Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 643
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Да се оплача ... днес отивам в била за заквасената сметана, гледам гледам и няма, имаше мъж, който редеше рафта и попитах за сметаната, каза , явно няма , питах " но нали е на промоция от днес как  така" ... отговорът беше , че може би утре ще има и му отговорих, че все пак промоцията е от днес и каза , че не знае ... :х
С риск да ме намразите, тъй като съм работила в подобен магазин, ще кажа, че това може да се случи навсякъде. И не винаги вината е в магазина.
От Триумфа в Пловдив съм доволна, след него идва Т-Маркета, Билата тук не съм посещавала много, но пък Билите на центъра  в София, където живях известно време, са много хубави, с изключение на тази на Лъвов мост и Женския пазар-винаги има цигани, неуредици в едикетите (поне по мое време)🙅, нелюбезни служители... просто ужас.

# 151
  • София
Зависи къде в центъра. В билата на подлеза на СУ има винаги такива опашки, че ми се отщява да влизам изобщо.

# 152
Зависи къде в центъра. В билата на подлеза на СУ има винаги такива опашки, че ми се отщява да влизам изобщо.
Аз в него не съм  и влизала. Говоря за този до халите. И този малко преди Красно село.

# 153
Да се оплача ... днес отивам в била за заквасената сметана, гледам гледам и няма, имаше мъж, който редеше рафта и попитах за сметаната, каза , явно няма , питах " но нали е на промоция от днес как  така" ... отговорът беше , че може би утре ще има и му отговорих, че все пак промоцията е от днес и каза , че не знае ... :х
С риск да ме намразите, тъй като съм работила в подобен магазин, ще кажа, че това може да се случи навсякъде. И не винаги вината е в магазина.
От Триумфа в Пловдив съм доволна, след него идва Т-Маркета, Билата тук не съм посещавала много, но пък Билите на центъра  в София, където живях известно време, са много хубави, с изключение на тази на Лъвов мост и Женския пазар-винаги има цигани, неуредици в едикетите (поне по мое време)🙅, нелюбезни служители... просто ужас.
Не само в Билла ми се е случвало и в СБА-Болеро и Кауфланд.Аз любезно ги моля да проверят дали имат в склада.

# 154
  • София
Някакво мнение за хлебопекарната, която е с точки в Кауфланд, дали имате?

# 155
Някакво мнение за хлебопекарната, която е с точки в Кауфланд, дали имате?
  О, да. Бях писала в темата за Кауфанд за нея.
Купих си още първата седмица на тази промоция. Според ММ си заслужавала парите. Аз лично съм доволна -слагаш продуктите и то си меси и пече.  Понеже съм скарана с  готвенето,  ми е голяма помощ.

# 156
  • София
Благодаря ти за мнението Simple Smile Аз и в онази тема писах Simple Smile
Майка ми също е скарана с готвенето, а има идеята тя да я ползва, смятам, че ще е доволна и тя Simple Smile

# 157
В такива случаи може да се възползваш от гаранцията на BILLA "НАЛИЧНИ АРТИКУЛИ ОТ БРОШУРАТА" https://www.billa.bg/WNBinaryWeb/112/2590582.jpg

# 158
В такива случаи може да се възползваш от гаранцията на BILLA "НАЛИЧНИ АРТИКУЛИ ОТ БРОШУРАТА" https://www.billa.bg/WNBinaryWeb/112/2590582.jpg

Мерси много Simple Smile не знаех за това ... Само да кажа , че и подобен продукт ако бях искала нямаше как да ми дадат , защото имаше само един вид заквасена сметана и то 400 г , а тази на промоция беше 200 Grinning

# 159
Това и аз не го знаех, а често съм се сблъсквала с проблема "липсващ продукт".

# 160
Това е супер полезна информация! Толкова често ми се случва. Благодаря, ЧревоУгодник. Към кого трябва да се обърнем обаче, за да ни подберат "подобен" продукт със сходно качество и размер?

# 161
Хм,тези ,,гаранции'' ThinkingКупувала съм продукт с изтекъл срок и съм намирала(без да купя още не знам колко)-не са ми върнали пари.
За чакането на касата,от кого се иска този ваучер?

# 162
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм вземала ваучер за чакане на каса от Кауфланд. Не знам другите магазини дали имат такава политика. В Кауфланд се взема от информация. Отиваш и казваш, че си чакала повече от 5 мин. и те ти дават веднага ваучера.
Ако не вярват да си прегледат записите на камерите. Но при нас веднага дават ваучер, защото в повечето случаи работят само 2-3 каси.

Тази информация за Била ми е интересна.
Хм, интересно, и при тях важало това условие за чакане повече от 5 мин. на касата. Не го знаех.

# 163
На мен би ми било неудобно да си искам ваучер за чакането, защото малко трудно доказуемо е. Но това за подобен продукт на цената на липсващия ме заинтригува особено много. Бих се възползвала, само не знам към кого да се обърна. Писнало ми е нещата, които съм си набелязала от брошурата и заради които отивам до магазина, да ги няма.

# 164
Аз попитах служител, който подреждаше стелажите дали има още от козунака на промоция(това беше по Великден), ако няма, че искам да се възползвам от тази гаранция..... Ходи някъде и като се върна ме заведе да си избера козунак без да ми е предлагал точно определен, просто каза: "Избери си", дойде с мен до касата и каза на продавачката да извади от цената еди си колко до цената на този липсващия козунак.
Случайно разбрах за тези гаранции докато търсих в сайта им информация за политиката им на връщане на закупена стока. Видимо не ги афишират, както в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт