Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 730
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
След като всичко ти е ок, от какво е провокиран интереса ти към  темата и раздела красива мама

# 631
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Борбата с остаряването и кремчетата за лице за мен са различни теми... пък и не съм казала, че всичко ми е наред, нали остарявам Simple Smile

# 632
Оххх момичета, ако можеше да минем ей така без никаква козметика, колко пари щяхме да си спестим... Joy
Да, но не става... До 30-35 години, кожата минава за все още млада и нищо не си личи по нея, с крем и без крем все е здрава и хубава... Но след тези години, кожата постепенно или от раз (при всеки е различно) става коренно различна... И това не е само при мен, при всеки ще е така, рано или късно... Та ако не са полагани някакви елементарни грижи до 35 години, не очаквайте кожата след това да е в цветущо състояние... Трябва да имате страхотен ген, за да изглеждате така млада и на 40 и на 45 или 50 години... Кожата изведнъж остарява, под различна форма при всеки - отпускане, сбръчкване, старчески петна, лош и неприятен тен на лицето, големи пори при мазните кожи, дълбоки и видими бръчки или много и ситни бръчки навсякъде... И когато забележим някои от тези неща, повярвайте е много трудно да се борим по някакъв начин с тях... А гледката не само ще ни стресира и депресира, а меко казано ще ни отчая, защото сме свикнали да се виждаме млади и свежи... Много се радвам, че някои от вас са далече от тия мисли, но повярвайте ми никой не са го подминали... Laughing
А после кой колко средства ще отделя или нищо няма да предприема срещу остаряването, се е негова работа... И надали ще има нужда от подобни на по-горните коментари, че едва ли не прекаляваме с грижите и парите, които даваме за лицата, косата или телата си... Peace

# 633
Няма да последва никакъв екстремизъм от сорта, на мен вашето ми се струва такова...доста крайно...на 38 съм
Ами някои имат късмет, други трябва да полагат грижи. Ако на теб не ти е нужно да се мажеш, просто не се мажеш и толкова, но не казваш на другите да не се мажат или да се мажат по-малко.

# 634
Вижте как остарява Ел Макферсън, с какво се храни, спортува и какво си маже по лицето ...

# 635
  • Canada
В крайна сметка всеки разполага с парите, тялото и лицето си както намери за добре, мисля, че всички сме пълнолетни в темата Mr. Green Винаги ми е било забавно, когато някой проповядва как трябва да се живее  Mr. Green За мен работи едно, за друг - друго и обратното изобщо не е задължително  Peace

По темата - страхотно ми се отразява сухото четкане на тялото. За съжаление към момента нямам сили и време да го практикувам всеки ден, но гледам да е поне 3 пъти в седмицата  Flutter Пропусна ли повече от 2-3 дни веднага започвам да се чувствам некомфортно  Peace

# 636
Вижте как остарява Ел Макферсън, с какво се храни, спортува и какво си маже по лицето ...
Ел Макферсън нито има моята кожа, нито моите гени, а аз не съм имала нейния живот, нито имам нейните средства. Да не говорим, че може да говори едно, а да прави друго.

Идея си нямам всъщност нито как остарява, нито каво прави/не прави за себе си, тъй че с две думи, нямам нищо общо с нея. Да не говорим, че изобщо не ме интересува какво правят известните и аз да го правя само защото те го правят (сори за тафтологията)
По света има всякакви "извращения", аз се придъжам към моите  Mr. Green

Foncé, с каква четка/пособие го правиш това четкане?

# 637

Спазва алкална диета откакто е начършила 40 - без червени меса, захар, брашно и млечни продукти...

Примерна закуска- овесена каша с фъстъчено масло и пчелен прашец

Обяд- сьомга със салата от спанак, зеле, моркови, фъстъци

Вечеря- салата от леща, с червено цвекло, киноа, тиквени семки и козе сирене? (явно не всички млечни се изключват)

Сутрин започва деня в 5, с разходка от 45 минути... пие поне по три литра вода на ден ...

и още ексфолиацията за нея е мн важна и продуктите, които правят кожата хидратирана ...

Мога да си направя извод, че според нея- по скромно хранене, предимно със зеленчуци, много движение, вода и ексфолиране на кожата ...а също пише, че приема някакъв витаминна добавка, но естествена ..

# 638
  • Canada
Foncé, с каква четка/пособие го правиш това четкане?

Миоки, тази четка ползвам, но всяка четка с естествен косъм би свършила работа  Peace

# 639
Ангелите на Виктория сикретс, се кълнат във водата с лимон и изобщо многото вода, която хидратира отвътре- навън, храни богати на антиоксиданти и хидратиращи продукти за кожата, като предимно естествени масла ползват...

# 640
София Лорен се кълне в зехтина, като хем го използва за кожата си, като се маже с него и го слага във ваната си...хем гледа да хапва зехтин и домати всеки ден, контрол на порциите и разходки сред природата ...

# 641
  • Prismatica Aerie
Борбата с остаряването и кремчетата за лице за мен са различни теми... пък и не съм казала, че всичко ми е наред, нали остарявам Simple Smile
Сподели как се бориш с остаряването.
Зарежи ги селебритата, защото примери за нездравословен начин на живот, че и с летален изход - има доста и сред тях.

# 642
  • Варна

Спазва алкална диета откакто е начършила 40 - без червени меса, захар, брашно и млечни продукти...

Примерна закуска- овесена каша с фъстъчено масло и пчелен прашец

Обяд- сьомга със салата от спанак, зеле, моркови, фъстъци

Вечеря- салата от леща, с червено цвекло, киноа, тиквени семки и козе сирене? (явно не всички млечни се изключват)

Сутрин започва деня в 5, с разходка от 45 минути... пие поне по три литра вода на ден ...

и още ексфолиацията за нея е мн важна и продуктите, които правят кожата хидратирана ...

Мога да си направя извод, че според нея- по скромно хранене, предимно със зеленчуци, много движение, вода и ексфолиране на кожата ...а също пише, че приема някакъв витаминна добавка, но естествена ..
Въх, и аз съм на алкална диета, ама нямам тоз късмет на Ел.
И аз не я нещата, които тя не яде и на всичкото отгоре пия алкална вода, спортувам, но ако знаеш колко ми е суха кожата, чак и суха себорея имам, и на всичкото отгоре и черните точки на брадичката имам...
Та, тази нейна алкална диета не работи при мен.
С удоволствие ползвам масла и кремове и не мисля да спирам, нито почивам от тях.

# 643
Ами спорт по един час сутрин ... важно е за мускулите, да не провисва дупето, ръцете б-р-р-р, кожата на лицето ... лимфата да се движи, сърцето да остане силно и младо и щитовидната жлеза да е добре...

самомасажи на краката с ленено масло и вендузи срещу целулита, когато имам време, макар че много го мразя...
много вода за хидратация

и колкото успявам се храня правилно, т.е. повече свежи зеленчуци, плодове, малко месо и риба ... но ми е трудно да откажа шоколада и прясното мляко ...

гледам да се храня по- малко, но понякога озверявам, особено в онези периоди от месеца... абе, държа се, но винаги съм готова да науча или изпробвам нещо ново ...

Не съм ви и казала да не се мажете, но някои мнения са наистина странни, на вманиачаване ми изглеждат

# 644
Foncé, тази мека ли е или твърда? Питам, защото има някои по-твърди, но ми се струват много груби, а меките не знам колко ще са ефективни.

Роузи, щом някоя от нас се чувства добре като се вманиячава в грижите за себе си, не виждам никакъв проблем да го прави. Едното не пречи на другото - имам предвид правилното хранене или спортуване и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт