Първо-моля модераторите, ако се повтарям, да кажат и да преместя темата!
Второ- правя темичката, като търся отговор за себе си, защото (предполагам) ми предстои посещение в инвитро клиника, но никак не вярвам на лекарите, които ми обясняваха за мен след операцията ми. А за нея, мнабързо- имам премахната тръба вследствие на премръзване, от там възпаление. Другата я спасиха с месец в болницата. Не ми звучи логично... Била съм малко след 18тогава, по-скоро след толкова време мисля, че е била извънматочна и не са ми казали. Има ли момичета, с такова премръзване? На вас обясниха ли ви как овулирате тогава? Член съм на форума от миналата година, след спонтанен аборт заради нервна криза. Натъквала съм се на моя въпрос и няколко отговора от типа на "овулация през месец" и започнах да гледам и да смятам, явно и при мен е така, след обяснението на лекарите в Русе, уж би трябвало всеки месец да си овулирам. В епикризата ми дори не пише какво са ми правили...
Отказах се от АГто в Русе, но резултат никакъв. Миналата година тук в Германия, същите неща-нищо. И се бях отказала от каквото и да е действие вече, докато не ми се случи всичко накуп миналата година.