Бебеправещи мамчета с една маточна тръба-въпроси

• 4 764
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • София
сама виждаш, че Русе и около Русе не е мястото, където ще ти се помогне.
Запиши си час за репродуктивен лекар, който е и хирург в София примерно, Плевен и др.

# 16
Алексчето,интересно как виждат тези лекари тръбите на ехограф.То и с хидросалпинкс пак е трудна работа.
Когато си с една тръба можеш да разчиташ само на този яйчник към който има тръба-говорим за естествено зачеване в случая.Овулация си имаш както обикновено,но трябва да следиш от коя страна е и тогава да действаш когато е от яйчника с тръбата.

# 17
  • София
Алексчето,интересно как виждат тези лекари тръбите на ехограф.То и с хидросалпинкс пак е трудна работа.
Когато си с една тръба можеш да разчиташ само на този яйчник към който има тръба-говорим за естествено зачеване в случая.Овулация си имаш както обикновено,но трябва да следиш от коя страна е и тогава да действаш когато е от яйчника с тръбата.

Може да си разчита и на двата яйчника

# 18
Ако яйчникът няма тръба как ще стане?

# 19
  • София
налягането от другата тръба може да "дръпне" яйцеклетката, няма проблем, стига другата тръба да е добре Wink

# 20
Може и да има такава възможност на теория,но по-скоро ми звучи като феномен.

# 21
  • София
Ами не Стефи, не е феномен. Тялото има компенсаторни механизми

# 22

Ами.. аз идея нямам какво е "хидросалпинкс", но ги виждат на видеозон Grinning
Всъщност, аз вече съм в Германия, но и тук не е далеч работата от Русе  Rolling Eyes

# 23
Ами не е феномен, ако четете  назад ще разберете,  че така  забременях пак и си карам норнална бременност.  И аз си виках теории , ама на -  факт.
Хидросалпинкс е проблем в тръбата-пълни се с течност, токсична за ембрион, не помня дали и не пречеше въобще на забременяването. Такива тръби се връзват/режат.

# 24
Благодаря за отговора, Шоколадче!
Не бях чувала за такова нещо, но се учим с всеки ден, особено аз, където мислех, че съм си попрочела доста, ама ето на! Във форума научам повече.
Иначе аз го прочетох още, когато постна коментара си Simple Smile

# 25
Имам частични сраствания на лявата тръба и си мислех, че яйцеклетките от левия яйчник ми отиват на вятъра, а то какво било   ooooh!
Алексчето, благодаря ти за темата, научих нещо изключително важно. Момичета и на вас благодаря за тази информация, голямо успокоение ми донесе.

# 26
  • София
Имам частични сраствания на лявата тръба и си мислех, че яйцеклетките от левия яйчник ми отиват на вятъра, а то какво било   ooooh!
Алексчето, благодаря ти за темата, научих нещо изключително важно. Момичета и на вас благодаря за тази информация, голямо успокоение ми донесе.
Ами при теб не е точно така. Ти си имаш тръба, така че яйцеклетката си се насочва в нея. А с тези сраствания внимавай, че има опастност от извънматочна

# 27
Мисля, че Нандин е много права. Според мен срещуположната тръба се "разработва" повече при кризисна ситуация - компенсира липсата на друга. А и това също съм чела е предпоставка за ИМБ, не е много успокояващо. То късмет ли, божа работа ли...

Общи условия

Активация на акаунт