Звездни компромати - 319 част

• 105 010
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Утре в Мармалад ще бъде Цвети.

# 586
Имам едно ... неприятно чувство... относно тази гимнастичка.  Rolling Eyes
За съжаление и аз го имам същото усещане...

Какво му харесвате на този Димо Алексиев
http://www.eva.bg/media_cache/article_popup_gallery/media/Idi%20 … _academy_men2.jpg

# 587
  • София
Да е жива и здрава и да се възстанови колкото може, но имам чувството, че яко осребрява падането от 6тия етаж...
Сега и е паднало, както се казва. След година никой няма да си спомня за нея. А и тя май остана без т.нар. пенсия, която взеха останалите момичета от отбора след медала в Рио, така че търси и източник на доходи, все пак почивките в Дубай струват пари.

# 588
  • Пловдив
Да е жива и здрава и да се възстанови колкото може, но имам чувството, че яко осребрява падането от 6тия етаж...
Сега и е паднало, както се казва. След година никой няма да си спомня за нея. А и тя май остана без т.нар. пенсия, която взеха останалите момичета от отбора след медала в Рио, така че търси и източник на доходи, все пак почивките в Дубай струват пари.

Реално, ако не беше падането никой нямаше да знае коя е. Сега я знаят и момичето се възползва да си начертае бъдещето. Не го казвам с лоши чувства, все пак е млада, цял живот само е тренирала, едва ли има някакво сериозно образование, а животът е пред нея.

# 589

Харесваме как играе. Погледай го и ще разбереш.  Mr. Green

# 590

А той играе какво? Зомби ритуали ли?

# 591
  • Gotham City
Добро утро с един симпатяга
Скрит текст:

# 592

ooooh!

Димо Алексиев
Dimo Aleksiev

Дата на раждане: 29.07.1983   

Завършва НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” през 2006 г. в класа на доц. Веселин Ранков с наградата “НАЙ-НАЙ-НАЙ”. От 2010 година е в трупата на Народния театър. Сред театралните му роли са: Пощенският раздавач в “Малка коледна приказка”, реж. Дафинка Данаилова; Стоян в ”Български работи” по летописа на Балчо Нейков, авторски спектакъл на Пламен Марков; Влюбеният в ”Рейс”, реж. Н. Гундеров; Крутицки в ”И най-мъдрият си е малко прост”, реж. В. Ранков; Питър в ”Случка в зоопарка”, реж. В. Ранков; Жеко Хоров в „Службогонци” от Иван Вазов, реж. Пламен Панев; Ромео в „Ромео и Жулиета” от Уилям Шекспир, реж. Десислава Боева; Калигула в „Калигула” от Албер Камю, реж. Явор Гърдев и др. Участва в шоуспектакъла „Какъв прекрасен свят” по текст на Людмил Станев, реж. Дафинка Данаилова. Участие във филмови продукции: ”Магна Аура” и ”Nightmare city 2035” като актьор и във “Ваканция – като каскадьор. Носител на награда АСКЕЕР 2009 за ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА за ролята на Калигула в „Калигула” от Албер Камю, режисьор Явор Гърдев, ДТ "Стоян Бъчваров" – Варна.

Участва още в: Седем часа разлика, Живи легенди, Лора от сутрин до вечер, Откраднат живот ...

# 593
  • София

Тя показа снимка и попита, какво му харесваме, имайки предвид май за това, как изглежда Simple Smile

Не разбирам, защо се пляскаш по челото... Масово хората ходят на постановки с участието на Камен Донев и на Димитър Рачков...

И за да не е спам :
Скрит текст:

# 594
То 'щото Димо Алексиев само във възвишени произведения участва.

# 595
  • Once there was a Hushpuppy...
Ирина Тенчева веднага да се вземе в ръце и да износи още няколко в утробата си  Naughty

Цвети Стоянова е лице на клиника за естетична дерматология. Хубава е, но лицето и е много изкуствено - преди беше прекрасна.

Прекрасна е Цвети, такива чисти и хубави черти на лицето има. Невероятно нежна усмивка и прелестни зъби, аз толкова миловидно същество, като нея не съм виждала..

# 596
  • София
Много грозни изказвания за Цвети Стоянова. Rolling Eyes
Защо непрекъснато се гледа в паничката, каква пенсия, колко изкарва, как да си позволи пътуване до Дубай? Похвално е, че момичето се е хванало с бизнес и се опитва да си намери място в живота. На фона на всички псевдо-спортисти, по които се харчат милиони и на фона на дебелогъзите мързели в НСА.

# 597
Нямам време аз за такива сериали.

Скрит текст:

ooooh!

Димо Алексиев
Dimo Aleksiev

Дата на раждане: 29.07.1983   

Завършва НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” през 2006 г. в класа на доц. Веселин Ранков с наградата “НАЙ-НАЙ-НАЙ”. От 2010 година е в трупата на Народния театър. Сред театралните му роли са: Пощенският раздавач в “Малка коледна приказка”, реж. Дафинка Данаилова; Стоян в ”Български работи” по летописа на Балчо Нейков, авторски спектакъл на Пламен Марков; Влюбеният в ”Рейс”, реж. Н. Гундеров; Крутицки в ”И най-мъдрият си е малко прост”, реж. В. Ранков; Питър в ”Случка в зоопарка”, реж. В. Ранков; Жеко Хоров в „Службогонци” от Иван Вазов, реж. Пламен Панев; Ромео в „Ромео и Жулиета” от Уилям Шекспир, реж. Десислава Боева; Калигула в „Калигула” от Албер Камю, реж. Явор Гърдев и др. Участва в шоуспектакъла „Какъв прекрасен свят” по текст на Людмил Станев, реж. Дафинка Данаилова. Участие във филмови продукции: ”Магна Аура” и ”Nightmare city 2035” като актьор и във “Ваканция – като каскадьор. Носител на награда АСКЕЕР 2009 за ИЗГРЯВАЩА ЗВЕЗДА за ролята на Калигула в „Калигула” от Албер Камю, режисьор Явор Гърдев, ДТ "Стоян Бъчваров" – Варна.

Участва още в: Седем часа разлика, Живи легенди, Лора от сутрин до вечер, Откраднат живот ...

# 598
Може да приемете коментара ми за злобен, но какво значи "новата ми колекция", когато само си зашил перлички на едни купени дънки?! Иначе не ми пречат екскурзиите й до Дубай. Тя сама решава в крайна сметка как да харчи дарените пари -  екскурзиите са си вид психотерапия, според мен.

# 599
  • София
Разбира се, че ще си харчи парите както си иска. И ще ги изкарва както прецени. След като присъства активно в медийното пространсто, ние имаме правото да я коментираме по същият начин, по който и Ким, и Ванчето Червенкова. И за да не е съвсем спам, ето последната спомената.

Общи условия

Активация на акаунт