Звездни компромати - 319 част

• 104 971
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Новата н Филип Прилича на чага певица. А на снимката от статията- на Ваня Червенкова Simple Smile
О. не! Ваня дори е по- хубава... Twisted Evil И е простимо, все пак е на 50.

И аз изтървах Мара. Сега тръпна в очакване.

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 12:55 от Билян@

# 676
# 677
  • София
На Филип Аврамов жена му е много симпатична, а новата му възлюбена е бау newsm43 На Ванчето Червенкова прилича

# 678
Още един развод: Краси Ванков и Неве

https://www.slusham.com/neve-i-krasi-vankov-v-razvod-tarsi-se-09-04-2017

Doli - благодаря  Hug

Леле тази Мара, наистина зле. Скача сама от тема  в тема и нищо не казва   ooooh!
"Истински богат е онзи, който умее да владее паралелно всичко около себе си" и това "респективно", ауу

Мъка, мъка... и за зрителя и за водещата

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 12:11 от Ellinor*

# 679
  • София
Интервюто на Мария е някакъв ужас. Не ги мисля тях двамата с Хриси, ще се оправят. Надявам се Марая да понесе леко раздялата им.
Съптугата на Филип Аврамов наистина е много хубава. Настоящата му половинка не участваше ли в някое музикално риалити?

# 680
  • София
И Мария, идва от нощна смяна, пак изглежда що годе читава.
 Някога , на 20г.,съм го правила, от нощна смяна на изпити.
Аз се загледах в профила на Мария Силвестър, те тогава защо се разведоха? Друга жена ли имаше?

# 681
А за обувките и чантите Марчето каза ли нещо? В Уикенд пише, че Хриси ги нарязал всичките, много се разстроих... Crazy

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая Мара с това измислено "р" , жалка е направо  ooooh! Модерно ли е, що ли, значи аз съм си по модата без да се напъвам  Laughing
Ма толкова ми е смешно като я слушам  Joy Joy

# 683
  • София
А за обувките и чантите Марчето каза ли нещо? В Уикенд пише, че Хриси ги нарязал всичките, много се разстроих... Crazy
Не, нищо не каза, но и не я питаха.

# 684
Пуснах видеото с Мара, не разбирам за какво е отишла там като на всеки въпрос казваше, "Пак няма да ти отговоря" hahaha и "категорично" 100 пъти го повтори.

И каква е тази ужасна блуза в маскировъчен десен Laughing

# 685
Как ще разбереш,като и тя самата не знае Grinning
Може би за да покаже колко е дзен и изобщо не се вълнува ни от Хрисито,ни от чантите и всичко останало:)

# 686
Ицхак Финци защо е прекръстен на Ицко и ми се струва, че много хора даже не знаят, че това не му е цялото име.

# 687
  • До морето
Мария пикантните подробности ги пази за приятелката си Гала, къде се бъркат БТВ-то в такива дългогодишни отношения 😀 Любовта й с Гала е по-дълга от двата й брака взети заедно  Laughing Само почакайте няколко седмици/месеца да хване следващия шаран. Тя и предният път така достойно пазеше мълчание за края на брака си и като се залюби с Хриси изля кофата с лайната върху бившия си.

# 688
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ицках Финци защо е прекръстен на Ицко и ми се струва, че много хора даже не знаят, че това не му е цялото име.

ИцХАК Финци, не ИцКАХ

# 689
Наистина е интересно как все ги омайва и ги жени за себе си, а много скоро след това я натирват и не искат и да чуят за нея. Митко Андонов и детето не поглежда Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт