf Ето, че все пак има. Детето не спи добре и имам всички основания да подозирам наличие на паразити. На по-голямото давам Лепарацид, но мисля че не се е изчистило 😕
Не знам, вие как се справяте, аз вече 3м.(откакто видях при голямото дете) направо се побърквам, едва ме хваща сън, зверски съм параноясала.

# 506
Някой има ли опит с този сироп?
https://galen.bg/pediakid-fitovermil-125-ml

Сега го открих, Трябва ми за 1 г. Дете. Според ЛЛ щом изследванията са ок, няма проблем, пък и за толкова малки деца нямало лекарство. Wtf Ето, че все пак има. Детето не спи добре и имам всички основания да подозирам наличие на паразити. На по-голямото давам Лепарацид, но мисля че не се е изчистило 😕
Не знам, вие как се справяте, аз вече 3м.(откакто видях при голямото дете) направо се побърквам, едва ме хваща сън, зверски съм параноясала.
[/quote

На тази марка съм давала сироп за кашлица, имаше ефект. Продуктите им са хубави, но точно този сироп не съм ползвала.

При условие, че едното детенце е с паразити твърде възможно е цялото семейство да имате паразити.

Изключете всичко сладко от менюто на детето. Наблегнете на зеленолистни и зеленчуци предимно. Хубаво е сок от моркови и семки от тиква да хапва. Има една рецепта специално за дечица с мляко и тиквени семки (зелено мляко), не съм я пробвала, не знам дали е ефикасна, но може да пробвате при по-голямото детенце  Не знам до колко ще е подходящо при дете на 1г. И разбира се много чистене и гладене. Може да си вземете и дезинфектант за пране, слага се в отделението за омекотител. Също и пробиотик може да давате, ако детето има болки и разстройство, аз съм давала и за всеки случай.
Иначе едно от по-сериозните лекарства е Зентел, но него само с рецепта от лекар.
Успех.

# 507
Не знам кой каза ,че Прабаланс кидс е сладък, но това не е вярно.
Даже е леко лютиво.
Детето го отказа, още като го подуши:(
Аз го опитах.
Кажете сега какъв е вкуса на тройчатката? Има ли човек опитал и двете?

# 508
Тройчатката е много горчива, 100% детето няма да го пие и него!
Не знам кой каза ,че Прабаланс кидс е сладък, но това не е вярно.
Даже е леко лютиво.
Детето го отказа, още като го подуши:(
Аз го опитах.
Кажете сега какъв е вкуса на тройчатката? Има ли човек опитал и двете?

# 509
Simple Smile значи отпада.

Общи условия

Активация на акаунт