Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 143 362
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 105
Регистрирах код на Куинс и не печеля флашка, но мислих че кода остава за друга награда,а той изгаря. #2gunfire

# 106
  • Пловдив
И аз се включих в играта на Морени.Днес съм с 4лв. от НЛ.

# 107
  • София
Как се получават бирите от Каменица?
Аз съм с 6лв от билетите на НЛ. Почти не купувам билети вече, за разлика от родителите ми. Снощи смятах колко пари са дали за билети за период от около месец - 155 лв. Голяма мания е това търкане...

# 108
  • Сандански
В куйнс никой не печели от вчера днес някой да е пробвал?

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 20:59 от Ivaylo77

# 109
Аз един код без успех Simple Smile Може би никой не играе за флашка newsm78

# 110

Лаленце,   bouquet Hug bouquet

Цели осем страници сте изписали днес, докато ме е нямало! Simple Smile

Морените помислих, че не ме регистрират, сменям кирилица с латиница, нова страница отворих, излиза ми все надпис за задължителните данни, а всичко съм попълнила, и на кирилица, и на латиница. Отказах се и отидох да си видя пощата, е цели три мейла потвърждават: "Браво!

За пореден път доказа, че си играч-трепач и влизаш в томболите и за дневна, и за седмична награда – кутия Морени Stixx и Bubble bed !

Забавлявай се с играта на Морени и стискай палци!

Морени"

Явно има бъг някакъв, но регистрациите стават. Peace

# 111
  • София
Днес си намерих на улицата четирилистна детелинка от тези, които раздаваха от Националната лотария. Много ѝ се зарадвах. Дано ми донесе късмет, че тази година освен едни бири от Каменица, нямам никаква друга награда.  Grinning

В Била имаше Ментина с ягодки или малинки. Много се колебах, но ги подминах Grinning Бяха с промоционална цена.

# 112
Благодаря, ще ходя. Mr. Green

# 113
  • София
Здравейте, Хоум Макс имат игра, която не е обвързана с покупка, но трябва да се регистрираш на мяст
http://www.home-max.bg/page/40-ela-igraj-i-spechali-s-hoummaks.html

# 114
Аз един код без успех Simple Smile Може би никой не играе за флашка newsm78
Аз играх тази вечер за флашка,но не уцелих,утре може да се пробвам пак.

# 115
Да не изпусна темата...  Flutter
Късмет на всички!  Peace

# 116
Днес си намерих на улицата четирилистна детелинка от тези, които раздаваха от Националната лотария. Много ѝ се зарадвах. Дано ми донесе късмет, че тази година освен едни бири от Каменица, нямам никаква друга награда.  Grinning

В Била имаше Ментина с ягодки или малинки. Много се колебах, но ги подминах Grinning Бяха с промоционална цена.

Вчера,видях в Била  на  Ментина  с промоционална опаковка и първо взех ,а после започнах  да се чудя дали да не ги върна Grinning ,че има още време докато започне регистрирането на кодове. В крайна сметка реших,че щом съм ги видяла ще взема,тъкмо и да ги опитам. Simple Smile      

За играта на Куинс имам един код ,но си го пазя ,защото смятам да играя за куфар. Simple Smile    

Участвам в много игри и когато бях изгубила надежда,че тази година ще спечеля някоя награда,точно тогава спечелих 4 награди през март месец. Спечелих чаши от Twix и Manpower Bulgaria ,тениска по мой дизайн от Цапаница и ваучер за 10 лв. от AmAm. Simple Smile

На всички желая много спечелени награди! Simple Smile                                                                                                                                      

# 117
  • при късмета
Това ми извади днес ФБ като спомен от миналата година
Скрит текст:
За късмет в темата

# 118
Благодаря за новата тема и за споделените игри Simple Smile

Честито на всички спечелили и дано април ни затрупа с награди  bouquet

Днес бях за памперси и купих Пуфис(то такива си купувам де).Дадоха ми скреч карта и спечелих Тео крем против подсичане.

Не намирам никакви промо опаковки...никакви!Имам чувството,че живея в джунглата-ни Сникърс,ни Орео,ни Куинс Sad

# 119
Благодаря за новата тема и за споделените игри Simple Smile

Честито на всички спечелили и дано април ни затрупа с награди  bouquet

Днес бях за памперси и купих Пуфис(то такива си купувам де).Дадоха ми скреч карта и спечелих Тео крем против подсичане.

Не намирам никакви промо опаковки...никакви!Имам чувството,че живея в джунглата-ни Сникърс,ни Орео,ни Куинс Sad
не знам от къде си , но май ходиш в неправилните магазини Simple SmileАко имате Билла там чат пат се среща Орео, сокчета в метро ама на стек по 12 , а сникерс не съм търсила и не знам къде има.

Общи условия

Активация на акаунт