Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 667
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Пусни го като снимка в "Господари на ефира", или в някоя от телевизиите в рубрика за снимки от зрители. Ще ги зарадваш, че има кого да захапят.

Пазарувате ли от Фантастико он-лайн - през eBag ? Аз пробвах - много съм доволна от първата доставка - пресни, свежи продукти и доставка в заявения от мен интервал часове.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 21:51 от mamamia52

# 91
Да не мислиш, че Господарите се занимават с всички сигнали... Аз мисля, че си подбират супер актуални и атрактивни теми и работят предимно по собствени наблюдения и "по поръчка" срещу заплащане. Съмнявам се, че биха се занимавали с толкова елементарно нещо като печатна грешка в някакъв магазин.... Виж, ако става въпрос за някоя фирма или някоя банка или институция или роми - може...

# 92
Срещали ли сте някъде продуктите на Марленка http://www.marlenka.bg/index.html ?

# 93
  • оттам, откъдето започва България
Ами то в самия сайт си пише къде могат да се намерят продуктите: http://www.marlenka.bg/partners.html Прекалено ограничено.

# 94
  • Варна
Видях,че ги предлагат в СВА(Варна).

# 95
Във Фантастико съм ги виждала със сигурност. Мисля, че и в Била мернах наскоро..

# 96

Ей тая марка сметана е много хубава. В Метро е на промоция в момента.
Аз съм работил в тоя завод. Може да се каже, че аз съм я правил, което ми дава право да ви кажа: яжте ми Мадетата.
 Laughing

# 97
  • София
Отзиви за сокоистисквачката на Crown Praynig която е на 60 лв

# 98
В Била или Триумф има ли охладено бутер тесто? В Лидъл и Кауфланд имаше, но сега няма и се чудя къде да намеря.

# 99
в била има

# 100
В Била или Триумф има ли охладено бутер тесто? В Лидъл и Кауфланд имаше, но сега няма и се чудя къде да намеря.
Е как няма, преди 3 дена взех от Лидъл, потърси в друг магазин или се обади и питай на национ. им телефон да те ориентират.

# 101
В Пловдив на ул.Македония няма  Peace

А в Била къде стои?

# 102
  • Бургас
При нас е до корите за баница.

# 103
При нас е до корите за баница.
Благодаря  bouquet

# 104
От понеделник в Хит ще има сутиени по 0,49 лв.

Общи условия

Активация на акаунт