Пазаруване от Amazon - тема №65

• 96 784
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Якето бих го върнала. Не само, че трябва да се занимаваш да го носиш за корекция, но и дрехи с прекалено дълги ръкави изглеждат много неугледно  Peace

# 151
Миленски  bouquet
Благодаря ти за линка за едни сандалки Ара, който беше пуснала преди време.
Аз ги прибрах и чакам да се постопли, че да ги мятам. Страхотни са на първо четене!  bouquet

Sdeni Други момичета си получиха якетата без такива проблеми. Може само аз да съм изтеглила късата клечка /надявам се/. Така, че не мога да ти дам съвет.  Peace

bouquet Благодаря за съветите! Ще им пиша да им кажа колко ще излезе връщането, да видим какво ще кажат.  bouquet

# 152
  • In transit
Получих Chyston Leather Jacket Clifford
Умалено е с 2 номера, но ръкавите са доста дълги. Пак щях да си го нося, но явно доста е престояло по складовете и конците на средния шев на гърба направо се разпадат. Писах им и ми предложиха, ако искам да го задържа и ще ми намалят от цената или да го върна и ще ми възстановят цялата сума.
Да се занимавам ли въобще да го ремонтирам или да им го връщам?
https://postimg.org/image/tnkeqwadj/
връщай го, кожата е остаряла.  Peace

# 153
  • София
Като гледам в какво състояние ти е пристигнало кож
еното яке, се чудя дали да не откажа моето на същата марка, но друг модел. Все още не са ми дръпнали парите за него. Всички кожени якета ли пристигат в този вид?
И аз имам поръчка на същото, не са ми търсили пари все още и се чудя, дали да не го откажа.Отделно умалено с два номера въобще не виждам как ще ми стане  Whistling.

# 154
  • Бургас
Eona, кой номер е якето? Ако е 2хл може ли да дадеш реални размери, защото моето още не е изпратено и да преценя дали да го отказвам.

# 155
Да, 2ХЛ е. Премерих набързо, че трябва да излизам.
Точно под мишниците е ~57см, рамене ~47см, дължина от яката до долу отпред ~66см, ръкав ~64см.
Аз по мерки на тялото съм стандартен размер Л и ако искам да ми е прилепнало поръчвам Л, но ако искам да ми е по-свободно предпочитам ХЛ. 
Якето ми е по тялото, но ръкавите като че ли са си 2ХЛ т.е. по-свободни и дълги. Peace

# 156
  • Пловдив
Да, 2ХЛ е. Премерих набързо, че трябва да излизам.
Точно под мишниците е ~57см, рамене ~47см, дължина от яката до долу отпред ~66см, ръкав ~64см.
Аз по мерки на тялото съм стандартен размер Л и ако искам да ми е прилепнало поръчвам Л, но ако искам да ми е по-свободно предпочитам ХЛ. 
Якето ми е по тялото, но ръкавите като че ли са си 2ХЛ т.е. по-свободни и дълги. Peace

Благодаря за коментара относно якето.Моето го канселирах.Поръчах S,колкото и нося.Щом е умалено една ли ще ми стане.

# 157
  • София
Днес получих това кожено яке размер М, поръчано за приятелка. От вътрешната страна има грозничка подплата. Нямам представа как е като размер. Трябва приятелката ми да го види, та да прецени. В раменете е 38см.

Eona благодаря за размерите. Чакам същото яке, но още не е изпратено. По дадените от теб размери, трябва да ми стане, но аз съм твърдо ХЛ, та сега ме хвърли в размисли. А как е с подплатата? Дебело ли е?

# 158
Има ли някакви кодове за намаление в amazon.de?
За френският има код NAW15. намалява 15Е от 50Е при първи абонамент за Прайм. Не съм го пробвала. Видях го в един форум Simple Smile

# 159
  • София
И аз чакам същото яке Chyston, размер М. По дадените размери май ще ми стане. А въобще хубаво ли е "на живо" или не си струва и тези пари?

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 12:29 от letas

# 160
Момичета, търся намалени смесители и прахосмукачка. Ако ви попаднат, моля да споделите.

# 161
vanian Не е дебело. Баш като за сегашното време - топла пролет или хладно лято.

Иначе много ми хареса, защото и кожата е мекичка, но наистина не ми се занимава с поправки, а и незнам дали ще го оправят като хората та да не ме е яд още повече после.
Та в издирване на ново кожено яке съм.. свиркайте, ако видите нещо подобно на въпросното с дължина до ханша.  bouquet

# 162
  • София
http://it.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=home&asin=B01E … ref=qd_dp_ssr_p_1

дайте идея за раница за първолаче
Тази от линка не става май май точно за малко дете учениче newsm78

# 163
  • София
http://it.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=home&asin=B01E … ref=qd_dp_ssr_p_1

дайте идея за раница за първолаче
Тази от линка не става май май точно за малко дете учениче newsm78
Много е дълга- 48см, средно към 42, гледай да има странични джобове за вода, с мрежичка и поне 3 други с цип за отпред, тази тесничка ми се струва.

# 164
  • София
https://www.amazon.co.uk/d/ucb/Backpack-Rucksack-Bags-Purple-Flo … mp;_encoding=UTF8

ами и аз това се чудя? тази освен? ама тази я дават 50x40x25

като 41 е височината, това ли казваш да гледам да е около 42 см?
Пък дават 50 дължина? нещо и аз се обърках съвсем newsm78

Общи условия

Активация на акаунт