Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 667
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мами  Simple Smile
Преди малко видях новата брошура на Хит. Виждам, че на намаление са едни хладилни чанти. Купували ли сте си преди, какво мислите ? От много време се каня да взема, тамън сега за лятото  Thinking

# 76
  • София
Някоя наскоро пазарувала мама да е видяла някъде по веригите мини челядинки в кутия ? Да ми каже къде са ?

# 77
  • София
Здравейте, мами  Simple Smile
Преди малко видях новата брошура на Хит. Виждам, че на намаление са едни хладилни чанти. Купували ли сте си преди, какво мислите ? От много време се каня да взема, тамън сега за лятото  Thinking

Аз от Метро си купих малка и голяма за 30 лева +2 охладителя - не са електрически, но за плажа са ми удобни. Вчера бях в Хоум макс на Враждебна и там имаше  Peace

# 78
Хич не са забравили да подменят етикетите. След като купих пакетите брокули, 2 седмици след това ходих до Билла и старата цена си стоеше, но на касата ти маркират новата. Това си е мошеничество.
Просто така си губят клиентите, като се опитват да ги мамят. Не съм сигурна дали цяло лято ще им стъпя в магазина.

# 79
  • Пловдив
Да знаете къде има зехтин на промоция?

# 80
  • София
В Метро има San Lazaro за 14.99лв с ДДС и Costa D'oro за 12.35лв. с ДДС. Има и Rodon (помас) тенекия 5л за 38.39лв с ДДС.

# 81
  • Пловдив
В Метро има San Lazaro за 14.99лв с ДДС и Costa D'oro за 12.35лв. с ДДС. Има и Rodon (помас) тенекия 5л за 38.39лв с ДДС.
Peace
Май San Lazaro е по-добър,нали?
Забелязах,че масово са започнали да пишат Маслиново масло по етикетите на тия,които имитират зехтин...

# 82
В Метро има и Филипо Берио, 2 в комплект, излиза колкото Коста Д'Орото, а според мен е по-добър.

И аз забелязах това с маслиновото масло, но не е имитация, явно ги задължават така да го изписват на етикета на български. На Филипо-то пише същото, вчера взех от Метро. В сайта на ебаг също като цъкнеш на зехтин навсякъде пише маслиново масло.

# 83
  • София
Днес имах една случка, за която моля знаещите да ми помогнат да я разбера :
Пазарувам в Билла, вземам две кутии яйца /от тези в промоция /, давам на касата 10 /десет/ лева и касиерката ми връща рестото от 6 и нещо. До тук нищо странно - вярно ресто. Като погледнах бележката /винаги го правя в магазините и недалече от касата/, виждам, че в нея пише , че съм заплатила със 100 /СТО/ лева и ми е върната сумата 96 /ДЕВЕТДЕСЕТ и шест/ лв Shocked Върнах се веднага на касата, /не за да искам тези 90 лева разбира се/,  показах  касовата бележка на касиерката и получих реплика : "Е, какъв Ви е проблема - машината е чукнала една нула повече. Какво толкова е станало". Емиии - тръгнах си ококорена - непозната за мен материя.
Нещо не разбирам : какво става с разликата от тези 90 лева - къде отиват тези пари ?

# 84
парите не отиват никъде, дали ще дадеш 10лв и ще ти върнат 6, или ще дадеш 100 и ще ти върнат 96 няма разлика в касата

# 85
  • София
Ясно - мерси  bouquet

# 86
И не машината е чукнала 100лв, а задмашинното устройство  Laughing.
Аз пък се нервя на нашата Била, вече години наред изписват на етикетите с месо България с малка буква  Tired
П.п шегата е към касиерката, да не се обидиш нещо  bouquet.

# 87
Аз пък се нервя на нашата Била, вече години наред изписват на етикетите с месо България с малка буква  Tired
Подаде ли онлайн оплакване за проблема?

# 88
  • София
Това на кои опаковки е? Където пише месо от България, произход Франция ли?

# 89
Точно на тези опаковки, да.
Писала съм на страницата им във фейса (тук също бях пуснала въпрос дали само в нашия клон е така, но май никой не сподели как са етикетите в др. градове)
приложих и  снимки от различни партиди, уж щяха да проверят и нищо.
п.п не знам вижда ли се снимката....

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 19:13 от polly

Общи условия

Активация на акаунт