Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 708
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Аз и по-рано писах, че започнах да ползвам третиноин през юли на почивка в Мексико. Беше слънчево всеки божи ден и над 35 градуса. Купих си първата тубичка оттам и не можах да издържа да се прибера за да го започна. Ходех на плаж всеки ден, по цял ден.

Както Миоки е написала - слънчезащита, очила, шапки с периферия и няма проблеми.

# 691
Тук (UK) е само с рецепта, а ако нямаш сериозен проблем с акне, няма да ти изпишат. Може на частно, но трябва да се изръся една тлъста сума което няма как да стане. Остава ми от България, там има кой да напише рецепта, но не знам дали изобщо продават.  Rolling Eyes

Миоки, бях си купила две тубички Vitacid онлайн от Индонезия. Струваше $17 с безплатна доставка до цял свят. Търся го в момента, но не го намирам. Сега нямам време, но ще погледна по-късно пак и ще ти пратя линка на лични, ако го намеря.

# 692

Миоки, бях си купила две тубички Vitacid онлайн от Индонезия. Струваше $17 с безплатна доставка до цял свят. Търся го в момента, но не го намирам. Сега нямам време, но ще погледна по-късно пак и ще ти пратя линка на лични, ако го намеря.
Супер! Много ще съм ти благодарна  bouquet

# 693
Mомичета, имам колежки от Румъния, Испания и познат в Гърция. В тези страни продава ли се свободно ретин и третиноин или трябва рецепта? А една колежка скоро отива на екскурзия до Италия, там дали продават по аптеките?  newsm78 Другото е от ибей- немския или английския, не знам за колко време ще дойде пратката обаче... 
Иска ми се да опитам този ретин, да не съм "капо"... Joy
От вашите ретинолови кремове и серуми, става ли ви мазна кожата веднага след намазване?  Забелязвам, че в началото когато го купих и след намазване, кожата изпиваше крема и не оставаше мазен филм... Сега обаче след намазване, кожата остава някак мазна и лъскава, като намазана с чисто масло, попива, но доста по-бавно от преди...  Wink

Аз искам да ви питам как и с какво си почиствате лицето вечер? Какво използвате:
- таолетно мляко
- мицеларна вода и дегримираща вода (без масла)
- маслен разтвор
От кое сте най-доволни? Ползвате ли тоник или лосион преди крема/серума?

# 694
Момичета, някоя от вас ползвала ли е някой от тези серуми на  Derma-nu да сподели впечатления  Hug

Скрит текст:

# 695
В Гърция свободно 3 евро струва.Airol0,05%Pierre Fabre.Много икономичен,няма по-ниска концентрация и аз направо така започнах.Знам за ретинола аз дълго ползвах един RetinOxCorrection,сега вече го няма в България.Последно Redermic C и Redermic R редувах,но от третиноина имаше УаУ ефект.Не мога да ходя с шапка,когато съм на работа не,че много излизам на слънце ,но само на слънцезащита от крем разчитам.А ...и когато излизам винаги по сенчестата страна на тротоара Heart Eyes

# 696
Между другото, ако някой има тийн с акне, третиноинът действа като магия. Моят син има ужасно акне, пробвахме различни кремове с променлив успех, намазах го 2 пъти с третионоина и пъпките започнаха да завяхват и да падат. Вълшебен е направо.

Записвам си съвета ти. Моят тийн още няма пъпки, но понеже моят ретин купен от ибей не показва кой знае какви забележителни резултати на лицето ми ще го запазя за него.
От къде купуваштретиноинът в Мексико? Питам, защото ние все обикаляхме туристически пазари в Канкун, докато не открихме един пазар в центъра близо до един супермаркет за псростосмъртните.

# 697
  • Пловдив
Счупвам се да търся третиноин крем и не мога да открия. От къде се снабди?
В OLX и Bazar.bg има свободно,аз от там си взех.Може да помолиш някой роднина в БГ да ти поръча и после да ти изпрати.

# 698
Аз искам да ви питам как и с какво си почиствате лицето вечер? Какво използвате:
- таолетно мляко
- мицеларна вода и дегримираща вода (без масла)
- маслен разтвор
От кое сте най-доволни? Ползвате ли тоник или лосион преди крема/серума?

Първо ползвам двуфазен на Нивеа за да почистя фон дьо тен, руж, червило и вежди. Около очите мицеларна вода Гарние за сенките, с индивидуални мигли съм и не трябва да са мазни продуктите за отстраняване на грим. Полагам серум и маска преди сън (Пола).

# 699
Stardust, вълшебен е за пъпки. Аз съм изумена как 2-годишно, тежко акне се повлия от две намазвания. Да бях се сетила по-рано, че горкото дете се измъчи.

В Мексико го купих от Плая дел Кармен, на 5-то авеню от една аптека. Но то си е туристическо селище и дерат по две кожи.

# 700
Значи го засилвам в хладилника.
Ние ходим често в Канкун, цените за туристи там са извънземни и може да всема поне още 1 туба за мс. В ЮК не е разпространено да се ходи на козметици често - ходят си с пъпките и раните. Супер - дано нашите да нямат проблеми (лично аз не съм имала акне), но крада идеят
а  bouquet Peace

# 701
От Канкун може да купиш оригиналния Ретин А на Janssen. Тубичката е 40 грама и аз платих около CAD50 в Плая. Предполагам, че е много по-евтин, ама нали и те трябва да печелят пък ние да харчим за нещо. Grinning

# 702
От Канкун може да купиш оригиналния Ретин А на Janssen. Тубичката е 40 грама и аз платих около CAD50 в Плая. Предполагам, че е много по-евтин, ама нали и те трябва да печелят пък ние да харчим за нещо. Grinning
Ако направиш сравнение между цената на ретин и ретиноловите кремове които продават масово, сравнение направо не може да се прави. Лошото е, че е по-вероятно да получиш раздразнение от ретин, особено ако не се приложи правилно и постепено да се вкара. Те за това май се опъват да го дават в Европа. В Щатите е доста по-достъпен.

Жижи, благодаря, ще погледна и там.  bouquet

# 703
Миоки, съгласна съм, зависи от кожата. Моята на младини беше мазна, с пори, пъпки, черни точки и въобще всички екстри на мазната кожа. Направо я мразех. Сега обаче нямам бръчки. Нито край очите, нито по челото или по шията.
Вероятно защото е мазна, третиноинът ми се отразява страхотно. Стои някак равна и чиста, нямам нито една пъпка или пък петно от пъпка. Ако кожата е суха и тънка, вероятно няма да й понася добре третиноина, но за мен си струва всеки долар.

# 704
Спомням си, че преди много години бях купувала ретинол от аптеката, даже беше без рецепта и беше 5лв. Предполагам че от тогава до сега много неща са се променили, но все пак не може да няма ретинол по българските аптеки.
От ретиноловия крем на Ла рош, освен едно леко изсушаване на кожата не виждам нищо друго като ефект, но и аз нямам кожни проблеми. Купих го с идеят за леко освежаване на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт