Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 655
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
да!и има нейде репеленти на промоция?

# 106
Дали някъде има хималайска сол на промоция?

# 107
  • plovdiv
В Метро има няколко вида и са на промоция-купи 3 на цената на 2.
http://broshura.bg/metro/metro-broshura-do-28-06-17-2?r=2041#page=15

# 108
Благодаря много, за съжаление Метро ми е доста далеч.

# 109
  • 1st floor
Има ли някъде захар на промоция или добра цена, че ми трябва количество? Simple Smile

# 110
  • Русе
От понеделник в Хит ще има сутиени по 0,49 лв.
Какви са тез сутиени от 49 стотинки. Да не са направени от хартия Joy

В Русе в Кауфланд също има охладено бутер тесто.
За захар и аз ще следя, ама да не е Захира.

# 111
  • 1st floor
От понеделник в Хит ще има сутиени по 0,49 лв.
Какви са тез сутиени от 49 стотинки. Да не са направени от хартия Joy

В Русе в Кауфланд също има охладено бутер тесто.
За захар и аз ще следя, ама да не е Захира.
Не е задължително.  Laughing От Хит-а имам къси гащи за три лева, доста прилично ушити и изглеждащи. Както и слънцезащитен от 1 лев, с който едва имам разлика като скитаме по планинските била по цял ден. Sunglasses

# 112
  • София
Да, но аз съм си купувала сутиени от ХИТ. Не бяха за стотинки, но не бяха и скъпи. Стари модели са, което на мен ми хареса, защото точно те са ми удобни. Но ластиците от старост се отпуснаха на 2-3 носене. Дано тези са по-издръжливи. Не бих се занимавала да ходя специално заради тях.

# 113
  • София
Днес в Тмаркет купих дълго издирваните от мен марципани - едни такива в дълги опаковки - и бяха на промоция.

# 114
  • Пловдив
Момичета,нейде бишкоти на промо Simple Smile ?

# 115
Днес в Тмаркет купих дълго издирваните от мен марципани - едни такива в дълги опаковки - и бяха на промоция.
Дали ще може снимка и цена да знам какво да търся? Simple Smile))))))

# 116
  • София
Понеже не мога да качвам снимки, ето линк за марципана  https://www.amazon.co.uk/d/Sweets-Chocolate-Gum/Zentis-Dark-Cove … 0-Pack/B00196WT0I
 а цената му беше 1.69 лв . Но не зная дали има още и дали е още в промоция. Купих го в Тмаркет на ул. "Велчо Атанасов", дето е близо до читалището и ул. "Марагидик" .

# 117
  • София/Севлиево
Снощи в Метро си взех на промоция 3 броя Первол от 1 литър-за черно,за връщане на цветовете и за вълна и коприна на доста прилична цена-11.99 с ддс.Гледах ги в е-маг същите бяха по-скъпи,търсих и в е-баг,пак същата работа.Сега издирвам кафе Давидоф на промоция,но на тези 3 места нямаше.Ако някой се сеща да пише, няма значение кое ще е,на мен всички ми харесват,но не ми се дават повече от 8-9 лв за опаковка(последния път ММ ги поръча от е-баг за 15 лв. две опаковки) и да е в София.На Хит и аз съм му почитателка,но ми е много надалече за пазаруване и ходим там най-много 1-2 пъти годишно...

# 118
  • София
...Сега издирвам кафе Давидоф на промоция,но на тези 3 места нямаше.Ако някой се сеща да пише, няма значение кое ще е,на мен всички ми харесват,но не ми се дават повече от 8-9 лв за опаковка(последния път ММ ги поръча от е-баг за 15 лв. две опаковки) и да е в София.На Хит и аз съм му почитателка,но ми е много надалече за пазаруване и ходим там най-много 1-2 пъти годишно...

Днес в Кауфланд имаше кафе Давидоф на промоция!

# 119
  • София/Севлиево
Благодаря,техните промоции обикновено са по цяла седмица,утре ще проверя.

Общи условия

Активация на акаунт