Звездни компромати - 319 част

• 105 150
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Брена ми е симпатична от време оно. Здрава, висока, хубава жена. Май бях писала, че поведението ѝ се е променило коренно с годините. Като беше млада, излизаше на сцената по шорти и яхнала през врата един от оркестъра. Сега е дама.
Е ,то остава и на тия години да го прави😁😁😁

Е, не. Laughing
Излъчването ѝ е друго. Някои не се променят.

# 391
Лепа Брена е прекрасна. И аз видях, че не и е такава кожата, но какво очаквате по бръчки ли да се пусне? Сложила е филтър просто, какво толкова? Нито си е изтънявала лицето, нито си е издължила краката или да се прави като Николета на нещо, което не е. Хубаво остарява тази жена.
А относно Мелания, защо толкова държите да си прави портрет по бръчици?  Joy Мишел обама също беше напомпана с филъри и ботокс, но това никой не го коментираше. Всеки иска на снимки да изглежда по-добре

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 16:53 от Chicci

# 392
Лепа Брена защо е избрала този цвят на косата си? Сега май е много актуален, но много я състарява.

# 393
  • Варненска клюкарка
.

Амал преди 5 седмици, понаедряла ми се срува иначе на мен.. предвид колко е финна..
https://www.instagram.com/p/BQ6drpug6Vd/?taken-by=amalclooney

Много си приличат с Диана Дафова, ако не беше съпругът и на снимката, направо са ми като две капки вода
Скрит текст:

# 394
Kylie Minogue
Скрит текст:

Мегз с преправян крак  Laughing
Скрит текст:

# 395
  • Tам през Атлантическия океан
На мен Ким ми прилича на ромка  Sick
вЕ , типични арменски черти си има  Simple Smile
далече е от ромка  Wink

# 396
На тая Мегз само ù вижте муцуната, ужасен профил! ooooh! Нос, скули,  устни Tired

# 397
На тая Мегз само ù вижте муцуната, ужасен профил! ooooh! Нос, скули,  устни Tired

Да няма кастинг за продължение на Планетата на маймуните  Tired

# 398
  • Tам през Атлантическия океан
Обсъжданата горе прилича на ромка  Mr. Green
ама да я наречем екзотична  Whistling прилича на индийка  Sunglasses

# 399
Мегз и Маги Желязкова са ми като братовчедки /и Кинг Конг им е роднина  Mr. Green/
А Мегз освен крачето и ръчичката си е променяла  Wink

# 400
  • Варна

Да няма кастинг за продължение на Планетата на маймуните  Tired
Хахаха. Точно!
Ами...грозна е.

# 401
И Мелания и Лепа Брена ми харесват много. Особено Лепа си е лепа отвсякъде.
 А Мегз - тя е циркаджийка. Whistling

# 402
Кери Уошингтън за Glamour
Скрит текст:

# 403
  • Gotham City
Мегз на човек не прилича. Само не знам маймуните какво са ви направили, че ги принизихте до това ниво  Crossing Arms
тя и крачката е опитала да удължи, като гледам плочките как са повдигнати под стъпалата и...

# 404
Мегз на човек не прилича. Само не знам маймуните какво са ви направили, че ги принизихте до това ниво  Crossing Arms
тя и крачката е опитала да удължи, като гледам плочките как са повдигнати под стъпалата и...
Не удължава на правилното място. Най-много да се направи с 45 номер стъпала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт