Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 640
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • ВАРНА
Внимавайте от 7 септември в МЕТРО на промоцията вземи 2 продукта плати 1 -  повече от 70% от продуктите плащате реално и двата и ви лъжат долнопробно!!!

Пример - боксерки мъжки  Пиер Карден - платете 18 лв. 59 ст....спестете 18 лв. и 59 ст.!

...всеки месец си купувам такива и редовната им цена е 9 лв. 29лв с ддс!!!  Тоест плащате си ги двата артикула - а ви лъжат че плащате само 1!!!

# 166
  • оттам, откъдето започва България
Чудесно е, че споделяш мнение от това, което си купувала. Аз не пазарувам от Метро, но смятам, че и други вериги го правят този номер, но с поставяне на много по-висока цена на стоката и после уж с намаление пак си идва на нормална цена.
Затова, когато пазаруваме такива продукти, най-добре е да знаем цената им и в други магазини.

# 167
Лаваца Тиера или Чибо Милано( 1 кг на зърна) на промоция да сте мяркали някъде?
Мерси bouquet

# 168
  • 1st floor
С касова бележка от минал месец + сегашната брошура може да се подаде сигнал в КЗП! Peace

# 169
Знам,  че от днес има промоция на чия и киноа в Триумфа, но не знам цената. Някой да я знае?

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 18:03 от Анонимен

# 170
# 171
Благодаря Iknik!

# 172
  • Пловдив
Ако видите нейде форма за кекс... Simple Smile

# 173
  • София
Икеа? Ама там май няма промоции...

# 174
Днес го видях в Била , не знам досега как не съм го видяла ... тааа някакви отзиви

# 175
В брошурата billa и приятели има намалена вода савина, но последните няколко дни като ходя и няма на стелажите, мога ли да се възползвам от била гаранция в такъв случай?

# 176
В брошурата billa и приятели има намалена вода савина, но последните няколко дни като ходя и няма на стелажите, мога ли да се възползвам от била гаранция в такъв случай?
Да. Няма изискване от кой каталог, но важното е да е в срока на валидност на самия каталог.
Ако някой от служителите ти каже, че не може, попитай кое условие е нарушено и да го покажат написано черно на бяло. Това е случай, че се дърпат.

# 177
на мен ми писна от лидл! Всеки път,когато имат мляно месо на промоция, не е отбелязано на касата и трябва да се разправям и да си губя времето ,докато го оправят. Миналата седмица попаднах на някаква патка , дето твърди че съм объркала и не видяла правилната цена. Аз застрахована вече , вадя телефона и показвам снимка на ветрината им и показвам брошурата, след като още 5 човека зад мен имаха от същото месо и ревнаха и те, се оправиха нещата.....аман вече.

# 178
  • София
Странно, не ми се е случвало. Но ми се случи обратното - на вИтрината да не е сменена цената, а на касата да си е промоционалната.
Иначе ми се е случвало да не ми маркират отстъпката от 30%, тогава с бележката и продукта се връщам на касата и ми връщат разликата.

# 179
Но ми се случи обратното - на вИтрината да не е сменена цената, а на касата да си е промоционалната.
И на мен така .. най-често в била , и едно от лилитата ... а в триумф често ми се случва изобщо да няма етикет на стелажа ... Grinning даже  и днес така с един пушен пипер

Общи условия

Активация на акаунт