Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 645
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • при моите любими
Първо проверете в банката дали сумата е изтеглена или само блокирана. Обадете им се и ще ви направят проверка. Ако е само блокирана, може да е нужно само да се отблокира. На мен така ми се е случвало, но с плащания онлайн. Едната транзакция след време се осчетоводява, а другата се отблокира.

# 136
  • София
И двете транзакции са осчетоводени окончателно. Днес след работа ще ходя до Фантастико.

# 137
В неделя пазарувах във Фантастико и платих с карта, но ПОС-а нещо зацикли и тя пробва на другия. Днес видях, че са ми изтеглили два пъти парите от картата. Но не си пазя касовата бележка (винаги ги пазя, докато не видя, че е осчетоводена правилната сума), един път реших да я хвърля по-рано. Мога да си разпечатам от ел. банкиране транзакциите. Дали ще ми върнат парите, някой попадал ли е в същата ситуация? То в този случай, и тяхната каса би трябвало да е на плюс със сумата.
В такива случаи, май трябваше да се обръща към банката.

# 138
  • София
В неделя пазарувах във Фантастико и платих с карта, но ПОС-а нещо зацикли и тя пробва на другия. Днес видях, че са ми изтеглили два пъти парите от картата. Но не си пазя касовата бележка (винаги ги пазя, докато не видя, че е осчетоводена правилната сума), един път реших да я хвърля по-рано. Мога да си разпечатам от ел. банкиране транзакциите. Дали ще ми върнат парите, някой попадал ли е в същата ситуация? То в този случай, и тяхната каса би трябвало да е на плюс със сумата.
В такива случаи, май трябваше да се обръща към банката.

И на съпруга ми бяха взели 3-4 пъти една и съща сума в Техномаркет/Технополис. Обади се на банката и го оправиха. Но в случая плащането е от друг терминал, а не техническа грешка на устройството. Може би наистина трябва да се говори с управителя на магазина.

# 139
  • София
Ходих, и говорих със зам. управителя. Заедно с гл. касиер разучиха случая. Обаждаха се до двете банки, на които бяха ПОС-овете, да се уверят, че наистина е дублирана операцията. Казаха им, че трябва да пишат имейл до банката да анулират транзакцията и ще ми върнат парите по сметката направо от Пощенска. Проблема си е бил във връзката с банката (което се случва често с ПОС-овете на Пощенска), и бележка не е излязла после. Само не разбрах, тяхната каса не е ли излязла на плюс в края?

# 140
Ходих, и говорих със зам. управителя. Заедно с гл. касиер разучиха случая. Обаждаха се до двете банки, на които бяха ПОС-овете, да се уверят, че наистина е дублирана операцията. Казаха им, че трябва да пишат имейл до банката да анулират транзакцията и ще ми върнат парите по сметката направо от Пощенска. Проблема си е бил във връзката с банката (което се случва често с ПОС-овете на Пощенска), и бележка не е излязла после. Само не разбрах, тяхната каса не е ли излязла на плюс в края?
Със сигурност е излязла на плюс,защото тези пари не са в брой и в отчета парите са разделени,всичко се е видяло,когато е правен отчет в края на раб.ден Simple Smile
Учудвам се,че не е излязла бележка,а пък са взети парите,не виждам как ще стане,а и ако имаха бележка въпрос е на 1 минута да анулират транзакцията от менюто на самия ПОС...

# 141
  • София
Сега видях, че и парите са ми върнати, експресна поръчка Joy

# 142
  • при моите любими
От днес в Метро пускат ученическите консумативи и раници. Ето каталога за интересуващите се https://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/otnovo-na-uch … shcha-17-3/page/1

# 143
Здравейте, мъжът ми отдавна говори за уред за изсушаване на плодове и зеленчуци. В каталога на Метро са пуснали такъв уред - ако някой го е ползвал от предишна промоция, може ли да даде мнение, дали въпросния става наистина - достатъчно ли е мощен за домашно ползване, въобще силни и слаби "страни"... Благодаря предварително Simple Smile

# 144
Дали в Метро го има това кафе?

http://www.vics.bg/bg/-piazza-doro.html

Дау Егбертс piazza-doro

# 145
  • Пловдив
Тази оферта дали е ок...https://grabo.bg/plovdiv/za-praneto-0kbn8

# 146
  • оттам, откъдето започва България
Според мен цената е същата, като да си ги купиш по отделно. Виж в сайтовете какви са цените.
Между другото тази седмица в Кауфланд течния Рекс е на 6.89 лв. за 40 пранета, което вече си е хубава цена.

# 147
  • София
Аз чакам да намалят пак Ариела ,но нали знаете че по закона на гадостта пуснат на промоция (понякога )като някои сме финансово затруднени ..... надявам се към 5 септември да пуснат именно Ариела !

# 148
  • Варна
От утре в СВА ще е на промоция Ариел 70 пранета, 4,5 л за 19,99 лв.Смятам да се възползвам.

# 149
Да се оплача ... днес отивам в била за заквасената сметана, гледам гледам и няма, имаше мъж, който редеше рафта и попитах за сметаната, каза , явно няма , питах " но нали е на промоция от днес как  така" ... отговорът беше , че може би утре ще има и му отговорих, че все пак промоцията е от днес и каза , че не знае ... :х

Общи условия

Активация на акаунт