Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 551
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Lirena, в момента вземам този от линка по-долу:

https://www.walmart.ca/en/ip/equate-calcium-magnesium-with-vitam … zPcK-AaArtI8P8HAQ

Редувам на различни марки и в различни комбинации, понякога и само магнезий. Самоназначих си го защото ми се появяваха ужасни схващания на стъпалата вечер като се приберях от работа. Невероятно болезнени, продължаваха с часове, будила съм се посред нощ от болки да ставам да се разхождам. То се дължи на ултра високите токчета, които нося на работа вероятно, но пуста суета...не мога да се откажа.

Пия го от около две години и схващания вече нямам. Пия по две на ден, максималната доза според инструкциите на опаковката.

# 526
  • Варна
И аз съм имала такива схващания и наистина е много болезнено и се изстрелвах от леглото посред нощ, все едно съм на пружина, да се разхождам из стаята, дори удрях една ръченица  Mr. Green, защото по бързо ме отпускаше.
Това беше, когато бях ученичка и танцувах народни танци и ставаше след репетиция.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 09:53 от missNoir

# 527
Brie,
Благодаря ти bouquet Ще потърся и аз този магнезий, още повече, че е в комбинация с калциий и вит. D.

# 528
И аз като Бри се разхождам с токчета. Не съм и от най-високите и се налага на работа. С балеринки в чантата, ако ме накарат да изкачвам етажи. Не говоря за 3-4 етажа, а за сгради над 10, когато поради естеството на работа асансьор не мога да взема. Да взема и аз да закупя магнезий тогава.
Какво имате предвид под неугледни нокти - моите ги поддържам къси, лакирам ги с обикновен лак и топ лак отгоре и издържат така седмица. Имам доста работа на компютър и не мога да пиша, ако имам дълги нокти. Преди да се родят децата не излизах на улицата без акрилни нокти, сега дължините са ми неудобни.

Всички мускули ме болят в петък вечер след работната седмица, не знам дали това е от несъзнателното минаване на разстояние през деня. Толкова съм изморена помнякога и аз не мога да лежа и ставам до вц и до кухнята да се разтъпча.

# 529
Като магнезиев продукт,имам наблюдения и личен опит.За мен е най-доброто.     http://apteka.framar.bg/13002746/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5% … -%D0%BC%D0%B3-100    

# 530
Това го пиех като бях бременна и получавах запек. Не бих си го причинила отново. Взех си едни таблетки желязо, които нямат този ефект, трябва да намеря еквивалента за магнезий.

# 531
И аз като Бри се разхождам с токчета. Не съм и от най-високите и се налага на работа. С балеринки в чантата, ако ме накарат да изкачвам етажи. Не говоря за 3-4 етажа, а за сгради над 10, когато поради естеството на работа асансьор не мога да взема. Да взема и аз да закупя магнезий тогава.
Какво имате предвид под неугледни нокти - моите ги поддържам къси, лакирам ги с обикновен лак и топ лак отгоре и издържат така седмица. Имам доста работа на компютър и не мога да пиша, ако имам дълги нокти. Преди да се родят децата не излизах на улицата без акрилни нокти, сега дължините са ми неудобни.

Аз в колата и, ако се разхождам на обяд съм с маратонки, чехли или онези грозни ботуши на UGG. В България такива не бих обула, ама тука може. И въпреки това след 9-часов ден на токчета краката ми се схващаха ужасно.

А ноктите ми си бяха точно неугледни, не просто къси, а начупени и неравни. Чупеха се не само там където бяха израснали над живеца, ами в самата нокътна плочка. И съответно ставаха неравни, без блясък и накриво изрязани, защото се чупеха неравномерно. Ох, не знам дали ме разбрахте, но беше грозно. Иначе аз харесвам къси, поддържани нокти. Даже и с ноктопластиката не съм ги държала супер дълги - на мен ми изглежда нечистоплътно.

# 532
Не знам дали ще съм ви от помощ, но при мен проблема с ноктите се реши, откакто почнах да ползвам домакински ръкавици вкъщи и без тях да не пипам никакви препарати за почистване

# 533
Това го пиех като бях бременна и получавах запек. Не бих си го причинила отново. Взех си едни таблетки желязо, които нямат този ефект, трябва да намеря еквивалента за магнезий.
                                 Магнерот,не съдържа желязо.Активна съставка магнезиев оротат дихидрат.По-често и при големи дози предизвиква разхлабване,не запек.

# 534
  • София
Не знам дали ще съм ви от помощ, но при мен проблема с ноктите се реши, откакто почнах да ползвам домакински ръкавици вкъщи и без тях да не пипам никакви препарати за почистване

При мен и това не помага, въпреки че го практикувам от години. Но моите нокти не се влияят от нищо по принцип.  Rolling Eyes

# 535
За магнезия съм чела, че се усвоявал по-ефективно през кожата и съм си взела магнезиево олио. Не е много приятно де. Усеща се мазно, но всъщност не е, освен това е малко дразнещо за кожата в началото докато се добие толерантност. Не видях голям ефект от него за това много не го ползвам.

Иначе за косата започнах да пия Биотин. Започна да ми пада септември и не спря. Обикновено към края на януари спира, но тази година не. Пия го вече три седмици и в момента нещата са доста по-добре. Все още не се е нормализирал, но съм доволна. Взела съм 10 000 микрограма и мисля да го пия една година. За ноктите не знам дали има някакъв ефект при мен. И преди си ми бяха добре - не се цепят въпреки че са ми доста меки по рождение.
За косата четох също, че препоръчват MSM добавка - това е сяра, но тя ме разхлабва и не знам дали ще я продължа.

Другият сериозен проблем, който изчезна благодарение на хранителни добавки е силна болка в раменната става на едната ръка, особено при определени движения. По принцип ставите са ми слабо място. Започнах да пия рибено масло уж за косата преди няколко месеца, но на нея ефект нямаше. За това пък един ден установих, че рамото не ме боли. Иначе пробвах какво ли не, без дълготраен резултат.

# 536
Аз винаги съм имала хубав естествен маникюр... Но от няколко години живот в чужбина, ноктите ми се промениха тотално и сега са меки и цепещи се... Не мога да ги пусна дълги, защото се разслояват и не държат лак... Не знам реално на какво се дължи това, може да е от водата, макар че ползвам съдомиялна и не мия на ръка... Омръзна ми да ги гледам такива никакви... Sick
Днес ми се наложи да си измия косата на мивка и гледам колко малки косъмчета са паднали.. Косата ми пак е започнала да се къса явно, макар че не ползвам никакви топлинни уреди... Такова обгрижване й правя на тази коса и пак е "неблагодарна"... Laughing
Вие как борите цъфтежа и късането на косата?

# 537
За магнезия съм чела, че се усвоявал по-ефективно през кожата и съм си взела магнезиево олио. Не е много приятно де. Усеща се мазно, но всъщност не е, освен това е малко дразнещо за кожата в началото докато се добие толерантност. Не видях голям ефект от него за това много не го ползвам.

Иначе за косата започнах да пия Биотин. Започна да ми пада септември и не спря. Обикновено към края на януари спира, но тази година не. Пия го вече три седмици и в момента нещата са доста по-добре. Все още не се е нормализирал, но съм доволна. Взела съм 10 000 микрограма и мисля да го пия една година. За ноктите не знам дали има някакъв ефект при мен. И преди си ми бяха добре - не се цепят въпреки че са ми доста меки по рождение.
За косата четох също, че препоръчват MSM добавка - това е сяра, но тя ме разхлабва и не знам дали ще я продължа.

Другият сериозен проблем, който изчезна благодарение на хранителни добавки е силна болка в раменната става на едната ръка, особено при определени движения. По принцип ставите са ми слабо място. Започнах да пия рибено масло уж за косата преди няколко месеца, но на нея ефект нямаше. За това пък един ден установих, че рамото не ме боли. Иначе пробвах какво ли не, без дълготраен резултат.

Сяра съм пила, макар да не дългосрочно, полза бе видях. И аз имам болежки в ставите, ще прибвам рибеното масло.

# 538
 lunna pateka - За късането на косата - това е признак, че ти трябва хидратация. Т.е. като си купуваш шампоан и балсам изрично да пише на него хидратиращ или овлажняващ, а не подхранващ и не универсален или нещо подобно. Подхранващите продукти обикновено съдържат разни видове протеини, които като са повече от необходимото изсушават косата и я правят лесно чуплива. Познавам го като се реша над мивката и падат къси отчупени косъмчета, дори и косата видимо да не изглжда суха. Обратния случай, когато косата е преовлажнена се познава като косата става тънка и еластична. Добре е да си наблюдаваме косата и да я държим по средата между тези 2 крайности.
За ставите взимам колаген на прах и Лизин-Л - това уж подобрявало усвояването на колагена и калция и какво ли още не  Laughing сигурно има ефект, защото онзи ден паднах по стълбите много брутално и не си счупих нищо, много съм щастлива, че оцелях...

# 539
Мислех, че съм открила надеждна слънцезащита, от години съм с крема за лице на Eucerin с фактор 30. Петна не са ми ставали. Тази година откакто се появи някакво слънце, ми стават лунички и пигментации.

http://www.uriage.com/AA/en/products/bariesun-creme-minerale-spf50-1

Това дали е надеждно?

Общи условия

Активация на акаунт