Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 679
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
P-r-o-l-e-t  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Аз мажа лицето за през деня уж с един стик 50 фактор за бебета, дано не се опетнясам....

# 346
Качвам поне по 200 стъпала на ден (само вкъщи са 50), но нито съм се стегнала, нито съм отслабнала  Joy

Към трениращите редовно - ако ги качвам с бързо темпо, дали ще има смисъл? Колко стъпала трябва да 'избягам'?

Христос Воскресе, момичета, светъл празник, много здраве и любов! bouquet

# 347
То ако ставаше с качване на 200 стъпала...дори да ги бягаш ефекта ще е нулев.

# 348
  • Бургас/Пз
Качвам поне по 200 стъпала на ден (само вкъщи са 50), но нито съм се стегнала, нито съм отслабнала  Joy

Към трениращите редовно - ако ги качвам с бързо темпо, дали ще има смисъл? Колко стъпала трябва да 'избягам'?

Христос Воскресе, момичета, светъл празник, много здраве и любов! bouquet
200 стъпала са нищо, поне 10 пъти  качване и слизане и то с бързо темпо, може и през две, за да има някакъв ефект. Пробвай един ден и ако на другия имаш мускулна треска , значи си заслужава, ако ли не, насочи се към нещо друго.

# 349
Христос Воскресе!
Eee, не вярвам да няма ефект ако всеки ден и по много пъти изкачваш някакви стъпала... Все пак това си е някакво натоварване на мускулите, дори и слабо да е... За тяло на фитнес-инструктор тук не се борим, а за някакво раздвижване и стягане... При местене в новата къща, само от 2-3 дни чистене и подреждане и се стопих... ММ ми се "кара", защото ми се стопиха гърдите и дупето, а той харесва да съм закръглена... Joy Така че всякакво раздвижване дава ефект, поне при мен... Сега остава да си купя гири, малко стягане в горната част на тялото и ръцете ми е нужна... Wink

За ретинола, да се оплача... След третата вечер ползване и на сутринта имах 2 пъпки - с гноен връх в основата на носа и вътрешна пъпка отстрани на челюстта... И сега не знам да продължавам ли да ползвам крема... newsm78 Дали само с тези 2 пъпки ще си остана?  newsm78 А много ги мразя тези вътрешни пъпки - нито избиват, нито минават лесно... С месеци могат да са там... ooooh!

lanirema, ти какво ще ме посъветваш, да продължа ли да го ползвам, да разредя ползването или да го спра?

# 350
Лунна,по принцип излизат ли ти такива от време на време?Може да не е от крема.Доколкото си спомням,кожата ти беше суха,едва ли е дошъл по-мазен.Друга причина може да са полихидрокси киселините в продукта.Ако до сега не си използвала такива има начално прочистващо действие.Пори,които са били запушени,чрез възпалението се освобождават.Ако си сигурна,че причината е в крема,не го използвай всяка вечер,редувай с други .Ако си слагала и някакви масла?

# 351
Не съм сменяла друга козметика тези дни и масла не съм слагала... Но разбира се, пъпките може и да не са от крема... Покрай празниците и други поводи прекалих с месото и сладките неща... Може и от това да се... Освен това започнах и един билков чай за пречистване, "златен чай" ако някой го е чувал... Него го пих 2 сутрини на гладно, може и от него да са ми пъпките... Аз съм с чувствителна кожа и от смяна на козметика или неподходяща такава се изпъпчвам... Яд ме е, че като пубер никакви пъпки съм нямала, а сега ми излизат понякога гадините... Laughing
Но ще го слагам ако трябва през вечер, няма да се откажа, кожата ми ще свикне с крема и се надявам да не реагира повече... Иначе други реакции нямам, забелязах лек кир-ефект при миене на лицето и подсушаване... Като леко белене при слънчево изгаряне... Това е явно обновяването на кожата, което и целим... Peace
Другия път ще поръчам другото кремче, на което си дала линк по-горе.... Ти с какъв друг нощен крем редуваш, когато не ползваш ретинолови продукти? Аз съм в търсене на нощен крем, мострите на Корес дива роза ми свършиха и трябва да взема нещо друго... Rolling Eyes

# 352
Лунна,аз редувам за нощна грижа с ultra smoothing cream на същата марка или силиций на Талго.Ultra smoothing го има и в дневен вариант със защитен фактор.Него ползвам през деня.Щом кожата ти е чувствителна,за концентриран ретинол,трябва да си много внимателна.Бавно и по-малко,когато започнеш да ползваш.Той се въвежда първа седмица-1път.Втора-2 пъти.И т.н.При раздразнение се чака да отшуми и отново.Но лятото не го започвай.По-добре е есента.За лятото заложи на повече хидратация и слънцезащита.И без мостри и опит,аз лично нищо не купувам.Толкова много съм патила от козметики,че сега използвам само 2-3 марки и никакви експерименти не правя.Ако ми откажат тестер забравям за марката.Много труден клиент съм. Mr. Green

# 353
  • София
Добре, питам и тук дамите над 40. Какви методи за контрацепция ползвате в момента?

# 354
  • Prismatica Aerie
Добре, питам и тук дамите над 40. Какви методи за контрацепция ползвате в момента?
Презерватив. Винаги, само и единствено Simple Smile

# 355

И аз се записвам с презервативите. Хормонални препарати отказвам да пия, кремове и гелове зацапват лично и спално бельо, на 'пазене' не мисля че може да се разчита 100%. Преди време бях със спирала, която ми създаде куп проблеми. Освен това го намирам за най-хигиеничния начин на предпазване.

Ретинол ползвам целогодишно. Даже когато сме на почивка поставям под тонирания крем. Получавам лунички и тен, но те изчезват с тена и липсата на слънце през останалото време от годината. Обичам здравословния тен и се пека.

# 356
Презерватив  Peace

# 357
  • София
А мъжете ви? Не мрънкат ли?Предполага се,че партньорът е един и постоянен...

# 358
200 стъпала са нищо, поне 10 пъти  качване и слизане и то с бързо темпо, може и през две, за да има някакъв ефект. Пробвай един ден и ако на другия имаш мускулна треска , значи си заслужава, ако ли не, насочи се към нещо друго.

Явно не съм се изразила правилно, нямам 200 стъпала, просто това е средния брой на стъпала на ден, които изкачвам -  няколко пъти вкъщи и на работа.

Няма да си причиня мъчението на направя няколко тура х 10 пъти ... много трябва да се мразя ... Мускулна треска получавам уикенда само от мъкненето на прахосмухачките по стълбите, чистенето и подреждането. Ама аз съм си кекава и с ниско кръвно.

Аз също мисля че 200 стъпала и 40 мин вървене на ден са много по-добре от нищо. Не броя стъпалата в метрото и вървенето там, понякога ми се налага да ходя на 3 места в 3 различни района за 1 ден ...

Мъжете може и да мрънкат, ама няма те да бременеят и раждат, ако се случи нещо, освен това не понасят страничните ефекти от останалите контрацептиви.

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 11:23 от Stardust@

# 359
А мъжете ви? Не мрънкат ли?Предполага се,че партньорът е един и постоянен...
Щом ще се пазите, това е най-добрият и безопасен начин за мен. Какво означава да мрънка? Той съгласен ли ще е да се тъпче с хормонални години наред? Веднъж съм си патила от тях, не благодаря  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт