Звездни компромати - 319 част

• 105 144
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Мегз на човек не прилича. Само не знам маймуните какво са ви направили, че ги принизихте до това ниво  Crossing Arms
тя и крачката е опитала да удължи, като гледам плочките как са повдигнати под стъпалата и...
То цялата снимка е толкова крива, че направо ме заболя главата, докато я гледам.  Laughing

# 406
Една приятелка е на премиерата на "Бързи и яростни" в Берлин в момента и получих следното съобщение: "Чарлийз е невероятна,много красива, съвършена, влюбена съм, Вин не е лош."  Joy 

# 407
Една приятелка е на премиерата на "Бързи и яростни" в Берлин в момента и получих следното съобщение: "Чарлийз е невероятна,много красива, съвършена, влюбена съм, Вин не е лош."  Joy 
Да изпрати снимки и ние да видим  Grinning

# 408
И аз веднага снимки си поисках, ама няма.  Mr. Green Чарлийз е раздала автографи набързо, но за снимки е нямало време. Но пък току що официални фотографи качиха снимки.

FF8
Скрит текст:

# 409
Чарлийз наистина е много свежа  Heart Eyes Долната част на роклята обаче не е мой тип  Blush Дизел с това яке ми изглежда, като случайно издърпан от публиката.

# 410
Страхотни обувки има Чарлийз Heart Eyes

Ана Уинтур станала баба
http://www.eva.bg/article/31495-Ana-Uintur-veche-e-baba

# 411
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Никога не съм харесвала фигурата на Терон, но вече тотално е заприличала на борец. За сметка на това колкото по-голяма става, толкова по-разголено точно в мъжките рамена и гръб се носи.

# 412
Страхотна ми е тази жена на мен. Нямам търпение за филма.

# 413
Страхотна е Чарлийз. Жена отгоре до долу   Heart Eyes

# 414
  • Варна

Никога не съм харесвала фигурата на Терон, но вече тотално е заприличала на борец. За сметка на това колкото по-голяма става, толкова по-разголено точно в мъжките рамена и гръб се носи.

Съгласна съм. Абсолютно неподходяща кройка за фигурата и, изглежда огромна.

# 415
Не ми харесва как й седи роклята на Терон.

# 416
Ами тя Чарлийз си е висока и едра жена. Роклята ако беше на някой друг вероятно нямаше да ми хареса, не е най-хубавата рокля и кройка, но от излъчването на Чарлийз изобщо не я забелязох.

# 417
# 418
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И на Оскарите беше с рокля, която я правеше огромна, но тази е по-зле. Според мен трябва да се поучи от посестримата си по фигура Гуендолин Кристи и да се възползва от дългите си крака, които да показва далеч по-често от сланините под мишниците.

# 419
  • Бургас
Лицето на Терон е толкова нежно,с меки черти и никога не съм си я представяла висока и едра.

Общи условия

Активация на акаунт